Προς το περιεχόμενο

Assetto Corsa EVO [PC][16 Ιαν 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε καταλάβει ότι έχετε αγοράσει σε φάση early access έτσι; 

Τι περιμένετε δηλαδή; 

Αν δεν θέλετε να παλεύετε με bugs, με ασταθείς σερβερς και μέτρια γραφικά, τότε αφήστε το στην άκρη και περιμένετε τη version 1.0. 
Τώρα είστε στη 0.1. 

• Like 1
Δημοσ.

Mixed reviews ήδη με 55% στα steam reviews.
Πέφτει τρελό κραξίδι γιατί πρέπει να είσαι online για να τρέξεις και αυτή τη στιγμή έχουν θέματα με τους servers και μπαίνεις σε offline mode, οπότε χάνεις από το υλικό που υπάρχει διαθέσιμο, ασχέτως για ενα patch που έβγαλαν και σου δίνει τα αμάξια offline.

image.png.5c34bfb400366dae31ffc10708a2ac62.png

• Like 1
Δημοσ.

32 ευρώ και early access

Το έχουν κάνει πλέον όλοι "παραμυθακι" με τα early access και τα πληρώνει σα να έχεις αποκτήσει FULL VERSION

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω και εγώ που δεν μου παίζει!

Μόλις συνδέσω την G923, αρχίζει να σέρνεται, την ξεπριζώνω και στρώνει. Αποσύνδεσα όλα τα USB, τα ξανασύνδεσα, uninstall/install, τίποτα. Το AC προ τριμήνου δούλευε μια χαρά. Άλλοι με G923 παίζουν κανονικά, ε ρε και να φταίει το ότι έχω την Playstation/PC version!..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Voodooman είπε

Τι να πω και εγώ που δεν μου παίζει!

Μόλις συνδέσω την G923, αρχίζει να σέρνεται, την ξεπριζώνω και στρώνει. Αποσύνδεσα όλα τα USB, τα ξανασύνδεσα, uninstall/install, τίποτα. Το AC προ τριμήνου δούλευε μια χαρά. Άλλοι με G923 παίζουν κανονικά, ε ρε και να φταίει το ότι έχω την Playstation/PC version!..

Μα η g923 είναι PS4/PC. 
Η g920 είναι XBOX/PC.

😁

Αν σε άλλους παίζει και σε εσένα δεν παίζει, θα πρότεινα να δοκιμάσεις να ξηλώσεις τους chipset drivers και να τους ξαναπεράσεις και να δεις. Και αν το συνδέεις σε usb hub, να μη το συνδέσεις και να το βάλεις απευθείας στις πίσω θύρες του κουτιού.
Ρίξε και ένα ποσταρισμα στο φορουμς τους το πρόβλημα και υπομονή για patches.

Δημοσ.
4 hours ago, xtrmsnpr said:

Μα η g923 είναι PS4/PC. 
Η g920 είναι XBOX/PC.

😁

Αν σε άλλους παίζει και σε εσένα δεν παίζει, θα πρότεινα να δοκιμάσεις να ξηλώσεις τους chipset drivers και να τους ξαναπεράσεις και να δεις. Και αν το συνδέεις σε usb hub, να μη το συνδέσεις και να το βάλεις απευθείας στις πίσω θύρες του κουτιού.
Ρίξε και ένα ποσταρισμα στο φορουμς τους το πρόβλημα και υπομονή για patches.

Νομίζω βγαίνει η 923 και σε έκδοση xbox/PC. Στο Reddit υπάρχουν πολλοί με 923 που τους δουλεύει κανονικά. Αναβάθμιση windows, uninstall/install και το παιχνίδι και το steam, τίποτα. Στο device manager η τιμονιέρα εμφανιζόταν δύο φορές. Σε μια τελευταία προσπάθεια είπα να εγκαταστήσω το GHub, που υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται. Ε, τελικά από ό,τι φαίνεται, χρειάζεται. Πέρασε drivers και αναγνωρίστηκε "κανονικά" από το παιχνίδι.

