patatasc Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Μόλις αγόρασα το 1ο μου flash, αλλά μόλις στην 2η φωτογραφία κουράστηκα, το σύνολο μηχανή + φακός + φλας μου φάνηκε πολύ βαρύ. Εσείς πώς το αντιμετωπίζετε; 1
alx301 Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου την κρατας με 2 χερια φανταζομαι. μικροτερο φλας η καθολου για ερασιτεχνικη χρηση πες μας και τι εξοπλισμο κουβαλουσες !
babisskg Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 58 λεπτά πριν, patatasc είπε Μόλις αγόρασα το 1ο μου flash, αλλά μόλις στην 2η φωτογραφία κουράστηκα, το σύνολο μηχανή + φακός + φλας μου φάνηκε πολύ βαρύ. Εσείς πώς το αντιμετωπίζετε; Καλησπέρα σας , περιγράψτε μας το σύνολο , μηχανή , φακός κλπ .
patatasc Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου Το φλας είναι το sb-5000 της nikon, η μηχανή η Z6ii και φακός ο 24-70 f/2.8 Βλέπω το φλας με μπαταρίες είναι 520 γραμμάρια, 810 γρ. ο φακός, και 750 γρ. η μηχανή. Με τον φακό και την μηχανή δεν είχα πρόβλημα. Αλλά με το φλας μου κακοφάνηκε. 1
filip123go Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 16 minutes ago, patatasc said: Το φλας είναι το sb-5000 της nikon, η μηχανή η Z6ii και φακός ο 24-70 f/2.8 Βλέπω το φλας με μπαταρίες είναι 520 γραμμάρια, 810 γρ. ο φακός, και 750 γρ. η μηχανή. Με τον φακό και την μηχανή δεν είχα πρόβλημα. Αλλά με το φλας μου κακοφάνηκε. Θα το συνηθίσεις. Πάρε και κανένα βαράκι και κάνε στο σπίτι (no joke, θα βοηθήσει πολύ)
babisskg Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, patatasc είπε Το φλας είναι το sb-5000 της nikon, η μηχανή η Z6ii και φακός ο 24-70 f/2.8 Βλέπω το φλας με μπαταρίες είναι 520 γραμμάρια, 810 γρ. ο φακός, και 750 γρ. η μηχανή. Με τον φακό και την μηχανή δεν είχα πρόβλημα. Αλλά με το φλας μου κακοφάνηκε. Ναι , ήθελα να δώ κάποιες λεπτομέρειες , ο φακός αναφέρεται 905 γρ . συν 705 το σώμα με τις μπαταρίες , αυτό από μόνο του είναι ήδη πέρα από το ενάμιση κιλό . Είναι αρκετά βαρύ από μόνο του σαν σύνολο , αν και μιλάμε για φουλ φρειμ σώμα , με καλό φακό επάνω του , οπότε η όποια σύγκριση με οτιδήποτε άλλο δεν θα έχει νόημα .
patatasc Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου Έχω τενοντίτιδα αυτή την περίοδο, να δω αν θα μπορώ να το σηκώσω όταν περάσει. Πάντως το σύνολο και βαρύ και ογκώδες. Δεν περίμενα να κάνει τόση διαφορά ένα φλας, αλλά κάνει. Στο σπίτι το βλέπω να μένει...
LongTom Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Εάν είναι βαρύ, μπορείς να πάρεις κάποιο από τη mini σειρά της godox. Εάν δεν θέλεις να αλλάξεις, τότε κάποιο wireless trigger; Ώστε να έχεις επιλογή που θα είναι το φλας (π.χ. στο άλλο χέρι, να το κρατάει άλλος, σε τραπέζι κ.ο.κ.).
@topos Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Δεν ειναι μονο το εξτρα βαρος, ειναι κυριως οτι αλλαζει εντελως το κεντρο βαρους. Εαν συνεχισεις να το δουλευεις καλως η κακως θα το συνηθισεις.. Λυση οπως προταθηκε το μικρο tt350 της godox αλλα θα χασεις ~1στοπ φως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα