Προς το περιεχόμενο

Πώς να κρύψω κάποιον στο Instagram/Facebook

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Nabuko,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε και συγνώμη αν έχει απαντηθεί. 

Είναι δυνατό να ακολουθώ κάποιον (Ιnstagram) ή να τον έχω φίλο (Facebook) αλλά όταν κάποιος με ελέγχει αν τον ακολουθώ ή τον έχω φίλο μη φαίνεται ο συγκεκριμένος μόνο;  Ή να το πω αλλιώς γίνεται να ακολουθώ/έχω φίλους 100 άτομα στη πραγματικότητα αλλά  στη πράξη αν κάποιος δει τη λίστα μου να δει 99 και να μη μπορεί να βρει τον 100ο διότι θα είναι κρυφός με κάποιο τρόπο;

Είμαι άσxετος σε Instagram και Facebook, σιχαίνομαι γενικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτίωσης αλλά αυτή τη περίοδο έχει παρουσιαστεί μία σοβαρή ανάγκη να μάθω κάτι συγκεκριμένο αν ισχύει. Αυτά που βρίσκω στο ίντερνετ δεν είμαι σίγουρος ότι μου απαντάνε στο ερώτημα μου, ούτε είναι εύκολο να κάνω πειραματισμούς με κάποιον οικείο χωρίς να εκθέσω το πρόβλημα.  Οι λογαριασμοί που έχω είναι ψεύτικοι με μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού αθροιστικά αυτοί που ακολουθώ/έχω φίλους για να καταλάβετε.

Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ;

• Λύση
Δημοσ.
5 ώρες πριν, andreaseto είπε

Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ;

Ναι

5 ώρες πριν, andreaseto είπε

Ή να το πω αλλιώς γίνεται να ακολουθώ/έχω φίλους 100 άτομα στη πραγματικότητα αλλά  στη πράξη αν κάποιος δει τη λίστα μου να δει 99 και να μη μπορεί να βρει τον 100ο διότι θα είναι κρυφός με κάποιο τρόπο;

Όχι

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, dalain είπε

Αχ αυτες οι πρωην.....

Κέρατο και πονάει... :(

Επεξ/σία από andreaseto
  • Sad 3
Δημοσ.

Στο fb νομίζω μπορείς να κλείσεις τους φίλους από τον οποιονδήποτε. Στο ινστα μπορείς μόνο να το βάλεις πριβε για να μην έχουν πρόσβαση όσοι δεν σε ακολουθούν 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...