lak10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 καλησπερα προσφατα μου μεταβιβασε η μητερα μου την ατομικη επιχειρηση της εχει εναν λογαριασμο οψεως στην eurobank με προσθεσα online ως δευτερο δικαιουχο μπορω να δεχομαι και να κανω πληρωμες στο ονομα μου η πρεπει να φυγει τελειως η μητερα μου το εκανα για να γλυτωσω την επισκεψη στο καταστημα. Πρεπει ο λογαριασμος να ειναι επαγγελαμτικος η μπορω να πληρωνω και να δεχομαι πληρωμες σε ταιμευτηριου και τρεχουμενους που εχω?
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 13 λεπτά πριν, lak10 είπε καλησπερα προσφατα μου μεταβιβασε η μητερα μου την ατομικη επιχειρηση της εχει εναν λογαριασμο οψεως στην eurobank με προσθεσα online ως δευτερο δικαιουχο μπορω να δεχομαι και να κανω πληρωμες στο ονομα μου η πρεπει να φυγει τελειως η μητερα μου το εκανα για να γλυτωσω την επισκεψη στο καταστημα. Πρεπει ο λογαριασμος να ειναι επαγγελαμτικος η μπορω να πληρωνω και να δεχομαι πληρωμες σε ταιμευτηριου και τρεχουμενους που εχω? Επαγγελματικός. Άλλο λογαριασμό θα ανοίξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα