Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Στο σπίτι έχω μία θυροτηλεόραση μάρκας FARFISA EX3100C της οποίας δυστυχώς έχει καεί η πλακέτα η οποία κοστίζει σχεδόν όσο κάνει καινούργια όλη η συσκευή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να αντικαταστήσω την συσκευή υποχρεωτικά με το ίδιο ακριβώς μοντέλο ή αν μπορώ να την αλλάξω με άλλη νεότερη και κατά προτίμηση πιο compact σε μέγεθος.

Γνωρίζω ότι παίζουν θέματα συμβατότητας ανάλογα με το κουδούνι που έχει η πολυκατοικία στην είσοδο, αλλά πως μπορώ να καταλάβω τι ταιριάζει με τι;

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR
Δημοσ.

Ο καταλληλοτερος να σε καθοδηγησει στο ποια συσκευη ειναι συμβατη ειναι ο εγκαταστατης που σου ειχε κανει την αρχικη εγκατασταση

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα με Geyer και έχουν ως νέο τύπο θυρεοτηλεόρασης την ZH1151WE, που είναι συμβατή με το υπάρχων σύστημα της οικοδομής.

Η παλιά συσκευή είχε πλακέτα στην βάση, ανεξάρτητη από την θυροτηλεόραση FARFISA EX3100C που είχα πάνω. Αυτή η πλακέτα είχε χαλάσει αλλά η νέα συσκευή την έχει ενσωματωμένη οπότε δεν χρειάζεται αγορά της ξεχωριστά ή επισκευή.

Γενικά από ότι κατάλαβα η συσκευή που πρέπει να επιλέξει κάποιος θα πρέπει να είναι συμβατή με το τρέχων σύστημα αν είστε σε πολυκατοικία όπως εγώ, οπότε αυτό περιορίζει κάπως τα πράματα.

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...