Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft προσφέρει λύση στο πρόβλημα της CrowdStrike με ένα USB bootable stick

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας δουλευει η ms κανονικα ! Ελεος! Ποιος μου λεει οτι σε κανενα μηνα δεν  θα εχουμε τα ιδια...! Στην εταιρια που δουλευω εχουμε περιπου 5000 αδειες crowdstrike σε pc σε ολη την Ελλαδα..Φυσικα η Crwdstrike εχει την μεγαλυτερη ευθυνη...

Επεξ/σία από koutport
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ
Αυτή η αγάπη στ' άστρα μ' ανεβάζει
Κι άσε να καώ όπως θέλω και να χρεωθώ
Αυτό το λάθος μόνο μου ταιριάζει

• Thanks 1
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, great είπε

Κάνε boot από δισκέτα 

Το ανέφερα με το σκεπτικό ότι σίγουρα πολλά τερματικά θα έχουν απενεργοποιημένες ή αφαιρεμένες τις usb θύρες για λόγους ασφαλείας.
Remote recovery ως επιλογή δεν παίζει ;;

Επεξ/σία από svartevarg

54 λεπτά πριν, koutport είπε

Μας δουλευει η ms κανονικα ! Ελεος! Ποιος μου λεει οτι σε κανενα μηνα δεν  θα εχουμε τα ιδια...! Στην εταιρια που δουλευω εχουμε περιπου 5000 αδειες crowdstrike σε pc σε ολη την Ελλαδα....

Η crowdstrike σας δουλεύει ψιλό γαζί, όχι η ms. 

• Like 4

1 hour ago, koutport said:

Μας δουλευει η ms κανονικα ! Ελεος! Ποιος μου λεει οτι σε κανενα μηνα δεν  θα εχουμε τα ιδια...! Στην εταιρια που δουλευω εχουμε περιπου 5000 αδειες crowdstrike σε pc σε ολη την Ελλαδα..Φυσικα η Crwdstrike εχει την μεγαλυτερη ευθυνη...

Θα κανετε κατι περα απο γκρίνια στα φόρουμ; 

Θα φυγετε πχ απο Crowd Strike (μπααα), θα ζητήσετε κάποιου τύπου αποζημίωση; 

Αν, οχι, δεν σας δεν είναι δουλεύει κανείς, παει πέρασε και αυτό. 

1 hour ago, dbrillis said:

Θα κανετε κατι περα απο γκρίνια στα φόρουμ; 

Θα φυγετε πχ απο Crowd Strike (μπααα), θα ζητήσετε κάποιου τύπου αποζημίωση; 

Αν, οχι, δεν σας δεν είναι δουλεύει κανείς, παει πέρασε και αυτό. 

Eγω φιλε μου απλα λεω το πονο μου!!! Τρεχω και δεν φτανω 3 μερες τωρα! Δεν ειμαι αυτος που παιρνει τις αποφασεις!!! Αν ημουν νομιζεις οτι θα τα εγραφα εδω το πονο μου ??

• Like 1

3 minutes ago, koutport said:

Eγω φιλε μου απλα λεω το πονο μου!!! Τρεχω και δεν φτανω 3 μερες τωρα! Δεν ειμαι αυτος που παιρνει τις αποφασεις!!! Αν ημουν νομιζεις οτι θα τα εγραφα εδω το πονο μου ??

Δεν σε κατηγορω. Εσυ τρέχεις, τα αφεντικα σου θα πουν "πωπω τι παθαμε Παρασκευιατικα, ετρεχε ο κακοκοιρης ο koutport", και ολα θα τελιλειωσουν εκει. 

Έτσι η Crowd Strike και η κάθε Crowd Strike θα συνεχίσουν να ειναι ενα μεγάλο μπακαλικο με γυαλιστερή βιτρινα. 

• Like 1

16 minutes ago, dbrillis said:

Δεν σε κατηγορω. Εσυ τρέχεις, τα αφεντικα σου θα πουν "πωπω τι παθαμε Παρασκευιατικα, ετρεχε ο κακοκοιρης ο koutport", και ολα θα τελιλειωσουν εκει. 

Έτσι η Crowd Strike και η κάθε Crowd Strike θα συνεχίσουν να ειναι ενα μεγάλο μπακαλικο με γυαλιστερή βιτρινα. 

Δεν ειναι ολα απλα στη ζωη ολα στην ωρα τους την ωρα της μαχης πολεμας και μετα την νικη απολαμβανεις τα bonus και τα extradakia...😁

• Haha 2

7 hours ago, koutport said:

Μιας και αναφέρεις τόσα πολλά μηχανήματα, έτυχε σε κανένα από αυτά να μην έχει πρόσβαση σε τίποτα από όλες τις λύσεις που αναφέρθηκαν ανά το Ίντερνετ ή ακόμα και το it να μην τα κατάφερε και να πέταξε τον σκληρό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Μιας και αναφέρεις τόσα πολλά μηχανήματα, έτυχε σε κανένα από αυτά να μην έχει πρόσβαση σε τίποτα από όλες τις λύσεις που αναφέρθηκαν ανά το Ίντερνετ ή ακόμα και το it να μην τα κατάφερε και να πέταξε τον σκληρό;

Στον οργανισμό που δουλεύω. Αποφασίσαν να στείλουν updates στα windows των υπολογιστών (εμείς παίζουμε με remote workspace σε υπολογιστές εντός server) με την επίμαχη αναβάθμιση. Βάσει των ρυθμίσεων της εταιρίας, πρέπει τα update που κατέβηκαν να εγκατασταθούν. Επομένως και οι υπολογιστές που δεν είχαν γίνει επανεκκίνηση την παρασκευή, έκαναν μέσα στο ΣΚ αυτόματα. Συνεχίζει το χάος γιατί έχουν κλειδωμένο BIOS, δεν επιτρέπουν USB βάσει πολιτικής στα windows και μιλάμε για περίπου 500 επηρεασμένες συσκευές. Ξεκινάει πολύ καλά η εβδομάδα :). Για λόγους ταχύτητας σκέφτονται την αντικατάσταση των σκληρών και να κρατήσουν αυτούς αφού τους φτιάξουν, ως εφεδρικούς για βλάβες σε άλλα συστήματα μας 

Επεξ/σία από panos-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...