Το "κανονικά" σε εισαγωγικά, γιατί ακόμη το παιχνίδι έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά τουλάχιστον δουλεύει στα βασικά. Είμαστε πια σε μια εποχή που δεν έχουμε να περιμένουμε τρελές εξελίξεις στα παιχνίδια, έτσι και το EVO δεν μπορώ να πω ότι είναι άλλο παιχνίδι σε σχέση με μια καλά μονταρισμένη έκδοση του AC. Παρόλα αυτά είναι ωραία να ανεβαίνεις νωρίς στο τρένο της εξέλιξης ενός παιχνιδιού και να το παρακολουθείς να εξελίσσεται. Θεωρώ σίγουρο ότι και αυτό θα μας απασχολήσει για την επόμενη δεκαετία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω G923 και λειτουργεί μια χαρά ενώ η αίσθηση οδήγης είναι πολύ καλή. 

Το μόνο θέμα είναι ότι αν βάλω να κάνω έναν αγώνα με μερικά ai τότε χρειάζεται very low και fsr για να έχει τουλάχιστον 60 fps. Υποθέτω πως φταίει ο i5 10600 που είναι παλιός πλέον αλλά έτσι κι αλλιώς είναι early access οπότε θα δείξει αν θα υπάρξει μια κάποια βελτίωση. 

edit: βασικά το ξαναρύθμισα και έχει περίπου 70-90 fps στα medium settings με fsr quality στα 1440p. (i5 10600, RX7700XT, 16GB)

Επεξ/σία από citelis
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Voodooman είπε

Νομίζω βγαίνει η 923 και σε έκδοση xbox/PC. Στο Reddit υπάρχουν πολλοί με 923 που τους δουλεύει κανονικά. Αναβάθμιση windows, uninstall/install και το παιχνίδι και το steam, τίποτα. Στο device manager η τιμονιέρα εμφανιζόταν δύο φορές. Σε μια τελευταία προσπάθεια είπα να εγκαταστήσω το GHub, που υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται. Ε, τελικά από ό,τι φαίνεται, χρειάζεται. Πέρασε drivers και αναγνωρίστηκε "κανονικά" από το παιχνίδι.

Το "κανονικά" σε εισαγωγικά, γιατί ακόμη το παιχνίδι έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά τουλάχιστον δουλεύει στα βασικά. Είμαστε πια σε μια εποχή που δεν έχουμε να περιμένουμε τρελές εξελίξεις στα παιχνίδια, έτσι και το EVO δεν μπορώ να πω ότι είναι άλλο παιχνίδι σε σχέση με μια καλά μονταρισμένη έκδοση του AC. Παρόλα αυτά είναι ωραία να ανεβαίνεις νωρίς στο τρένο της εξέλιξης ενός παιχνιδιού και να το παρακολουθείς να εξελίσσεται. Θεωρώ σίγουρο ότι και αυτό θα μας απασχολήσει για την επόμενη δεκαετία.

Μπορεί να κάνω λάθος.

Ωραίος που το έφτιαξες! Καλά γκάζια.

(Και γω αυτή τη τιμονιέρα έχω)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα στο Steam και έχει το potential να γίνει το καλύτερο sim σε pc .. Αν και έχει θέματα με performance, stuttering και αλλά προβλήματα γραφικών σε αυτήν την αρχική φάση αλλά θα βελτιωθεί με τον  καιρό .

Το μοντέλο των αυτοκινήτων είναι ότι πιο κοντά σε gran turismo 7 , έχει ήδη κάποια ενδιαφέροντα customizations και εξωτερικά και εσωτερικά, δυναμικό καιρό/ώρας , 20 αμάξια και 5 πίστες για την ώρα αλλά η τελική έκδοση θα έχει 100+ αμάξια και 15-20 πιστες και το καλύτερο, για πρώτη φορά σε sim game  θα βάλουν open world map στα περίχωρα του Nordschleife ..Στα 32ε αυτήν την στιγμή στο στον και 19ε σε cd keys sites  είναι η καλύτερη επένδυση για τους φανς των sim racing...

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...