Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα την βοηθεια σας. Ειχα ψηθει να αγορασω μεταχειρισμενο GLA πρωτης γεννιας , το ειχα ερωτευτει στο δρομο, μπηκα μεσα και δεν χωραγα καλα στην θεση του οδηγου. Εχω υψος 192, εκανα πισω τερμα και τερμα κατω το καθισμα , τερμα πανω το τιμονι, και ισα ισα χωρουσαν τα ποδια μου, ο μονος τροπος για να χωρανε καλα ηταν να τραβηξω και λιγο προς τα εξω το τιμονι. Εκει χωραγα καλα χωρις ομως να ειμαι και σουπερ ανετος, ενω το κεφαλι μου απο την οροφη ειχε αποσταση 4-5 ποντους το πολυ. Δοκιμασα να μπω και σε μερικα αλλα παρομοια, στο VW T-ROC χωραγα καλυτερα αλλα δεν μου πολυαρεσε. στο AUDI Q2 λιγο καλυτερα απο το GLA αλλα και παλι οχι απολυτως κανοποιητικα, στην X-1 χωραγα καλα αρκετα ανετα , αλλα λιγο πιο ογκωδης σε εξωτερικες διαστασεις, και ηθελα να δω και το VOLVO V40 cross country που δεν το ειχε στη μαντρα 

Οποτε η ερωτηση απευθυνεται σε ψηλους φιλους, πανω απο 1.90 που εχουν τετοιου ειδους μικρο SUV. Υπαρχουν με τετοιο προφιλ που να εχουν επιλεξει της GLA και να χωρανε ανετα με καποιο τροπο ?  Γιατι να πω την αλήθεια αυτο θα ηθελα να παρω, αλλα φοβαμαι θα με κουρασει στην πορεια του χρονου η ελλειψη ικανου χωρου.  Οποτε οποιος εχει ιδια αποψη θα εκτιμουσα πολυ τη γνωμη σας. ")

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimakos767 είπε

Υπαρχουν με τετοιο προφιλ που να εχουν επιλεξει της GLA και να χωρανε ανετα με καποιο τροπο ? 

Πάρτο με ηλιοροφή 😄

4bfff4f4-808b-434d-80bb-b8a923896b0e_db189d.jpg.57e4173f14b1a836f92d92e4f0521174.jpg

• Haha 13
Δημοσ.

@Nabuko 

Ρε συ μη τα ριχνεις ετσι απότομα ....

Επινα νερο την ωρα που σκρολαριζα και τωρα στεγνωνω πληκτρολογια και οθονες.... 😄😄😄

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, jimakos767 said:

Καλημερα την βοηθεια σας. Ειχα ψηθει να αγορασω μεταχειρισμενο GLA πρωτης γεννιας , το ειχα ερωτευτει στο δρομο, μπηκα μεσα και δεν χωραγα καλα στην θεση του οδηγου. Εχω υψος 192, εκανα πισω τερμα και τερμα κατω το καθισμα , τερμα πανω το τιμονι, και ισα ισα χωρουσαν τα ποδια μου, ο μονος τροπος για να χωρανε καλα ηταν να τραβηξω και λιγο προς τα εξω το τιμονι. Εκει χωραγα καλα χωρις ομως να ειμαι και σουπερ ανετος, ενω το κεφαλι μου απο την οροφη ειχε αποσταση 4-5 ποντους το πολυ. Δοκιμασα να μπω και σε μερικα αλλα παρομοια, στο VW T-ROC χωραγα καλυτερα αλλα δεν μου πολυαρεσε. στο AUDI Q2 λιγο καλυτερα απο το GLA αλλα και παλι οχι απολυτως κανοποιητικα, στην X-1 χωραγα καλα αρκετα ανετα , αλλα λιγο πιο ογκωδης σε εξωτερικες διαστασεις, και ηθελα να δω και το VOLVO V40 cross country που δεν το ειχε στη μαντρα 

Οποτε η ερωτηση απευθυνεται σε ψηλους φιλους, πανω απο 1.90 που εχουν τετοιου ειδους μικρο SUV. Υπαρχουν με τετοιο προφιλ που να εχουν επιλεξει της GLA και να χωρανε ανετα με καποιο τροπο ?  Γιατι να πω την αλήθεια αυτο θα ηθελα να παρω, αλλα φοβαμαι θα με κουρασει στην πορεια του χρονου η ελλειψη ικανου χωρου.  Οποτε οποιος εχει ιδια αποψη θα εκτιμουσα πολυ τη γνωμη σας. ")

ηταν να παρω ολοιδιο εταιρικο και λιγο πιο κοντος απο εσενα: δεν!

Εκτος αν θες να το κανεις 2θεσιο/3θεσιο με τερμα πισω το καθισμα.

Επελεξα το πεζω 3008

ειχα το v40 πολυ ανετο και στιβαρο αλλα δεν ηθελα να το παρω μιας και 2 συναδελφοι ειχαν θεμα με ηλεκτρονικα (οθονη multimedia κτλ) και η volvo ουτε καν ασχοληθηκε

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 2
Δημοσ.

Είχα ερωτευτεί και εγώ την gla και φίλοι μου μηχανικοί μου είπαν μακρυά απο το συγκεκριμένο μοντέλο. Τελικά κατέληξα σε 3008. Οτι και να κοιτάξεις σε μικρό suv δεν θα βολευτείς στο ύψος που είσαι. Πας αναγκαστικά μια κατηγορία επάνω σε qashqai, q3, 3008, sportage, tucson και άλλα πολλά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jimakos767 είπε

Δεν έχω ούτε το ύψος ούτε το συγκεκριμένο όχημα και άρα δεν μπορώ να προσθέσω κάτι ουσιαστικό στο κυρίως ερώτημά σου.

Από την άλλη αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να σου πει ο οποιοσδήποτε για κάτι που ήδη έχεις δει ότι δεν σε βολεύει; Δηλαδή αν κάποιος πει ότι "το έχω και την παλεύω μια χαρά" σε τι σε βοηθάει; Μπορεί να είναι μαζόχας, πιο ευκίνητος από σένα ή να του το χει κάνει δώρο ο πεθερός και να μην μπορεί να πει όχι. Ή ακόμα και να το επέλεξε ο ίδιος, να έπεισε τον εαυτό του ότι όλα είναι οκ αφού "αφρίζει ξαφρίζει τον παρά μας δώσαμε". Και βέβαια οι περισσότεροι έχουμε κάνει "άριστη επιλογή με το αυτοκίνητο που διαλέξαμε πήραμε" :P

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Θα σου απαντησω εγω ως υποψηφιος αγοραστης το μακρινο 2018 αν θυμαμαι καλα και σε τιμή περι τα 25000 καινουργιο τοτε σε προσφορά... κ χωρις να ειμαι 1.90... μου ειχε φανει πολυ στριμοκωλο στο test drive.

Εαν δε θες να ακυρωσεις το απο πισω καθισμα πας αναγκαστικα στην επομενη κατηγορία (C SUV)

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, likos_de είπε

Είχα ερωτευτεί και εγώ την gla και φίλοι μου μηχανικοί μου είπαν μακρυά απο το συγκεκριμένο μοντέλο. Τελικά κατέληξα σε 3008. Οτι και να κοιτάξεις σε μικρό suv δεν θα βολευτείς στο ύψος που είσαι. Πας αναγκαστικά μια κατηγορία επάνω σε qashqai, q3, 3008, sportage, tucson και άλλα πολλά. 

Δεν θέλω να πάω σε πολύ ογκώδες σκαρί. Αυτή τη στιγμή έχω ένα οπελ άστρα και χωράω τέλεια και άνετα . Το να κάνω τέρμα πίσω το κάθισμα δεν μου είναι πρόβλημα , το θέμα είναι ότι στο gla ακόμα κι έτσι έχω μια αίσθηση στριμώγματος στα πόδια και στο κεφάλι οτι είναι κοντά στη οροφή . Ίσως να δοκίμαζα το crossland αλλά δεν μου αρέσει εξωτερικά 😕. Το grand land μου αρέσει αλλά πάλι είναι πολυ κουμουτσα σε μέγεθος . Το  Audi Q2 κάπως ταιριάζει αλλά μου τη σπάει που έχει άκαμπτο άξονα πίσω άλλη χλιδή οι πολλαπλή σύνδεσμοι . 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, jimakos767 είπε

Δεν θέλω να πάω σε πολύ ογκώδες σκαρί. Αυτή τη στιγμή έχω ένα οπελ άστρα και χωράω τέλεια και άνετα . Το να κάνω τέρμα πίσω το κάθισμα δεν μου είναι πρόβλημα , το θέμα είναι ότι στο gla ακόμα κι έτσι έχω μια αίσθηση στριμώγματος στα πόδια και στο κεφάλι οτι είναι κοντά στη οροφή . Ίσως να δοκίμαζα το crossland αλλά δεν μου αρέσει εξωτερικά 😕. Το grand land μου αρέσει αλλά πάλι είναι πολυ κουμουτσα σε μέγεθος . Το  Audi Q2 κάπως ταιριάζει αλλά μου τη σπάει που έχει άκαμπτο άξονα πίσω άλλη χλιδή οι πολλαπλή σύνδεσμοι . 

Δυστυχώς πρέπει να κάνεις κάποια υποχώρηση στο θέμα αυτό. Αφου δεν θες ογκοδες όχημα (κατηγορία c-suv) πρέπει να ψάξεις ολα τα b-suv για να δεις σε ποιο νιώθεις ποιο άνετα μέσα και σε βολεύει. Δύσκολο βέβαια αλλα θέλει υποχωρήσεις. Επίσης αφού οδηγείς opel astra και είσαι άνετος τότε οποιαδήποτε αντίστοιχο αυτοκίνητο της κατηγορίας του θα σε ικανοποιουσε σε θέση οδήγησης και χώρους (leon, golf, auris, i30, ceed, 308, c4 κτλ) αν εν τέλει δεν καταλήξεις σε b-suv και δεν θες να πας σε c-suv

Δημοσ.
15 ώρες πριν, jimakos767 είπε

δες το καμικ ειναι το πιο ανετο σε καμπινα μεταξυ των αδερφών μοντέλων του group

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/7/2024 στις 11:20 ΠΜ, jimakos767 είπε

Απλά το ξεχνάς...  Been there, done that

Μόνο SUV ή μεγάλο sedan. Ακομα και αν βρεις κάποιο που να φαινεται οτι σε βολεύει, μακροπρόθεσμα θα καταστρέψεις τα γονατά σου με το μπες βγες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, jimakos767 said:

δεν θα βρεις καλυτερη θεση οδηγησης εκτος της Οπελαρας. Δεν ξερω τι μαγικα εχουν κανει, αλλα ειναι φοβερα ανετες οι θεσεις τους.

Το Γκραντλαντ ειναι ενα καλο αυτοκινητο απο καθε αποψη , το μεγεθος (οπως και σε ολα τα CSUV) συνιθιζεται σε 4-5 ημερες. Η γυναικα μου προερχοταν απο Κορσα και πηγε σε 3008, φοβοταν στην αρχη οτι θα την δυσκολεψει, μετα απο μια εβδομαδα, μου λεει, τι οδηγουσα πριν

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...