Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω τις εξής κάρτες στην εφαρμογή.

1) Virtual 

2) Φυσική 

3) Μιας χρήσης 

Πώς ψωνίζω online? Χρειάζεται cardholders name και καμιά δεν έχει, όταν πατάω να δω τα στοιχεία.

Τι κάνω;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Καλησπέρα. Έχω τις εξής κάρτες στην εφαρμογή.

1) Virtual 

2) Φυσική 

3) Μιας χρήσης 

Πώς ψωνίζω online? Χρειάζεται cardholders name και καμιά δεν έχει, όταν πατάω να δω τα στοιχεία.

Τι κάνω;

Κοιτάς την  φυσική κάρτα και δεν έχει όνομα επάνω;

Το card holders name είναι αυτό που γράφει ο λογαριασμός σου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Κοιτάς την  φυσική κάρτα και δεν έχει όνομα επάνω;

Το card holders name είναι αυτό που γράφει ο λογαριασμός σου. 

Η φυσική βασικά είναι καθ' οδόν. Υπάρχει σαν επιλογή βέβαια να περάσει με το Google πορτοφόλι.

Αλλά ακόμα και η μίας χρήσης, δεν έχει τίποτα από όνομα, μόνο αριθμούς κτλπ.

Δεν με αφήνει να βγάλω και screenshot να σου δείξω...

Πώς ψωνίζεις online?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Η φυσική βασικά είναι καθ' οδόν. Υπάρχει σαν επιλογή βέβαια να περάσει με το Google πορτοφόλι.

Αλλά ακόμα και η μίας χρήσης, δεν έχει τίποτα από όνομα, μόνο αριθμούς κτλπ.

Δεν με αφήνει να βγάλω και screenshot να σου δείξω...

Πώς ψωνίζεις online?

Bάλε την στο wallet.Θα σου ζητάει μόνο το cvv για επιβεβαίωση ,τα άλλα στοιχεία θα τα συμπληρώνει μόνο του στις φόρμες.

Στην εφαρμογή θα πατήσεις επάνω αριστερά δίπλα απo το search ,θα σου βγάλει το ονοματεπώνυμο σου.Αυτό ειναι το card holders name.

• Thanks 1
Δημοσ.

Card holder name είναι το όνομα του ιδιοκτήτη του λογαριασμού. On line ψωνίζεις με όποια θέλεις. Προτείνω μιας χρήσης για ασφάλεια.

Δημοσ.

To cardhloders name είναι το όνομα αυτού που έχει την ρεβολούτ. Αν δεν το θυμάσαι ή το έχεις ξεχάσει κάνεις το εξής. Στην εφαρμογή πάνω αριστερά είναι ένας κύκλος με τα αρχικά του ονόματός σου. Πατάς εκεί και μετά στο personal details. Εκεί μπορείς να δεις τόσο το όνομα όσο και τη διεύθυνση που σχετίζεται με την κάρτα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η φυσική κάρτα έχει το όνομά σου πάνω. Οι virtual δεν γράφουν κάτι, αλλά όταν πας να αγοράσεις κάτι απλώς βάζεις το όνομα που έχεις δηλώσει και στην Revolut. Ίσως και να μην το ελέγχει καν, βασικά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω αγορά με άκυρο όνομα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Speculoos είπε

To cardhloders name είναι το όνομα αυτού που έχει την ρεβολούτ. Αν δεν το θυμάσαι ή το έχεις ξεχάσει κάνεις το εξής. Στην εφαρμογή πάνω αριστερά είναι ένας κύκλος με τα αρχικά του ονόματός σου. Πατάς εκεί και μετά στο personal details. Εκεί μπορείς να δεις τόσο το όνομα όσο και τη διεύθυνση που σχετίζεται με την κάρτα.

Πως ξεχνάς το ονοματεπωνυμο σου;Δεν βάζεις οτι θες για να ανοίξεις λογαριασμό.

Δημοσ.
16 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πως ξεχνάς το ονοματεπωνυμο σου;Δεν βάζεις οτι θες για να ανοίξεις λογαριασμό.

Μπορεί να μην το "θυμάσαι".

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δοκίμασες να βάλεις το όνομα σου κι έφαγες άκυρο απο συναλλαγή; Αν σε λένε Κώστα Παπαδόπουλο βάλε K. Papadopoulos και τέλος. 

Βασικά νομίζω το MS store δεν δέχεται revolut (?) εκεί μου την έκανε. Νομίζω. Αν δεν πάτησα κάτι λάθος.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...