tutuyo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 13 minutes ago, prometheas said: Πηρατε το 3008 ρε θηρίο ; Αλλάζουν οι καιροί φίλε
jimakos767 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Πηγα ειδα και το volvo v40 cross country . Λιιιιιγο καλυτερα απο το GLA ως προς το πως χωραω , αλλα παλι οχι απολυτα ενταξει.... Ειδα και το opel crossland , εκει παιδια χωραω τελεια , ανετα και τα γονατακια να κανουν πλαγιες κινησεις χωρις να βρισκω στην κολωνα του τιμονιου. Επισης ανετα χωρεσα και στο Jeep Renegade που ειχαν , και στο BMW X1 απο τα 3 το opel παροτι πιο μικρο κι απο το αστρα σε μηκος ηταν το πιο αερατο. δηλαδη ειχα καλη αποσταση σε ολα στο τιμονι στην οροφη. Αρχιζω και ψηνομαι για οπελαρα, εχω βρει και πολυ καλο και οικονομικο σερβις, γλιτωνω και 5-6 χιλιαρικα στο μεταχειρισμενο, γιατι στο καινουριο ειναι χαωδης η διαφορα, ενταξει δεν ειναι πανεμορφο αλλα....... ισως ειναι η προφανης σωστη επιλογη τελικα
panoskatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Στις 22/7/2024 στις 11:20 ΠΜ, jimakos767 είπε Καλημερα την βοηθεια σας. Ειχα ψηθει να αγορασω μεταχειρισμενο GLA πρωτης γεννιας , το ειχα ερωτευτει στο δρομο, μπηκα μεσα και δεν χωραγα καλα στην θεση του οδηγου. Εχω υψος 192, εκανα πισω τερμα και τερμα κατω το καθισμα , τερμα πανω το τιμονι, και ισα ισα χωρουσαν τα ποδια μου, ο μονος τροπος για να χωρανε καλα ηταν να τραβηξω και λιγο προς τα εξω το τιμονι. Εκει χωραγα καλα χωρις ομως να ειμαι και σουπερ ανετος, ενω το κεφαλι μου απο την οροφη ειχε αποσταση 4-5 ποντους το πολυ. Δοκιμασα να μπω και σε μερικα αλλα παρομοια, στο VW T-ROC χωραγα καλυτερα αλλα δεν μου πολυαρεσε. στο AUDI Q2 λιγο καλυτερα απο το GLA αλλα και παλι οχι απολυτως κανοποιητικα, στην X-1 χωραγα καλα αρκετα ανετα , αλλα λιγο πιο ογκωδης σε εξωτερικες διαστασεις, και ηθελα να δω και το VOLVO V40 cross country που δεν το ειχε στη μαντρα Οποτε η ερωτηση απευθυνεται σε ψηλους φιλους, πανω απο 1.90 που εχουν τετοιου ειδους μικρο SUV. Υπαρχουν με τετοιο προφιλ που να εχουν επιλεξει της GLA και να χωρανε ανετα με καποιο τροπο ? Γιατι να πω την αλήθεια αυτο θα ηθελα να παρω, αλλα φοβαμαι θα με κουρασει στην πορεια του χρονου η ελλειψη ικανου χωρου. Οποτε οποιος εχει ιδια αποψη θα εκτιμουσα πολυ τη γνωμη σας. ") Εγώ είμαι 1.83 και κάθομαι θαυμάσια στο GLA και γενικός τα γερμανικά έχουν πολύ καλό χώρο στην καμπίνα και ιδιαίτερα στον χώρο οδηγού συνοδηγού. Ακόμα και η σειρά Α της Mercedes μια χαρά χώρους έχει μπροστά. Να ήσουν πάνω από 2 μέτρα να το κουβεντιαζαμε . Νομίζω υπερβάλλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα