Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, imr said:

Αν είναι δημόσιο (και το παιδί αγόρι) Μπορείς να δώσεις κάτι σαν επιβράβευση.

Αμα είναι κορίτσι, ζήτα και λεφτά για τη συμφορά που έπαθες.

Ελπίζω να μην έχεις παιδιά, αυτό μόνο.

• Like 5
  • Confused 1
  • Haha 4
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι μαίες και οι νοσοκόμες οφείλουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό και αφοσίωση, ανεξάρτητα από τυχόν οικονομικά κίνητρα. Η δωροδοκία μπορεί να θεωρηθεί ως μορφή διαφθοράς και να βλάψει τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ ασθενών και επαγγελματιών υγείας. Είναι παράνομο να δωροδοκείτε δημόσιους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των μαιών και νοσοκόμων που εργάζονται σε δημόσια μαιευτήρια. Αντί να δωρίσετε χρήματα, μπορείτε να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας με άλλους τρόπους, όπως:

Γράφοντας μια ευχαριστήρια κάρτα.
Προσφέροντας λουλούδια ή άλλα δώρα.
Δωρίζοντας χρήματα σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που σχετίζεται με την υγεία των μητέρων και των παιδιών.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Η τα δίνετε με την καρδιά σας ή μην δίνετε.. Να δώσετε με το ζόρι και μετά να σκέφτεστε τα λεφτά που δώσατε να το βράσω. 

Aυτο πάθαμε εμείς...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Niko09 είπε

Αν δεν πληρώσεις το ιδιωτικό μαιευτήριο μπορούν να κρατήσουν το παιδί σου ή είναι παράνομο;

Ναι ... Έλα αγάπη μου ... μόλις έβαλα ενέχυρο το μωρό..

• Haha 1
Δημοσ.

με το καλο να ερθει ενα υγιες μωρο και μην κολλας τωρα στα 50-60 ευρω που θα τις μοιρασεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις καθώς και για τις ευχές. Δε μπορώ να απευθυνθώ στον καθένα ξεχωριστά γιατί πήξαμε με τις προετοιμασίες τελευταίας στιγμής. 

Απλά θα αναφέρω ότι είμαι σχετικά εύπορος και δε θα μου λείψουν όπως και να χει, αλλά το βρίσκω περιττό να δώσω και χαίρομαι που βρήκα υποστηρικτές. Αποφάσισα να μη δώσω τίποτα, αλλά σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη έχω μαζέψει μερικά δεκάρικα (όχι εικοσάρικα και προς Θεού όχι πενηντάρικα, δεν υπάρχει αυτό).

Επίσης για κάποιους που ρώτησαν, είμαστε σε ιδωτικό μαιευτήριο, καισαρική, δίκλινο (το σκέφτηκα για μονόκλινο αλλά πήγαινε διπλή τιμή από 2.800 -> 5.600), δε θα πατήσει πόδι κανένας παππούς-πεθερικά-συγγενείς οπότε ή θα δώσω εγώ ή κανένας.

Η ιδέα με τα γλυκά μου άρεσε, αλλά με τέτοια ζέστη θα πρέπει να πάρω τίποτα αηδίες που δε λιώνουν, δεν υπάρχουν επιλογές.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...