journeyman77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Για το ταπεινό μου Fabia, ενδιαφέρομαι για αλλαγή της πηγής με μία που να ενσωματώνει ασύρματο Android Auto/Carplay. Ψάχνοντας για το τι θα χρειαστώ βλέπω πως το αμάξι έχει υποδοχή για 1-din πηγή αλλά όλες αυτές που θέλω είναι 2-din. Μπορεί το συγκεκριμένο να πάρει 2-din με αυτό το πλαστικό πλαίσιο που έχει ήδη? Ή υπάρχει αντίστοιχη πηγή 1-din? Δλδ να γίνει κάπως έτσι? Αν ναι, ακούω προτάσεις με μπάτζετ στα 100€ εφόσον γνωρίζετε. Επίσης διαβάζω κάτι για Canbus, είναι απαραίτητο? Παρακάτω διαστάσεις μέσα από την φάσα της υφιστάμενης πηγής:
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 με το υπαρχον πλαισιο στο ταμπλω δε μπαινει 2 DIN. Εαν βρεις σε κανενα παλιατζιδικο το πλαισιο που παραθετεις στη 2η φορο κ ειναι 2 din και ταιριαζει τοτε εισαι αρχοντας...
journeyman77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 κανένας που να έχει βάλει 1-din πηγή?
achilles_g_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Κι εγώ ψάχνω πηγη 1 din με αναδιπλούμενη οθόνη αλλά έχω μπερδευτεί.
journeyman77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 τελικά βρήκα το πλαστικό σε μτχ και πλέον μπορώ να βάλω 2din. Έχω καταλήξει σε αυτή ATOTO F7 XE αλλά το θέμα μου είναι επειδή κάνουν shipping from China αν είναι όλα μέσα στην τιμή που μου δείχνει το checkout ή έχει και "δωράκι" από τελωνείο??? Στο checkout μου λέει ωστόσο το εξής: VAT added to prices based on delivery address. No additional customs charges will apply.
kallair Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Στις 14/10/2024 στις 8:36 ΜΜ, journeyman77 είπε τελικά βρήκα το πλαστικό σε μτχ και πλέον μπορώ να βάλω 2din. Έχω καταλήξει σε αυτή ATOTO F7 XE αλλά το θέμα μου είναι επειδή κάνουν shipping from China αν είναι όλα μέσα στην τιμή που μου δείχνει το checkout ή έχει και "δωράκι" από τελωνείο??? Στο checkout μου λέει ωστόσο το εξής: VAT added to prices based on delivery address. No additional customs charges will apply. Aσε το ebay που οι πωλητες είναι ότι να'ναι κ τσέκαρε προς aliexpress πλευρα και πωλητη που στελνει με choise. Αν δεν εχεις αγορασει ακομα το πλαισιο, παιζει να βρεις πηγη που να ειναι μαζι με το πλαισιο.
journeyman77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 2πλή τιμή φίλε στο Aliexpress (100€ vs 196€)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα