Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, great είπε

Υπήρχαν και χειροτερα, ωραια τελεια τα security, χανεις το domain και κανεις δεν θυμαται ή εχει φροντισει να σκεφτει παιδια πως μπαινουμε εαν χαθει το domain ? ποιος ειναι ο local admin ? εχουμε LAPS, εχει κανεις το password ? ουτε αυτο !!!!! ναι σε πολυεθνικές

Καλά αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι το ΙΤ είναι εντελώς φουρδέλο και έχουν το θέμα ελέγχου γραμμένο στα @@ τους. Ακόμα και στο δημόσιο που είμαι εγώ, δουλεύουν κανονικότατα όσα έγραψες.

• Like 2
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλά εσυ ζεις σε άλλο πλανήτη. Μιλάμε για λαπτοπ τα οποία δεν μπόρεσαν ούτε οι τεχνικοί της εταιρίας να φτιάξουν που εμείς απλά τα παρατήσαμε. Μην την ψάχνεις άλλο αστο

Θα σας τους κλέψει η NASA τοσο καλους τεχνικούς. Να τους προσέχετε. Εγω το εκανα ως απλός λογιστής.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
52 minutes ago, Disrespect said:

Θα σας τους κλέψει η NASA τοσο καλους τεχνικούς. Να τους προσέχετε. Εγω το εκανα ως απλός λογιστής.

εχετε πλακα μερικοι. Ο αλλος ειπε για 500 λαπτοπ με το ιδιο προβλημα και σεις συνεχιζετε τα δικα σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, uniquegr είπε

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί προκρίνεται σαν λύση η αντικατάσταση των δίσκων και τί σχέση έχει αυτό με το bios password. Η λογική μου λέει ότι ίσως δεν θέλει αυτός που έχει το password να το δώσει σε μη εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους και ίσως είναι προτιμότερο να αλλαχτούν οι δίσκοι απο το να πάει το συγκεκριμένο άτομο και να ξεκλειδώσει έναν έναν τους υπολογιστές ( με τη προϋπόθεση πάντα ότι δεν θέλουν να διαρρεύσει το password ούτε για μια στιγμή ).

Αν το Password ειναι "Toafentikomoyeinaimlks" πως να το δώσεις σε άλλους; Λες εκει ενα "πρέπει να αλλάξουμε σκληρούς δε φτιάχνει" και ξεμπερδεύεις.

Επεξ/σία από Volga
  • Haha 3
Δημοσ.
1 hour ago, Lewnidas1995 said:

εχετε πλακα μερικοι. Ο αλλος ειπε για 500 λαπτοπ με το ιδιο προβλημα και σεις συνεχιζετε τα δικα σας.

γιατι εχουν απαντηθει ολα για αυτο, οτι ειναι να γινει μπορει να γινει

Και επισης, η crowdstrike εχει πλεον βγαλει γιατον καθε tenant που εχεις εαν τα windows ειναι σε δικτυο online Με ιντερνετ κανεις δυο τρεις φορες reboot απο το Blue screen και σβηνουν το definition. Eχει παιξει, οποτε μην συνεχίζουμε.

Δημοσ.

Τωρα ειναι αργα ... δεν υπαρχει κανενας να το τρεξει ... ολο το ΙΤ ειναι απολυμενο ...

freedom to the IT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...