Chachanoulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 52 λεπτά πριν, Morosana είπε Τι θες να σου κάνει η πολιτεία; Να σου πατάει το F5 για να προλαβαίνεις εσύ και όχι άλλοι; Μήπως κακοί ενοικιαστές έχουν ωθήσει τους ιδιοκτήτες να επιλέγουν μεσιτικά γραφεία; Μήπως κάποιος προτιμά μεσίτη για να φάει αυτός τη λάντζα να ρωτάει αν έχουν παιδιά, σκυλιά, αν καπνίζουν αν δουλεύουν, αν θα ειναι 4 και οχι 14 κτλ. Μήπως εχει μικρότερο ρίσκο να ρίξει πιστόλι κάποιος ενοικιαστής που είναι διατεθειμένος να δώσει ένα επιπλέον ενοίκιο παρά αυτός που θα προσπαθήσει να παρακάμψει το μεσίτη; Αυτός που θελει να αποφύγει το κακό ενοικιαστή να πληρωσει και ολη την αμοιβη. Τι υπηρεσία λαμβάνω ως ενοικιαστής από το μεσίτη που έβαλε ο νοικοκύρης? Επίσης δε πρέπει να έχεις καμία απολύτως ιδέα απο ενοικιάσεις έτσι? Ο κόσμος δεν έχει λεφτά και προφανώς πονάει να δώσει κερατιάτικα. Αν βρεις κάποιον λαρτζ που δε γκρινιάζει τότε είναι που πρέπει να φοβάσαι, αυτός δε σκοπεύει να πληρώσει τίποτα άμα και μπει στο σπίτι. 1
Morosana Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 8 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε Αυτός που θελει να αποφύγει το κακό ενοικιαστή να πληρωσει και ολη την αμοιβη. Τι υπηρεσία λαμβάνω ως ενοικιαστής από το μεσίτη που έβαλε ο νοικοκύρης? Επίσης δε πρέπει να έχεις καμία απολύτως ιδέα απο ενοικιάσεις έτσι? Ο κόσμος δεν έχει λεφτά και προφανώς πονάει να δώσει κερατιάτικα. Αν βρεις κάποιον λαρτζ που δε γκρινιάζει τότε είναι που πρέπει να φοβάσαι, αυτός δε σκοπεύει να πληρώσει τίποτα άμα και μπει στο σπίτι. Καμία δεν λαμβάνεις σαν ενοικιαστής αλλά στην παρούσα.φαση που η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της προσφοράς αυτός βαράει το ντέφι και εσύ αν θες χορεύεις, αν δεν θέλει θα βρεθεί ο επομενος. Άσε που πλέον στις ενοικιάσεις σπιτιών δεν ζητάνε αμοιβή από τον ιδιοκτήτη αλλά όπως είπες δεν έχω ιδέα από ενοικίαση
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 6 hours ago, athankar said: Είναι τόσα πολλά μαζεμένα λάθη σε αυτά που ανφέρεις, που δεν έχω διάθεση και χρόνο να τα απαντήσω. Πραγματικά όμως, χρειάζεται να το ξανασκεφτείς γιατί είναι πολύ άστοχες οι σκέψεις σου και μόνο που λες ότι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι θα καταφέρουν να πετύχουν συμφωνία, μιλάμε για παράλληλο σύμπαν. Να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι Συγνώμη τώρα, για να καταλάβω, έγραψες ποστ για να μου απαντήσεις πως δεν θα μου απαντήσεις; Μπορούσες να μην γράψεις και τίποτα, δεν είσαι υποχρεωμένος. Η πολύ πρόσφατη εμπειρία μου πάντως σε αγορά σπιτιού μέσω μεσίτη, είναι πως τα έκανε μαντάρα όσο ήταν μεσάζοντας στην επικοινωνία μου με τον ιδιοκτήτη. Από τότε που του είπα άστο ρε φίλε, θα συνεννοηθώ εγώ μαζί του για όλα τα γραφειοκρατικά, όλα τα προβλήματα λύθηκαν άμεσα. Τώρα τι είδους συμφωνία αναφέρεις και για ποιο λόγο ένας μεσίτης κρίνεται όχι απλά απαραίτητος, αλλά πιο σημαντικός από τους δικηγόρους και τους συμβολαιογράφους, δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί είσαι πολύ απασχολημένος. Καλό καλοκαίρι!
AristidisZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Morosana είπε Μήπως κακοί ενοικιαστές έχουν ωθήσει τους ιδιοκτήτες να επιλέγουν μεσιτικά γραφεία; Μήπως κάποιος προτιμά μεσίτη για να φάει αυτός τη λάντζα να ρωτάει αν έχουν παιδιά, σκυλιά, αν καπνίζουν αν δουλεύουν, αν θα ειναι 4 και οχι 14 κτλ. Μήπως εχει μικρότερο ρίσκο να ρίξει πιστόλι κάποιος ενοικιαστής που είναι διατεθειμένος να δώσει ένα επιπλέον ενοίκιο παρά αυτός που θα προσπαθήσει να παρακάμψει το μεσίτη; Ο πιστολέρο θα ρίξει το κανόνι είτε πάει μέσω μεσίτη είτε απευθείας Τώρα αν κάποιος έχει 15 ακίνητα και τα διαθέτει προς ενοικίαση, έχει νόημα να συνεργάζεται με έναν μεσίτη ο οποίος θα μπει στη διαδικασία να αξιολογήσει (στον βαθμό που μπορεί) τον υποψήφιο ενοικιαστή Στην πλειονότητα των περιπτώσεων (που ο εκμισθωτής έχει ένα σπίτι και το βγάζει στο κλαρί μια φορά την δεκαετία) χέστηκε ο μεσίτης ποιον θα βάλει μέσα ως νοικάρη, αρκεί να πάρει την αμοιβή του και μην τον είδατε τον Παναή
xsterg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Στις 23/7/2024 στις 11:41 ΜΜ, AristidisZ είπε Ο πιστολέρο θα ρίξει το κανόνι είτε πάει μέσω μεσίτη είτε απευθείας εδω θα διαφωνησω. συνηθως οι πιστολερο δεν πανε σε μεσιτες γιατι ειναι πιστολερο. οποτε ενα πρωτο ξεκαθαρισμα γινεται ετσι απο μονο του...
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 19 λεπτά πριν, xsterg είπε εδω θα διαφωνησω. συνηθως οι πιστολερο δεν πανε σε μεσιτες γιατι ειναι πιστολερο. οποτε ενα πρωτο ξεκαθαρισμα γινεται ετσι απο μονο του... Από προσωπική εμπειρία, έχω φάει 2 φορές πιστόλι στο ίδιο σπίτι από διαφορετικούς νοικάρηδες (που μου έφεραν διαφορετικοί μεσίτες) καλο ; 😂
Morosana Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Το καινούργιο κόλπο των πιστολέρο είναι το εξής. Εμφανίζονται ότι θέλουν το σπίτι μόνο για ένα χρόνο γιατί χτίζουν δικό τους και συνήθως πληρώνουν μετρητά μπροστά 10-11 ενοίκια και σου λένε δεν πληρώνω ούτε εγγύηση δεν με νοιάζει η απόδειξη βάλε τυπικά 100€ για να πάρω τη ΔΕΗ στο όνομα μου. Οι ιδιοκτήτες τσιμπάνε ότι βρήκαν τον Μπρούκλη γιατί αλλιώς να έχεις 10κ τσέπη με το καλημέρα και αλλιώς 12 στο περίμενε και λένε ναι. Τον πρώτο χρόνο όλα μέλι γάλα αλλά τον δευτερο και τον τρίτο παίρνουν το "τυπικό" συμφωνηθέν και τραπεζικά και δεν τους κουνάει κανένας.
xsterg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Από προσωπική εμπειρία, έχω φάει 2 φορές πιστόλι στο ίδιο σπίτι από διαφορετικούς νοικάρηδες (που μου έφεραν διαφορετικοί μεσίτες) καλο ; 😂 φιλε μου εισαι η εξαιρεση μαλλον. και εγω ετυχε στο παρελθον να εχω κακο νοικαρη απο μεσιτη αλλα ο κανονας ειναι οτι στους μεσιτες δεν πανε οι ξεπλενηδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα