Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Ανοίγω το τοπικ για να προτείνετε τις σειρές που βλέπετε στο νετφλιξ και σας αρέσουν.
star12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Midnight club (σε στυλ the house on the haunted hill και θυμίζει Stephen king) Badkin (η αγγλική εκδοχή του only murders in the building (αν και ο πρωταγωνιστής είναι αμερικανός ) είναι πιο σκοτεινό αλλά η δόση χιούμορ δε λείπει . Ένας άντρας 2 γυναίκες ,που αποφασίζουν ,να κάνουν ένα podcast ,και καταλήγουν σε μια μικρή πόλη (ο τίτλος Της σειράς ) που .είχε γίνει ενα έγκλημα στο παρελθόν και προσπαθούν να το λύσουν. Αλλά η ζωή τους θα βρεθεί σε κίνδυνο ERIK ένας διασσημος μαριονέτιστας στη νέα Υόρκη του 1981 ,δίνει μάχη να βρει τον γιο του ,που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς Παίζει ο Benedict cumberbach,και αν και αυτό το κονσεπτ το χεις ξαναδεί ,σε κρατά σε αγωνία ,και είναι 6 επεισόδια και φυσικά cobra Kai Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2024 από star12 1
Members gsarig Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Members Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Φέτος η αγαπημένη μου από Netflix ήταν το Ripley, που μάλλον για την ώρα την θεωρώ γενικά την καλύτερη φετινή σειρά (εντός και εκτός Netflix) που έχω δει μέχρι στιγμής. Αμέσως μετά το Baby Reindeer, ενώ ευχάριστα βλεπόταν και το The gentlemen. 3-body problem, Eric και Bodkin επίσης βλεπόταν. 1
fasttam Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Το midnight mass που είναι του Stephen King και είναι μια από τις πιο αρρωστημένες ιδέες που έχω δει ποτε. Σε σκηνοθεσία του του Mike Flanagan που υπογράφει και το The Fall of the House of Usher, αριστούργημα, ίσως ότι καλύτερο έχει κάνει, αλλά και το The Haunting of Hill House. 1
maximusgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 12 ώρες πριν, fasttam είπε Το midnight mass που είναι του Stephen King και είναι μια από τις πιο αρρωστημένες ιδέες που έχω δει ποτε. Σε σκηνοθεσία του του Mike Flanagan που υπογράφει και το The Fall of the House of Usher, αριστούργημα, ίσως ότι καλύτερο έχει κάνει, αλλά και το The Haunting of Hill House. Το midnight mass είναι εξαίσιο πραγματικά. Δεν έχω λόγια.
-WISE- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 12 ώρες πριν, fasttam είπε Το midnight mass που είναι του Stephen King και είναι μια από τις πιο αρρωστημένες ιδέες που έχω δει ποτε. Σε σκηνοθεσία του του Mike Flanagan που υπογράφει και το The Fall of the House of Usher, αριστούργημα, ίσως ότι καλύτερο έχει κάνει, αλλά και το The Haunting of Hill House. Δεν το λες και του Stephen King... 😋 Πιο πολύ εμπνευσμένο θα έλεγα από κάποια έργα του όπως το Salem's Lot ή το Storm of the Century αλλά βασισμένο σε κάποιο βιβλίο του δεν είναι. Όμως, μιλάμε για μία τρομερή σειρά που αξίζει να τη δει κάποιος που του αρέσουν τα "King-alike". 1
fasttam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Είχα διαβάσει πως είναι του Κινγκ. Ίσως να έχεις δίκιο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2024 από fasttam
manolis27 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Πολύ δυνατή σειρά είναι και το the chestnut man. σειρά μιας σεζόν και αναμένουμε και τη δεύτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα