Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα. Έχω τις εξής κάρτες στην εφαρμογή. 1) Virtual 2) Φυσική 3) Μιας χρήσης Πώς ψωνίζω online? Χρειάζεται cardholders name και καμιά δεν έχει, όταν πατάω να δω τα στοιχεία. Τι κάνω;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 21 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Καλησπέρα. Έχω τις εξής κάρτες στην εφαρμογή. 1) Virtual 2) Φυσική 3) Μιας χρήσης Πώς ψωνίζω online? Χρειάζεται cardholders name και καμιά δεν έχει, όταν πατάω να δω τα στοιχεία. Τι κάνω; Κοιτάς την φυσική κάρτα και δεν έχει όνομα επάνω; Το card holders name είναι αυτό που γράφει ο λογαριασμός σου.
Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Κοιτάς την φυσική κάρτα και δεν έχει όνομα επάνω; Το card holders name είναι αυτό που γράφει ο λογαριασμός σου. Η φυσική βασικά είναι καθ' οδόν. Υπάρχει σαν επιλογή βέβαια να περάσει με το Google πορτοφόλι. Αλλά ακόμα και η μίας χρήσης, δεν έχει τίποτα από όνομα, μόνο αριθμούς κτλπ. Δεν με αφήνει να βγάλω και screenshot να σου δείξω... Πώς ψωνίζεις online?
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Η φυσική βασικά είναι καθ' οδόν. Υπάρχει σαν επιλογή βέβαια να περάσει με το Google πορτοφόλι. Αλλά ακόμα και η μίας χρήσης, δεν έχει τίποτα από όνομα, μόνο αριθμούς κτλπ. Δεν με αφήνει να βγάλω και screenshot να σου δείξω... Πώς ψωνίζεις online? Bάλε την στο wallet.Θα σου ζητάει μόνο το cvv για επιβεβαίωση ,τα άλλα στοιχεία θα τα συμπληρώνει μόνο του στις φόρμες. Στην εφαρμογή θα πατήσεις επάνω αριστερά δίπλα απo το search ,θα σου βγάλει το ονοματεπώνυμο σου.Αυτό ειναι το card holders name. 1
gx2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Card holder name είναι το όνομα του ιδιοκτήτη του λογαριασμού. On line ψωνίζεις με όποια θέλεις. Προτείνω μιας χρήσης για ασφάλεια.
Speculoos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 To cardhloders name είναι το όνομα αυτού που έχει την ρεβολούτ. Αν δεν το θυμάσαι ή το έχεις ξεχάσει κάνεις το εξής. Στην εφαρμογή πάνω αριστερά είναι ένας κύκλος με τα αρχικά του ονόματός σου. Πατάς εκεί και μετά στο personal details. Εκεί μπορείς να δεις τόσο το όνομα όσο και τη διεύθυνση που σχετίζεται με την κάρτα. 1
infin1tyGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Η φυσική κάρτα έχει το όνομά σου πάνω. Οι virtual δεν γράφουν κάτι, αλλά όταν πας να αγοράσεις κάτι απλώς βάζεις το όνομα που έχεις δηλώσει και στην Revolut. Ίσως και να μην το ελέγχει καν, βασικά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω αγορά με άκυρο όνομα.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Speculoos είπε To cardhloders name είναι το όνομα αυτού που έχει την ρεβολούτ. Αν δεν το θυμάσαι ή το έχεις ξεχάσει κάνεις το εξής. Στην εφαρμογή πάνω αριστερά είναι ένας κύκλος με τα αρχικά του ονόματός σου. Πατάς εκεί και μετά στο personal details. Εκεί μπορείς να δεις τόσο το όνομα όσο και τη διεύθυνση που σχετίζεται με την κάρτα. Πως ξεχνάς το ονοματεπωνυμο σου;Δεν βάζεις οτι θες για να ανοίξεις λογαριασμό.
Speculoos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 16 minutes ago, Ukforthemoment said: Πως ξεχνάς το ονοματεπωνυμο σου;Δεν βάζεις οτι θες για να ανοίξεις λογαριασμό. Μπορεί να μην το "θυμάσαι". 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, Speculoos είπε Μπορεί να μην το "θυμάσαι". Memento στυλ?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δοκίμασες να βάλεις το όνομα σου κι έφαγες άκυρο απο συναλλαγή; Αν σε λένε Κώστα Παπαδόπουλο βάλε K. Papadopoulos και τέλος.
Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Δοκίμασες να βάλεις το όνομα σου κι έφαγες άκυρο απο συναλλαγή; Αν σε λένε Κώστα Παπαδόπουλο βάλε K. Papadopoulos και τέλος. Βασικά νομίζω το MS store δεν δέχεται revolut (?) εκεί μου την έκανε. Νομίζω. Αν δεν πάτησα κάτι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις