Th3Beh0ldeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Στο σπίτι έχω μία θυροτηλεόραση μάρκας FARFISA EX3100C της οποίας δυστυχώς έχει καεί η πλακέτα η οποία κοστίζει σχεδόν όσο κάνει καινούργια όλη η συσκευή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να αντικαταστήσω την συσκευή υποχρεωτικά με το ίδιο ακριβώς μοντέλο ή αν μπορώ να την αλλάξω με άλλη νεότερη και κατά προτίμηση πιο compact σε μέγεθος. Γνωρίζω ότι παίζουν θέματα συμβατότητας ανάλογα με το κουδούνι που έχει η πολυκατοικία στην είσοδο, αλλά πως μπορώ να καταλάβω τι ταιριάζει με τι; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2024 από Th3Beh0ldeR
czarjuly Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Ο καταλληλοτερος να σε καθοδηγησει στο ποια συσκευη ειναι συμβατη ειναι ο εγκαταστατης που σου ειχε κανει την αρχικη εγκατασταση 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Μίλησα με Geyer και έχουν ως νέο τύπο θυρεοτηλεόρασης την ZH1151WE, που είναι συμβατή με το υπάρχων σύστημα της οικοδομής. Η παλιά συσκευή είχε πλακέτα στην βάση, ανεξάρτητη από την θυροτηλεόραση FARFISA EX3100C που είχα πάνω. Αυτή η πλακέτα είχε χαλάσει αλλά η νέα συσκευή την έχει ενσωματωμένη οπότε δεν χρειάζεται αγορά της ξεχωριστά ή επισκευή. Γενικά από ότι κατάλαβα η συσκευή που πρέπει να επιλέξει κάποιος θα πρέπει να είναι συμβατή με το τρέχων σύστημα αν είστε σε πολυκατοικία όπως εγώ, οπότε αυτό περιορίζει κάπως τα πράματα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2024 από Th3Beh0ldeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα