filip123go Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 2 minutes ago, christos_uoa said: Κάνε ότι έκανε και ο άλλος στη Λήμνο πρόσφατα. Παράγγειλε 20 σουβλάκια (μτφ σάντουιτς αν είσαι γκαρντασι) και στείλε τα στη βάρδια στη μαιευτική. Θα το εκτιμήσουν. Ωωωω, αυτό είναι πολύ καλό.!! Και εγώ εάν ήμουν στη θέση τους θα το εκτιμούσα πολύ..!
Morosana Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Γιατί στο ιδιωτικό δεν πληρώνεις τον γιατρό; Το 90% πηγαίνει σε ιδιωτικό γιατί νομίζουν ότι είναι καλύτερο... Ενημερωτικά το νεογέννητο δεν έχει ιδιωτική ασφάλεια και όλα τα έξοδα που αφορούν το νεογέννητο δεν καλύπτονται από την ιδιωτική ασφάλεια της μητέρας. Γι αυτό τον λόγο στα τιμολόγια που παίρνεις από το νοσοκομείο είναι χωρισμένα τα έξοδα της μητέρας και του νεογέννητου. Έχουν περάσει χρόνια και δεν το θυμάμαι καθόλου γιατί είχαμε δώσει κάτι συμβολικό στο Μητέρα λόγω της αδερφής μου που τότε ήταν γιατρός εκεί, και ο γυναικολόγος πληρώθηκε ξεχωριστά. Σίγουρα όμως θυμάμαι πως η κατανάλωση που έκανε ο γέρος μου με τον πεθερό μου στο μπαρ που είχαν βάλει σκοπό να μεθύσουν όποιον έβλεπαν μπροστά τους επειδή ήταν πρώτο το πρώτο τους εγγόνι είχε ξεπεράσει κατά πολυ 3 4 τοκετούς 🤣
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, filip123go είπε Ωωωω, αυτό είναι πολύ καλό.!! Και εγώ εάν ήμουν στη θέση τους θα το εκτιμούσα πολύ..! Μπα τα 20 αρικα θα τα εκτιμήσουν πολύ περισσότερο 4
dkstopo Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου έχει και στα βαφτίσια δωράκια σε διάφορους και κεράσματα στο καφενείο, μην τα δώσετε όλα στο μαιευτήριο
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, dkstopo είπε έχει και στα βαφτίσια δωράκια σε διάφορους και κεράσματα στο καφενείο, μην τα δώσετε όλα στο μαιευτήριο Ελπίζω να κεράσει 50€ και στο παιδί που θα του βάλει βενζίνη για να πάει το μωρό του στο σπίτι... Επίσης αλλά 50€ στην κοπελιά του φαρμακείου που θα του δώσει το 1ο θήλαστρο... Αααα μην ξεχάσει ακόμα 50€ στο παιδί του μίνι μάρκετ που θα σου φέρει την σκόνη γάλα για το μωρό... Επεξ/σία 21 Ιουλίου από andreas1gr 5
ObeyWario! Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 2 ώρες πριν, tounion είπε Όλο αυτό κρατάει από παλιές εποχές που ο πρώτος που σου έφερνε ένα καλό νέο του έδινες και χαρτζιλίκι για τα καλά μαντάτα... Προ τεχνολογίας τώρα αυτά... Στα χωριά .. Απο τότε που υπήρχαν μαμήδες συγκεκριμένα
piccolino Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Πάρε ένα κουτί γλυκά και πήγαινε το στο γραφείο που είναι οι νοσηλεύτριες να κεραστούν και δώσε κάτι σε αυτή που θα σου φέρει το μωρό να το δεις μόλις γεννηθεί. Με το γιατρό και τη μαία ανάλογα τη σχέση που έχετε μπορείς να κάνεις ένα δωράκι αν θέλεις, να τους ευχαριστήσεις, από ένα μπουκάλι κάπως καλό κρασί πχ. Τώρα να δίνεις γενικά σε όποιον έρχεται δε νομίζω πως έχει νόημα, θα είναι και πολλοί και δε θα ασχοληθούν το ίδιο όλοι με μαμά και μωρό. Ίσως αν πριν φύγετε σου πει η γυναίκα σου πως κάποια νοσηλεύτρια ασχολήθηκε περισσότερο μαζί της και έκανε αυτό το κάτι λίγο παραπάνω, να δώσεις κάτι και σε αυτή. 2
dkstopo Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου δίνουν όσοι έχουν και θέλουν, δεν είστε υποχρεωμένοι να δωσετε τιποτα Αν σας κοιτανε στα ματια και δεν θελετε να δώσετε πείτε τους πόσο ευχαριστημένοι είστε από τις υπηρεσίες τους και αφήστε να ελπίζουν. Πάντως εμενα όταν προσφέρω τις υπηρεσίες μου δεν μου δίνουν φιλοδώρημα, ούτε στον βοηθό μου... γιατί? παλιοχαρακτήρες όλοι τους!!! 1 1 2
Fan Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 19 ώρες πριν, tasoe είπε Γίνομαι γονιός προσεχώς και έχει πάρει το αυτί μου ότι πρέπει να κερνάς 20άρικα τις μαίες και τις νοσοκόμες που σου φέρνουν το μωρό στο μαιευτήριο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα? Δηλαδή άμα δε δώσεις τι θα γίνει, δε θα προσέξουν το μωρό? Και στην τελική δίνουμε ένα κάρο λεφτά στο μαιευτήριο για 3 μέρες, πρέπει ντε και καλά να δώσουμε και σε αυτές? Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία ας τη μοιραστεί μαζί μου. Περισσότερο θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που βρέθηκε σε παρόμοια θέση και δεν έδωσε τίποτα (ή ελάχιστα) και να μου πει πως του φέρθηκαν γενικά. Από φρέσκια εμπειρία και μάλιστα δύο φορές. Σε ιδιωτικό δεν δίνεις κάτι, ήμουν μπροστά σε περιστατικό που προσπαθούσε να δώσει ένας μπαμπάς 100 ευρώ στην κοπέλα που έφερε το μωρό και δεν τα έπαιρνε. Ίσως, γιατί έτσι τους έχουν πει. Δεν αλλάζει η συμπεριφορά, υπάρχουν καλές νοσηλεύτριες και κακές, αναλόγως πού θα πέσεις. Τα πιο τζάμπα λεφτά είναι στις μαίες που και καλά σε εκπαιδεύουν. 1
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 5 hours ago, filip123go said: Ωωωω, αυτό είναι πολύ καλό.!! Και εγώ εάν ήμουν στη θέση τους θα το εκτιμούσα πολύ..! Περισσότερο να εκτιμήσουν τα σουβλάκια απτήν πενηνταρου; Δε νομίζω 😂 1
greekfragma Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 minute ago, polaki said: Περισσότερο να εκτιμήσουν τα σουβλάκια απτήν πενηνταρου; Δε νομίζω 😂 Ξέρεις πόσο κάνει μια 5άδα καλαμάκια μια πατάτες και 2 δίπιτα??? Θες 50ευρω για ΡΕΣΤΑ 1
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Καλοτυχο να ναι. Μια φορα θα τους δεις για μερικες μερες αν γινει καισαρικη ή λιγες μερες αν γεννησει φυσιολογικα. Παρε ενα κουτι γλυκα και οποιος μπαινει, λεγε τους, κεραστειτε. Απλα και λιτα. Στις μερες μας λιγο πρεπει ολοι να νιωθουμε. Ειδικα σε μωρα ολοι ειναι σουζα, αν κατι παει στραβα, θα τρεχουν, γι αυτο εσυ κοιτα να στηριζεις την γυναικα σου πριν και μετα. Και το μωρο σας ευχομαι να ναι υγιείς και καλοτυχο. Τα λεφτα θα σου χρειαστουν αλλου, καθε μερα. 2
Klausx Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Έχει παραγίνει λίγο το κακό με τα tips, είμαι από αυτούς που δίνει κάθε φορά αλλά πλέον έχουν στηρίξει ολόκληρη (παρά)οικονομία πάνω σε αυτό...
agrio.imeros Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Ts λες και θα κάνεις καμιά δεκάρια παιδιά κάθε εξάμηνο. 🤣 Χαρούμενο γεγονός είναι και άμα θες δίνεις κάτι επειδή είσαι χαρούμενος. Σε κανέναν δεν περισσεύουν. Ούτε εσύ θα φτωχύνεις με ένα εικοσάευρω ή πενηντάρικο που θα δώσεις μια φορά, ούτε η νοσοκόμα που θα σου δείξει το μωρό θα γίνει εκατομμυριούχος με το μπουρμπούρι σου. Με το καλό να έρθει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις