Apokios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Μιλώντας για μεσίτες, ας αφήσουμε έξω τη λέξη "ηθική". Ειδικά για τους ενοικιαστές ειναι άκρως ανήθικο αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή, ανεβάζει κάποιος ( ιδιώτης ) μια αγγελία για το σπίτι που νοικιάζει. Πριν καλά καλά "ανέβει" έχει δεχθεί τηλεφωνήματα απο "μεσίτες" που του λένε " Άσε μην ασχοληθείς. Θα στο νοικιάσω εγώ, και θα πάρω την αμοιβή ( συνήθως ένα μίσθιο ) απο τον ενοικιαστή ". Για μένα λοιπόν που ΔΕΝ απευθύνομαι σε κάποιο μεσιτικό, κάνω μόνος μου την έρευνά μου ΓΙΑΤΙ να πληρώσω κερατιάτικα στον μεσίτη; Αν απευθυνθώ σε κάποιο μεσιτικό και τους ζητήσω να μου βρουν διαμέρισμα που να πληροί τις προϋποθέσεις μου, επειδή εγώ βαριέμαι/δεν εχω χρονο κτλ να το καταλάβω. Σε κάθε άλλη περίπτωση ΔΕΝ το δέχομαι. Ειναι που ειναι ελάχιστα τα σπιτια, ειναι που ειναι στον Θεό τα ενοίκια να θέλω και κερατιάτικα για κάτι που δεν ζήτησα ; Οπότε στην περίπτωσή του φίλου, ναι το ίδιο θα έκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. 6 2
mechpanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Η εντολή υπόδειξης αναγράφει για το ακίνητο, οδό και όροφο; Αν τα αναγράφει τότε καθάρισες δεν οφείλεις τίποτα αφού άλλο όροφο πήγες να δεις, άλλο είδες. Συμφωνείς με τον κατασκευαστή και στο συμβόλαιο δηλώνετε και οι δυο ότι για την συναλλαγή δεν μεσολάβησε μεσίτης και άντε γεια. 2
alkoulaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 6 λεπτά πριν, kirileman είπε Και αποκλειστικά να το είχε δώσει, αυτό δεν ενδιαφέρει τον αγοραστή. Ο πωλητής θα οφείλει αμοιβή και μόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί συσχετίζουν 2 διαφορετικές και ανεξάρτητες συμβάσεις (ανάθεση από πωλητή και υπόδειξη σε αγοραστή). Μακάρι προσωπικα να γνωριζα πληρως όλες τις υποχρεωσεις κ των 2 μερών για να μπορώ να καταλαβω τι περιθωρια έχω να κινηθώ η/και να καθόμασταν όλα τα μέρη με ειλικρίνεια σε ενα τραπέζι να συζητήσουμε. Εχω βιώσει φοβερή 'αδιαφάνεια' σε όλη την διαδικασία, όχι μόνο τώρα αλλά κ σε άλλες περιπτώσεις που ήρθα κοντά σε αγορά.. 3 λεπτά πριν, Apokios είπε Μιλώντας για μεσίτες, ας αφήσουμε έξω τη λέξη "ηθική". Ειδικά για τους ενοικιαστές ειναι άκρως ανήθικο αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή, ανεβάζει κάποιος ( ιδιώτης ) μια αγγελία για το σπίτι που νοικιάζει. Πριν καλά καλά "ανέβει" έχει δεχθεί τηλεφωνήματα απο "μεσίτες" που του λένε " Άσε μην ασχοληθείς. Θα στο νοικιάσω εγώ, και θα πάρω την αμοιβή ( συνήθως ένα μίσθιο ) απο τον ενοικιαστή ". Για μένα λοιπόν που ΔΕΝ απευθύνομαι σε κάποιο μεσιτικό, κάνω μόνος μου την έρευνά μου ΓΙΑΤΙ να πληρώσω κερατιάτικα στον μεσίτη; Αν απευθυνθώ σε κάποιο μεσιτικό και τους ζητήσω να μου βρουν διαμέρισμα που να πληροί τις προϋποθέσεις μου, επειδή εγώ βαριέμαι/δεν εχω χρονο κτλ να το καταλάβω. Σε κάθε άλλη περίπτωση ΔΕΝ το δέχομαι. Ειναι που ειναι ελάχιστα τα σπιτια, ειναι που ειναι στον Θεό τα ενοίκια να θέλω και κερατιάτικα για κάτι που δεν ζήτησα ; Οπότε στην περίπτωσή του φίλου, ναι το ίδιο θα έκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Θα συμφωνήσω. Η μεσιτεία δεν γίνεται με σωστό τρόπο εδώ, έχω υπάρξει κ κάτοικος εξωτερικού κ έχω αναζητήσει βοήθεια απο μεσιτικό επειδή δεν είχα το χρόνο/γνώση να βρω εγώ κάτι. Μια χαρά πλήρωσα την αμοιβή μεσίτη και μια χαρά μεσολαβούσε σε ΌΛΑ τα προβλήματα που ειχα με το σπίτι όσο έμενα εκει κ την επικοινωνία μου με τον ιδιοκτητη σχεδόν για τα πάντα - ως όφειλε. Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση η ηθική σε αυτές τις συναλλαγές - κ ας είσαι κ ο πιο ηθικός άνθρωπος στον κόσμο. 1
Doubt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 14 λεπτά πριν, kirileman είπε Και αποκλειστικά να το είχε δώσει, αυτό δεν ενδιαφέρει τον αγοραστή. Ο πωλητής θα οφείλει αμοιβή και μόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί συσχετίζουν 2 διαφορετικές και ανεξάρτητες συμβάσεις (ανάθεση από πωλητή και υπόδειξη σε αγοραστή). Δεν αντιλέγω, θα μπορούσε όμως ο μεσίτης να επικαλεστεί ηθικό θέμα και να διακόψει τη συνεργασία. Ίσως αδιάφορο, ίσως όχι.
mechpanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Επιπλέον αφού ρώτησες εδώ, κάνε ένα ραντεβού με δικηγόρο της εμπιστοσύνης σου με την σύμβαση απαραμάσχαλα, δώσε μια επίσκεψη, ρώτα ό,τι θες και ζήτα τεκμηριωμένα να σε συμβουλέψει υπεύθυνα, μην ακούς εμάς! 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν αντιλέγω, θα μπορούσε όμως ο μεσίτης να επικαλεστεί ηθικό θέμα και να διακόψει τη συνεργασία. Ίσως αδιάφορο, ίσως όχι. Θα ήθελα να επισημάνω ότι άλλο το ηθικό, άλλο το νόμιμο. Για παράδειγμα ο Εμπαπέ είχε συμφωνήσει από πέρυσι στη Ρεάλ (που απαγορεύεται) και δεν ανανέωνε στην Παρί (που ήξερε ότι θα έφευγε και δεν ήθελε να φύγει τζάμπα). Περίμενε 1 χρόνο να λήξει το συμβόλαιό του και έφυγε χωρίς η Ρεάλ να δώσει 1 ευρώ για την αξία του παίχτη, στην Παρί. Ηθικό; Όχι. Νόμιμο; Νομιμότατο... βέβαια, αν η Παρί είχα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει, θα μπορούσε να πάει στην FIFA και να τιμωρηθεί ο παίκτης, να του κάνει διακοπή σύμβολαίου, και να εκβιάσει να πάρει το κάτιτίς της. Προφανώς δεν είχε... Έτσι και στην περίπτωση μας, άλλο διαμέρισμα υποδείχθηκε, άλλο αγοράστηκε. Δεν αναφέρει αυτό που αγοράστηκε η σύμβαση, λυπάμαι ευχαριστώ για την συνεργασία, γεια σας! Νόμιμα...τώρα το ηθικό δεν θα το κρίνω καν γιατί δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες (βάσει post είναι και ηθικό πάντως). 1
Morosana Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 20 λεπτά πριν, Apokios είπε Μιλώντας για μεσίτες, ας αφήσουμε έξω τη λέξη "ηθική". Ειδικά για τους ενοικιαστές ειναι άκρως ανήθικο αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή, ανεβάζει κάποιος ( ιδιώτης ) μια αγγελία για το σπίτι που νοικιάζει. Πριν καλά καλά "ανέβει" έχει δεχθεί τηλεφωνήματα απο "μεσίτες" που του λένε " Άσε μην ασχοληθείς. Θα στο νοικιάσω εγώ, και θα πάρω την αμοιβή ( συνήθως ένα μίσθιο ) απο τον ενοικιαστή ". Για μένα λοιπόν που ΔΕΝ απευθύνομαι σε κάποιο μεσιτικό, κάνω μόνος μου την έρευνά μου ΓΙΑΤΙ να πληρώσω κερατιάτικα στον μεσίτη; Αν απευθυνθώ σε κάποιο μεσιτικό και τους ζητήσω να μου βρουν διαμέρισμα που να πληροί τις προϋποθέσεις μου, επειδή εγώ βαριέμαι/δεν εχω χρονο κτλ να το καταλάβω. Σε κάθε άλλη περίπτωση ΔΕΝ το δέχομαι. Ειναι που ειναι ελάχιστα τα σπιτια, ειναι που ειναι στον Θεό τα ενοίκια να θέλω και κερατιάτικα για κάτι που δεν ζήτησα ; Οπότε στην περίπτωσή του φίλου, ναι το ίδιο θα έκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. It is what it is. Από τη στιγμή που το σύστημα δουλεύει έτσι ή το δέχεσαι ή προσπερνάς και ψάχνεις για ιδιώτη, δεν χρειάζεται υπεραναλυση για το αν τον έβαλε ο ένας ο άλλος. Την ίδια γκρίνια κάνετε και στο σουπερμάρκετ που και εκεί ένας είδος μεσιτείας γίνεται ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές; Λογικό κανένας να μη θέλει να πληρώνει αλλά από τη στιγμή που παίρνεις τηλ σε κάποιο μεσιτικό ξέρεις από πριν πως δουλεύει.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 55 minutes ago, Apokios said: Μιλώντας για μεσίτες, ας αφήσουμε έξω τη λέξη "ηθική". Ειδικά για τους ενοικιαστές ειναι άκρως ανήθικο αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή, ανεβάζει κάποιος ( ιδιώτης ) μια αγγελία για το σπίτι που νοικιάζει. Πριν καλά καλά "ανέβει" έχει δεχθεί τηλεφωνήματα απο "μεσίτες" που του λένε " Άσε μην ασχοληθείς. Θα στο νοικιάσω εγώ, και θα πάρω την αμοιβή ( συνήθως ένα μίσθιο ) απο τον ενοικιαστή ". Για μένα λοιπόν που ΔΕΝ απευθύνομαι σε κάποιο μεσιτικό, κάνω μόνος μου την έρευνά μου ΓΙΑΤΙ να πληρώσω κερατιάτικα στον μεσίτη; Αν απευθυνθώ σε κάποιο μεσιτικό και τους ζητήσω να μου βρουν διαμέρισμα που να πληροί τις προϋποθέσεις μου, επειδή εγώ βαριέμαι/δεν εχω χρονο κτλ να το καταλάβω. Σε κάθε άλλη περίπτωση ΔΕΝ το δέχομαι. Ειναι που ειναι ελάχιστα τα σπιτια, ειναι που ειναι στον Θεό τα ενοίκια να θέλω και κερατιάτικα για κάτι που δεν ζήτησα ; Οπότε στην περίπτωσή του φίλου, ναι το ίδιο θα έκανα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Γιατί να πληρώσεις αφού δεν απευθύνεσαι σε μεσιτικό; Μίλα μόνο με ιδιώτες.
Apokios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Όχι φιλε μου.. it is not what it is ! Δεν ξέρω τι σύγκριση μπορεί να γίνεται το SM με τα μεσιτικά. Ναι δεν μιλάω για να πάω να πάρω απ ευθειας απο τον παραγωγό φυσικά. Θα πληρώσω τους "μεσαζοντες" εν γνώση μου πηγαίνοντας στο SM. Και επίσης ΔΕΝ παίρνω σε κάποιο μεσιτικό. Παιρνω τηλέφωνο σε μια αγγελία που είδα στην ΧΕ. Στην οποία 9/10 πλέον ειναι με μεστικά, με τον τρόπο που ανέφερα πιο πριν. Επίσης να σημειώσω οτι για να ΜΗΝ βλέπω αγγελίες απο μεσίτες ειναι Paid υπηρεσία. Αν αυτό για σένα ειναι "it is what it is " για μένα sorry αλλά δεν ειναι
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, alkoulaki είπε Μακάρι προσωπικα να γνωριζα πληρως όλες τις υποχρεωσεις κ των 2 μερών για να μπορώ να καταλαβω τι περιθωρια έχω να κινηθώ η/και να καθόμασταν όλα τα μέρη με ειλικρίνεια σε ενα τραπέζι να συζητήσουμε. Εχω βιώσει φοβερή 'αδιαφάνεια' σε όλη την διαδικασία, όχι μόνο τώρα αλλά κ σε άλλες περιπτώσεις που ήρθα κοντά σε αγορά.. Θα συμφωνήσω. Η μεσιτεία δεν γίνεται με σωστό τρόπο εδώ, έχω υπάρξει κ κάτοικος εξωτερικού κ έχω αναζητήσει βοήθεια απο μεσιτικό επειδή δεν είχα το χρόνο/γνώση να βρω εγώ κάτι. Μια χαρά πλήρωσα την αμοιβή μεσίτη και μια χαρά μεσολαβούσε σε ΌΛΑ τα προβλήματα που ειχα με το σπίτι όσο έμενα εκει κ την επικοινωνία μου με τον ιδιοκτητη σχεδόν για τα πάντα - ως όφειλε. Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση η ηθική σε αυτές τις συναλλαγές - κ ας είσαι κ ο πιο ηθικός άνθρωπος στον κόσμο. Καλά κάνεις και παίρνεις ιδέες για το δικαστήριο. Είναι μια υπόθεση που θα κριθεί από τα 'πραγματικά' περιστατικά . ΕΣΥ εκφράζεις την μια πλευρά αλλά ΔΕΝ ξέρουμε τον αντίλογο.
Apokios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Γιατί να πληρώσεις αφού δεν απευθύνεσαι σε μεσιτικό; Μίλα μόνο με ιδιώτες. γιατί 9/10 ειναι μεσίτες. Και μάλιστα, για του λόγου το αλήθες, αυτό ειναι ένα παλιο screenshot . Δες τι γίνεται για το ΙΔΙΟ ακριβώς σπιτι Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2024 από Apokios
alkoulaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 35 λεπτά πριν, Morosana είπε It is what it is. Από τη στιγμή που το σύστημα δουλεύει έτσι ή το δέχεσαι ή προσπερνάς και ψάχνεις για ιδιώτη, δεν χρειάζεται υπεραναλυση για το αν τον έβαλε ο ένας ο άλλος. Την ίδια γκρίνια κάνετε και στο σουπερμάρκετ που και εκεί ένας είδος μεσιτείας γίνεται ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές; Λογικό κανένας να μη θέλει να πληρώνει αλλά από τη στιγμή που παίρνεις τηλ σε κάποιο μεσιτικό ξέρεις από πριν πως δουλεύει. Χμμ, δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το σουπερμαρκετ. Άλλα τα ποσά, οι επιλογές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων. Δε νομίζω ότι όταν ο παραγωγός ντομάτας τις βγάζει από το χωράφι έρχεται ο Σκλαβενίτης κ του λέει 'άσε, θα στα πουλήσω εγώ' ούτε πάει στον αγοραστή κ του λέει 'θα σου δώσω ντομάτα αλλά αμα ψωνίσεις την ίδια απο το Βασιλοπουλο γιατι την βρήκες μόνος σου, θα μου πληρώσεις προμήθεια'. Ατυχές παράδειγμα κατ'εμέ. Υπάρχει κάποιος δόλος όταν το κάνει αυτό αντίστοιχα ο μεσίτης - κοιτάει το δικό του κέρδος χωρίς να έχει απαραίτητα την εξυπηρετηση των 2 μερών κατά νού. Η μεσιτεία όπως δηλώνει κ η λέξη κάνει αυτό ακριβώς, μεσολάβηση. Κ εδώ γίνεται μεσίτης όποιος θέλει να βγάλει αεριτζίδικα λεφτά, όχι όποιος είναι ικανός ή εχει σπουδάσει/εκπαιδευτεί για αυτό. Τελοσπάντων, καλό ειναι να μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια για να μην καταλήγουμε σε λάθος συμπεράσματα. 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καλά κάνεις και παίρνεις ιδέες για το δικαστήριο. Είναι μια υπόθεση που θα κριθεί από τα 'πραγματικά' περιστατικά . ΕΣΥ εκφράζεις την μια πλευρά αλλά ΔΕΝ ξέρουμε τον αντίλογο. Πολύ σωστό αυτό, πράγματι! 17 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Γιατί να πληρώσεις αφού δεν απευθύνεσαι σε μεσιτικό; Μίλα μόνο με ιδιώτες. Όπου ήταν εφικτό, το έχω κάνει εξ'ου και οι άπειρες ώρες για να βρω τον εκάστοτε ιδιοκτήτη, χώρια την έρευνα στο ΤΕΕ για ανάρτηση αδειών, ανακαινίσεων κτλ κ η επικοινωνια που έχω κάνει με αρχιτεκτονες, κατασκευαστες κτλ κτλ. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνω για να μην πάω σε μεσίτη, χρόνος κ κόπος κ συμφωνώ είναι δικό μου θέμα, δεν ζητώ κάτι για αυτό. Συνήθως δε, οι συζητήσεις είναι πιο ειλικρινείς, πιο ομαλές κ υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Όχι για να αγιοποιήσω τους ιδιοκτήτες, αλλα όντως η κατάσταση είναι αυτη που περιγράφει ο/η @Apokios και είναι δύσκολη κ μονομερώς δύσκολη..
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 12 minutes ago, Apokios said: γιατί 9/10 ειναι μεσίτες. Και μάλιστα, για του λόγου το αλήθες, αυτό ειναι ένα παλιο screenshot . Δες τι γίνεται για το ΙΔΙΟ ακριβώς σπιτι Αν δεν σου αρέσει η υπηρεσία απλά δεν την χρησιμοποιείς. Ψάχνοντας για σπίτι κι εγώ χρησιμοποιώ πολύ μηχανές αναζήτησεις και το 9/10 που λες είναι μάλλον καλό σενάριο. Εγώ παίζει να βλέπω 29/30 μεσιτικά. Ωστόσο αν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει επιλέξει να κυκλοφορεί μέσω διαμεσολαβητή στην αγορά, δικαιωμά του είναι. Δικαίωμα μας κι εμάς να τον απορρίψουμε για τον ίδιο λόγο. Και δεν τα λέω εκ του ασφαλούς, γιατί όταν βρω το σπίτι που θέλω θα πρέπει πιθανότατα να δώσω στον μεσίτη 8000 ευρώ που δεν μου περισσεύουν.
Morosana Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 12 λεπτά πριν, Apokios είπε Όχι φιλε μου.. it is not what it is ! Δεν ξέρω τι σύγκριση μπορεί να γίνεται το SM με τα μεσιτικά. Ναι δεν μιλάω για να πάω να πάρω απ ευθειας απο τον παραγωγό φυσικά. Θα πληρώσω τους "μεσαζοντες" εν γνώση μου πηγαίνοντας στο SM. Και επίσης ΔΕΝ παίρνω σε κάποιο μεσιτικό. Παιρνω τηλέφωνο σε μια αγγελία που είδα στην ΧΕ. Στην οποία 9/10 πλέον ειναι με μεστικά, με τον τρόπο που ανέφερα πιο πριν. Επίσης να σημειώσω οτι για να ΜΗΝ βλέπω αγγελίες απο μεσίτες ειναι Paid υπηρεσία. Αν αυτό για σένα ειναι "it is what it is " για μένα sorry αλλά δεν ειναι Οπότε ενώ έχεις τη δυνατότητα να βρεις την αγγελία του ιδιώτη είτε δεν θες να πληρώσεις για να φιλτράρεις ή βαριέσαι να τις ψάχνεις μια μια αλλά απαιτείς από κάποιον που πληρώνει για να τις ανεβάσει να σου κάνει τη δουλειά δωρεάν. Καλή τύχη
dkstopo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) καλά το πας στο τελος δεν θα πετύχεις την καλύτερη τιμή θα πληρώσεις και τα μεσιτικά και τον δικηγόρο και θα έχουν προβλημα τα συμβόλαιά σου Ακου φιλε η τιμή ενός ακινητου είναι ΜΙΑ και την πληρώνει ΟΛΗ ο αγοραστής το ότι στο λένε τιμη τοσο , μεσιτικα τόσο, κερατιατικα άλλο τόσο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια ο στοχος σου ειναι ενας να δωσεις συνολικα τοσα όσα νιωθεις οτι δεν σε κλεψανε με βαση την αγορά. Αν καταλαβες καταλαβες Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2024 από dkstopo
gakost Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Θα σου πω εγώ πως το βλέπω - δεν είμαι ούτε μεσίτης ούτε δικηγόρος. Από αυτά που έγραψες υπέγραψες μια εντολή υπόδειξης για τον 2ο όροφο. Πηγές το είδες δεν σου άρεσε για το Χ Ψ λόγο και ευχαριστούμε πολύ. Δεν θέλεις 2ο όροφο ή το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Από κει και πέρα πως τον παρακάμπτεις; Που λέει ότι εκπροσωπεί και τους άλλους ορόφους, που είναι η εντολή και γιατί να είσαι υποχρεωμένη να δώσεις προμήθεια για τον 1ο 3ο ή 4ο χωρίς συμφωνία; Που λέει πόση είναι η προμήθεια για και η τιμή πώλησης για τους άλλους ορόφους; Δεν νομίζω να μπορεί να ζητήσει τίποτα χωρίς να έχει κάποια συμφωνία υπογεγραμμένη. Μ´αρέσει που λένε πολλοί πλήρωσε τον άνθρωπο για το κόπο του. Συμφωνώ να πληρωθεί για αυτό που συμφωνήσατε και με το παραπάνω αλλά το θέμα είναι τι συμφωνήσατε. Με ξένα χρήματα όλοι είναι large. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο στον κατασκευαστή και θα του έλεγα ότι με ενδιαφέρει να δω τον 3ο ή 4ο όροφο και δες τι θα σου πει. Μπορεί να σου πει να σου δείξω τότε, ή να σε παραπέμψει στον ίδιο ή διαφορετικό μεσίτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα