expert23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα! Εχω ένα παλιό iphone 4s και θέλω να πάρω απο μέσα τις φωτογραφίες Είχα ξεχάσει όμως τον κωδικό pin με αποτέλεσμα να το μπλοκάρω. Εννοείται δε θυμόμουν ούτε apple id κλπ, έκανα reset σε αυτά, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το ξεκλειδώσω μέσω i tunes ή apple devices, γιατί τη στιγμή που πάει να κάνει update μου βγάζει ένα μήνυμα το pc ότι συμβαίνει ένα error κλπ. Μήπως ξέρει κανείς τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Μόνο οι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν.
kormos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, expert23 είπε Καλησπέρα! Εχω ένα παλιό iphone 4s και θέλω να πάρω απο μέσα τις φωτογραφίες Είχα ξεχάσει όμως τον κωδικό pin με αποτέλεσμα να το μπλοκάρω. Εννοείται δε θυμόμουν ούτε apple id κλπ, έκανα reset σε αυτά, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το ξεκλειδώσω μέσω i tunes ή apple devices, γιατί τη στιγμή που πάει να κάνει update μου βγάζει ένα μήνυμα το pc ότι συμβαίνει ένα error κλπ. Μήπως ξέρει κανείς τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Μόνο οι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν. Εφόσον έχεις τα στοιχεία όπως αναφέρεις επικοινώνησε με το support της Apple . Θεωρητικά δεν έχεις καταφέρει το ξεκλείδωμα, εκτός αν όντως από υπολογιστή μπορείς να συνδεθείς στο iCloud.
atheatos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δεν νομίζω σε τόσο παλιό τηλέφωνο θα σε βοηθήσει η Apple. Δεν νομίζω να είναι πια συμβατό με το iCloud. , Καλύτερα να αναζητήσεις κάποιο hacking πρόγραμμα που δούλευε με τοσο παλιό ios.
Zenor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Η μόνη σου ελπίδα είναι jailbreak. Σε ποια έκδοση ios είναι ξέρεις;
iMarilina Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Στις 21/7/2024 στις 2:12 ΜΜ, expert23 είπε Καλησπέρα! Εχω ένα παλιό iphone 4s και θέλω να πάρω απο μέσα τις φωτογραφίες Είχα ξεχάσει όμως τον κωδικό pin με αποτέλεσμα να το μπλοκάρω. Εννοείται δε θυμόμουν ούτε apple id κλπ, έκανα reset σε αυτά, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το ξεκλειδώσω μέσω i tunes ή apple devices, γιατί τη στιγμή που πάει να κάνει update μου βγάζει ένα μήνυμα το pc ότι συμβαίνει ένα error κλπ. Μήπως ξέρει κανείς τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Μόνο οι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν. Αν ξέχασες το πιν δε γίνεται τίποτα. Ο μόνος τρόπος είναι επαναφορά μέσω recovery mode από iTunes και τα χάνεις όλα.
KyrGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δεν ξεκλειδώνει με software το συγκεκριμένο. Ακόμα κι αν είχες συσκευή Arduino και το ξεκλείδωνες πρέπει να το επαναφέρεις πρώτα οπότε χάνονται οι φωτογραφίες. Βέβαια δεν είμαι 100% βέβαιος αν το φλασάρισμα με retain user data στο 3utools υποστηρίζεται στη μέθοδο ξεκλειδώματος, είναι πολλά τα "αν", μάλλον τις ξεχνάς.
KyrGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δες και αυτό αν και εννενηνταεννέα στα εκατό τέτοια video είναι ψεύτικα.
expert23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Στις 22/7/2024 στις 12:05 ΜΜ, Zenor είπε Η μόνη σου ελπίδα είναι jailbreak. Σε ποια έκδοση ios είναι ξέρεις; Δυστυχώς όχι. Το είχα παρατήσει χρόνια.. 22 ώρες πριν, iMarilina είπε Αν ξέχασες το πιν δε γίνεται τίποτα. Ο μόνος τρόπος είναι επαναφορά μέσω recovery mode από iTunes και τα χάνεις όλα. Δε λειτουργεί ούτε αυτό, κάπου σταματάει. 6 ώρες πριν, KyrGR είπε Δες και αυτό αν και εννενηνταεννέα στα εκατό τέτοια video είναι ψεύτικα. Θα το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα