Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

έχω ένα LAPTOP LENOVO με επεξεργαστή Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz   2.59 GHz
Εγκατεστημένη RAM    8,00 GB (7,86 GB χρησιμοποιήσιμη) και Λειτουργικό σύστημα 64 bit, επεξεργαστής τεχνολογίας x64
Έχω εγκατεστημένα τα Windows 10 Home έκδοσης 22H2

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να βρω τα blouetooth. To laptop το έχω από το 2017. Είχε κανονικά και ενεργά τα bluetooth.
Προφανώς μετά από κάποια ενημέρωση των windows έχουν εξαφανιστεί και όσο και αν προσπάθησα να βρω την λύση (προσπαθώντας να τα βρει το σύστημα για να εγκατασταθούν ή με λύσεις από το διαδίκτυο), δεν βρήκα άκρη. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολυχρησιμοποιούσα για να ξέρω από ποιο σημείο και μετά ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα οπότε με μια επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενη κατάσταση να έλυνε το πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να λυθεί αυτό το θέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μοντέλο ΑΚΡΙΒΩΣ? ΜΤ-Μ 

στη διαχείριση συσκευών έχεις θαυμαστικά? τρίγωνα? άγνωστες συσκευές? ανέβασε εικόνα με τις συσκευές.

μήπως έχει κάποιον διακόπτη για το ΒΤ? είτε συνδυασμό πλήκτρων (Fn+Fxxxx) ή ακόμα κ hardware στο σασί ?

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Kthulhou είπε

το μοντέλο ΑΚΡΙΒΩΣ? ΜΤ-Μ 

στη διαχείριση συσκευών έχεις θαυμαστικά? τρίγωνα? άγνωστες συσκευές? ανέβασε εικόνα με τις συσκευές.

μήπως έχει κάποιον διακόπτη για το ΒΤ? είτε συνδυασμό πλήκτρων (Fn+Fxxxx) ή ακόμα κ hardware στο σασί ?

Ναι έχω άγνωστες συσκευές στη διαχείρησή τους. Κάνοντας την κίνηση για αυτόματη αναζήτηση για προγράμματα οδήγησης λέει ότι δεν την βρίσκει.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-07-23 163603.png

Δημοσ.

Αυτο το εχω παθει κι εγω με ενα νετμπουκ packard bell ενω σε μια πρωιμη εκδοση εδειχνε οτι εχει bluetooth μετα εξαφανιστηκε ουτε διανομη linux δεν το βλεπει...

• Like 1
Δημοσ.

@eteo Έχω λύσει παρόμοιο πρόβλημα παλιότερα σε hp laptop όπου ήθελε bios update, ΚΑΙ κάποιους wifi/bluetooth drivers από την σελίδα της HP. Τους έβρισκες πηγάινοντας στην ακριβή σελίδα του μοντέλου. Πριν κάνω το bios update όμως οι αντίστοιχοι drivers δεν δούλευαν. Πιθανότατα γιατί οι της Microsoft έκαναν τις δοκιμές τους με την τελευταία έκδοση bios αυτών των μητρικών; Who knows.

Μπορείς να ακολουθήσεις παρόμοια διαδρομή. Πρώτα βάλε πάλι τους wifi/bluetooth drivers από την intel. Αν δεν γίνει κάτι, δες αν υπάρχει  bios update, κάντο, και μετά ψάξε πρώτα στο support page του laptop στη σελίδα της Lenovo, βάλε ότι σχετικό υπάρχει εκεί και επανέλαβε με intel drivers. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, eteo είπε

Ναι έχω άγνωστες συσκευές στη διαχείρησή τους. Κάνοντας την κίνηση για αυτόματη αναζήτηση για προγράμματα οδήγησης λέει ότι δεν την βρίσκει.

Καλημέρα

πας εδώ https://pcsupport.lenovo.com/us/en/ βρίσκεις το λάπτοπ σου βάσει μοντέλου κ σειριακού κ κατεβάζεις τους drivers

Δημοσ.
Στις 24/7/2024 στις 8:55 ΠΜ, Kthulhou είπε

Καλημέρα

πας εδώ https://pcsupport.lenovo.com/us/en/ βρίσκεις το λάπτοπ σου βάσει μοντέλου κ σειριακού κ κατεβάζεις τους drivers

Φίλε μου σε ευχαριστώ θερμά!
Μετά απ' αυτό όλα δουλεύουν ρολόϊ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...