Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα δηλώσει κάποιος από εδώ για προκήρυξη ΕΠΟΠ . Ανοίγω το θέμα γιατί μπορεί να έχει απήχηση. Σχολιάστε ελεύθερα τις σκέψεις σας .

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

γιατί είναι η χειρότερη δουλειά του κόσμου.

Λές???

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 7
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

γιατί είναι η χειρότερη δουλειά του κόσμου.

ενώ το να πας υπάλληλος σε σούπερ μαρκετ ή ντελιβαρας ή σε ένα εργοαστάσιο είναι καλύτερα?

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, milos_ said:

ενώ το να πας υπάλληλος σε σούπερ μαρκετ ή ντελιβαρας ή σε ένα εργοαστάσιο είναι καλύτερα?

Ναι, είναι πολύ καλύτερα.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, milos_ είπε

Γιατι το λες αυτό?

Παραμεθώριο,μακριά από τους πάντες να κάνεις αγγαρείες...
Μισθός της πλάκας και τα έξοδα να τρέχουν

Δημοσ.

Κοίτα. Αυτές είναι δουλειές για νέους που δεν έχουν κάτι καλύτερο. Επίσης παίρνεις μόρια για τα σώματα ασφαλείας και ένσημα. 

Σίγουρα δεν είναι για καποιον που αφεινει οικογένεια πίσω ή που θέλει να κάνει ζωάρα στα ξενυχτάδικα. 

• Like 1
Δημοσ.
On 22/07/2024 at 18:09, AromaGynaikas said:

Θα δηλώσει κάποιος από εδώ για προκήρυξη ΕΠΟΠ . Ανοίγω το θέμα γιατί μπορεί να έχει απήχηση. Σχολιάστε ελεύθερα τις σκέψεις σας .

δεν θα πηγαινα που να με κρεμουσαν αναποδα. προτιμω super market παρα να ειμαι ο τελευταιος τροχος και να εχω τον κσθε κομπλεξικο απο πανω μου. εκτος αν πηγες στρατο και περασες ωραια οποτε παω πασο.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν θα πηγαινα που να με κρεμουσαν αναποδα. προτιμω super market παρα να ειμαι ο τελευταιος τροχος και να εχω τον κσθε κομπλεξικο απο πανω μου. εκτος αν πηγες στρατο και περασες ωραια οποτε παω πασο.

Μάλιστα, ενώ στα σούπερ μάρκετ είναι παράδεισος χωρίς κομπλεξικούς? κομπλεξικοι άνθρωποι υπάρχουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους, είτε είσαι στρατό είτε σε σούπερ είτε σε τράπεζα. το μόνο που ''ακούω'' είναι οι μεταθέσεις...αλλά ακόμα και σε τράπεζα έχω πετύχει να στέλνουν άτομα από τη μια πόλη στην αλλη γιατί δεν υπάρχει προσωπικο και ή πας ή θα σε π@δ@ξουμε...

9 ώρες πριν, George_pzg21 είπε

Παραμεθώριο,μακριά από τους πάντες να κάνεις αγγαρείες...
Μισθός της πλάκας και τα έξοδα να τρέχουν

Γιατί η πωλήτρια στο ρουχάδικο ή ο εργάτης στη φάμπρικα δε κάνει αγγαρείες? για τον μισθό μπορεί να είναι της πλάκας αλλά είναι στη τσέπη σου κάθε μήνα. δε παρακαλάς ούτε κάνεις τάμα να σε πληρώσουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, milos_ said:

Μάλιστα, ενώ στα σούπερ μάρκετ είναι παράδεισος χωρίς κομπλεξικούς? κομπλεξικοι άνθρωποι υπάρχουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους, είτε είσαι στρατό είτε σε σούπερ είτε σε τράπεζα. το μόνο που ''ακούω'' είναι οι μεταθέσεις...αλλά ακόμα και σε τράπεζα έχω πετύχει να στέλνουν άτομα από τη μια πόλη στην αλλη γιατί δεν υπάρχει προσωπικο και ή πας ή θα σε π@δ@ξουμε...

εννοειται παντου.αλλα στην χ εταιρεια καταστημα κτλ αν δεν σου κανει σε 5 λεπτα εχεις παραιτηθει.σαν εποπ εισαι ο τελευταιος στην βαθμιδα με 100 ατομα αποπανω.στην δουλεια συνηθως εχεις συναδελφους και καποιον team leader. στο στρατο θα καθεσαι σουζα να χαιρετας τον καθενα κτλ τον ξερεις ή δεν τον ξερεις. δεν θα ανεβεις στην ιεραρχια και αλλα τοσα.δεν ειναι τυχαιο που ζητανε εποπ καθε λιγο κ λιγακι. δυστυχως στρατο ημουν ειδικες δυναμεις και ειδα την μαλακια που τους δερνει οπως και  υπηρχαν και οβα(κατι σαν εποπ) που εβλεπα πως περνουσαν. αλλο τοσο με μεταθεσεις και με ενοικιο στο θεο και να μην βρισκεις σπιτια. σε στρατιωτικες κατοικιες θα πανε ολοι οι πιο πανω λογω μοριων κτλ. μου ειχαν προτεινει να μεινω οβα.μακρυααααα.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, poulinos είπε

μου ειχσν προτεινει να μεινω οβα.μακρυααααα.

Τι μου θύμισες τώρα, τον τελευταίο μήνα της θητείας μου (2016) μας είχαν μαζέψει όλους από τη σειρά μου (καμιά 30 άτομα αν δεν κάνω λάθος) στο κτήριο του συντάγματος για μια ομιλία, δεν θυμάμαι ακριβώς με τι θεματολογία αλλά έπρεπε όλοι να είμαστε στην πένα επειδή είχε και μεγάλα κεφάλια. Στο τέλος μας ρώτησαν ποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει στον στρατό πέραν της θητείας του ως ΟΒΑ. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή επικράτησε η απόλυτη ησυχία και είχε μείνει ο αξιωματικός να μας κοιτάει αμήχανα. Σκέφτηκα να ρωτήσω για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά επειδή δεν με έκαιγε και τόσο δεν είπα τίποτα.

1 ώρα πριν, milos_ είπε

κομπλεξικοι άνθρωποι υπάρχουν σε όλους τους εργασιακούς χώρους, είτε είσαι στρατό είτε σε σούπερ είτε σε τράπεζα.

Ισχύει, σε δουλειά που ήμουν σε σούπερ μάρκετ η αντιμετώπιση ήταν σχεδόν σαν στρατός. Καλά δεν βαρουσαμε προσοχή στους διευθυντές, αλλά αυτό το αίσθημα ότι είσαι στον πάτο της ιεραρχίας και πρέπει να κάνεις ό,τι σου λέει ο κάθε πυροβολημένος, ήταν το ίδιο έντονο.

Επεξ/σία από SciManiac
Δημοσ.

1) Σίγουρα πας για την ασφάλεια, την σταθερότητα και την υγειονομική περίθαλψη.

Είναι στον άνθρωπο· κάποιος μπορεί να το δει ως ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρίες και έναυσμα για να κυνηγήσει περαιτέρω εξέλιξη (αν μπει στα 18, μετά από 2-3-4 χρόνια μπορεί να είναι έτοιμος να δώσει για υπαξιωματικών/αξιωματικών), άλλος μπορεί να πέσει στην μαύρη τρύπα του "είναι καλά μωρέ, που να τρέχω τώρα".

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να είναι κάποιος 30+ (μέχρι όσο παίρνουν) και να κάνει κουτσοδουλειές, οπότε, είναι ευκαιρία να πάει για το 1.

Στα αρνητικά οι μεταθέσεις, οι υπηρεσίες (άρα εργασία σε ότι να ναι ώρες) και τα κάθε καρυδιάς καρύδι (ή καλύτερα start-δι) που θα έχεις πάνω από το κεφάλι σου.

Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις να σου δημιουργήσουν κόμπλεξ κάποιοι ανώτεροι και, ακόμα περισσότερο, μην περάσεις το οτιδήποτε σε κληρωτούς (ειδικά αυτοί, είναι εντελώς περαστικοί και πρέπει να κάνεις την καλυτερη διαχείριση προσωπικού - εξαιρετική εμπειρία).

Όποιος πάει, να κυνηγήσει Κύπρο (για τις άλλες αποστολές δεν ξέρω τι ισχύει). Κάθονται 2 χρόνια και πληρώνονται διπλό μισθό (συν ότι άλλες κομπίνες κάνουν, αλλά δεν τις ξέρω εγώ, από το χωριό μού τα είπανε).

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, poulinos said:

Και στο σουπερμάρκετ αυτό ακριβώς θα είσαι....

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...