Αγγουραίος Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Καλησπέρα στο team, πριν από 20 με 25 μέρες έκανα υπολογιστή του οποίου θα ποστάρω τα χαρακτηριστικά από κάτω. Όταν κάνω χαλαρό browsing μόνο ή βάζω μουσική πχ από την εφαρμογή του Spotify ή στο YouTube μέσω Mozilla, υπάρχει μια πιθανότητα πάνω στο μισάωρο να σταματήσει η μουσική, δεν ανοίγει ούτε task manager ενώ το ποντίκι κουνιέται και έπειτα από 2-5 λεπτά σβήνει και ανοίγει ξανά από μόνο του, σαν να έπεσε το ρεύμα για πολύ λίγο και να επανήλθε. Όλα είναι καινούρια και είναι η πρώτη φορά που επενδύω τόσο πολύ σε PC και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν είναι 100% να συμβεί, καθώς χθες το είχα επίτηδες idle πάνω από 3 ώρες και λειτουργούσε κανονικότατα. Μπορώ να παίζω παιχνίδια χωρίς πρόβλημα και το τσέκαρα και σε 100% load χωρίς θέμα. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια εκ των προτέρων. Hardware: ASUS TUF Gaming B650-Plus WiFi Ryzen 7 7800X3D Corsair Vengeance 16x2 DDR5 6000MHz 1TB Samsung 990 pro RX 7900XTX 24GB Nitro+ EVGA supernova 1000 P3, 80 Plus Platinum 1000W Be Quiet! Dark Rock Pro 5 Software: Windows 10-64 bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Άφησε να τρέξει κάνα memtest μπας και πετούν σφάλματα οι μνήμες. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το hardware acceleration στον browser που χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αγγουραίος Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Ξέχασα να αναφέρω πως έχω κάνει mem test και βγήκε οκ. Θα δοκιμάσω το hardware accel αλλά αρκετές φορές δεν είχα κάνει κάτι στο PC πέραν του να βάλω τον κωδικό μου και να το αφήσω στο desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, Αγγουραίος είπε Ξέχασα να αναφέρω πως έχω κάνει mem test και βγήκε οκ. Θα δοκιμάσω το hardware accel αλλά αρκετές φορές δεν είχα κάνει κάτι στο PC πέραν του να βάλω τον κωδικό μου και να το αφήσω στο desktop. Bios update έχεις κάνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αγγουραίος Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Δεν εχω κανει, οχι. Παω να κανω τωρα και θα παρακολουθησω το προβλημα πως θα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Αγγουραίος είπε Δεν εχω κανει, οχι. Παω να κανω τωρα και θα παρακολουθησω το προβλημα πως θα παει. Ξεκίνα με bios update (όλα και τους drivers ήχου κλπ) αν και δεν είναι το πιο πιθανό. Οι κύριοι ύποπτοι είναι οι εξης: μνήμες (xmp βασικός ύποπτος να σου πω την αλήθεια, δες σε πόσα τρέχει μήπως έχεις βάλει παραπάνω xmp κατά λάθος και θα σου έλεγα να βάλεις τα timings του bullzoid ούτως ή άλλως). Επόμενος και βασικότερος ύποπτος οι drivers της 7900xtx. Κανείς uninstall drivers με ddu uninstaller και κλειστό ιντερνετ (βγάλε καλωδιο), και βάζεις τους τελευταίους που θα τους έχεις κατεβάσει ήδη. Μην ανησυχείς πάντως, είναι σύνηθες πρόβλημα αυτό που έχεις με το σύγχρονο hardware, απλά μπορεί να είναι τόσο πολλά πράγματα που δεν μπορείς να βρεις κατευθείαν τη λύση. Επεξ/σία 21 Ιουλίου από tzavardin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 21 hours ago, Αγγουραίος said: Καλησπέρα στο team, πριν από 20 με 25 μέρες έκανα υπολογιστή του οποίου θα ποστάρω τα χαρακτηριστικά από κάτω. Όταν κάνω χαλαρό browsing μόνο ή βάζω μουσική πχ από την εφαρμογή του Spotify ή στο YouTube μέσω Mozilla, υπάρχει μια πιθανότητα πάνω στο μισάωρο να σταματήσει η μουσική, δεν ανοίγει ούτε task manager ενώ το ποντίκι κουνιέται και έπειτα από 2-5 λεπτά σβήνει και ανοίγει ξανά από μόνο του, σαν να έπεσε το ρεύμα για πολύ λίγο και να επανήλθε. Όλα είναι καινούρια και είναι η πρώτη φορά που επενδύω τόσο πολύ σε PC και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν είναι 100% να συμβεί, καθώς χθες το είχα επίτηδες idle πάνω από 3 ώρες και λειτουργούσε κανονικότατα. Μπορώ να παίζω παιχνίδια χωρίς πρόβλημα και το τσέκαρα και σε 100% load χωρίς θέμα. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια εκ των προτέρων. Hardware: ASUS TUF Gaming B650-Plus WiFi Ryzen 7 7800X3D Corsair Vengeance 16x2 DDR5 6000MHz 1TB Samsung 990 pro RX 7900XTX 24GB Nitro+ EVGA supernova 1000 P3, 80 Plus Platinum 1000W Be Quiet! Dark Rock Pro 5 Software: Windows 10-64 bit Τους drivers της καρτας τους κατεβασατε απο το site της AMD? Επισης chipset drivers απο το ιδιο site? Επεξ/σία 21 Ιουλίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 21 ώρες πριν, Αγγουραίος είπε Ξέχασα να αναφέρω πως έχω κάνει mem test και βγήκε οκ. Θα δοκιμάσω το hardware accel αλλά αρκετές φορές δεν είχα κάνει κάτι στο PC πέραν του να βάλω τον κωδικό μου και να το αφήσω στο desktop. Κατα 99% το προβλημα θα εξαφανιστει με το που βαλεις το τελευταιο Bios της μητρικης.Δοκιμασε το και ενημερωσε αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αγγουραίος Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Η αλήθεια είναι πως έκανα ένα μόνο BIOS update και μου το ξανάκανε μέσα σε 24 ώρες, θα το πάω στο τελευταίο τώρα για να δω. Τα drivers έχουνε κατέβει όλα από επίσημα site, ναι. Κατέβασε και μόνο του το ARMOURY CRATE της Asus. Θα βάλω και το τελευταίο σήμερα και ελπίζω να επανέλθω σε 2 -3 μέρες με χαρμόσυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Αγγουραίος said: Τα drivers έχουνε κατέβει όλα από επίσημα site, ναι. Κατέβασε και μόνο του το ARMOURY CRATE της Asus. Μερικες φορες προγραμματα απο μητρικες δημιουργουν προβληματα. Εχει συμβει αυτο αρκετες φορες στο παρελθον ειτε σε AMD ειτε σε Intel συστηματα. Προσωπικα δεν βαζω τετοια προγραμματα ποτε,γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι αχρηστα.Εκτος αν ειναι κατι απλο και ασχετο με την βασικη λειτουργια του συστηματος,οπως ας πουμε,ενα προγραμματακι που να ρυθμιζει το led χρωματισμο. Επεξ/σία 21 Ιουλίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αγγουραίος Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Κρατάει κάποιες λειτουργίες της ΜΒ updated οπότε το έχω, τωρα με τα last updates αν δω οτι δεν στρώνει το πρόβλημα, θα το απεγκαταστήσω σίγουρα για να δω. Ξεχασα να πω οτι εχω default settings στα BIOS και όταν έβαζα το EXPO που έχει, μου έκανε κάθε φορά train της RAM και έπαιρνε το boot 2-3 λεπτά κάθε φορά. Επεξ/σία 21 Ιουλίου από Αγγουραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 13 ώρες πριν, benign είπε Μερικες φορες προγραμματα απο μητρικες δημιουργουν προβληματα. Εχει συμβει αυτο αρκετες φορες στο παρελθον ειτε σε AMD ειτε σε Intel συστηματα. Προσωπικα δεν βαζω τετοια προγραμματα ποτε,γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι αχρηστα.Εκτος αν ειναι κατι απλο και ασχετο με την βασικη λειτουργια του συστηματος,οπως ας πουμε,ενα προγραμματακι που να ρυθμιζει το led χρωματισμο. Ακόμα και τα led προγράμματα έχουν δειξει προβλήματα στη σταθερότητα των μνημών ειδικα τα third party αλλα και των μητρικαδων, είχε μια συνέντευξη ο steve από gn αν δεν κάνω λάθος με τεχνικο της teamgroup και ο τεχνικός το ανέφερε επανειλημμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 18 ώρες πριν, Αγγουραίος είπε Κατέβασε και μόνο του το ARMOURY CRATE της Asus. 💀☠️💀☠️💀 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αγγουραίος Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τελικά μου το ξαναέκανε και αφού έβαλα το τελευταίο BIOS update. Έβγαλα τώρα το armoury crate και θα κάνω και reinstall gpu drivers όπως προαναφέρθηκε μήπως και. Απλά επειδη έχω πολύ αργό ίντερνετ θα αργήσει λίγο αυτό. 🫠 Επεξ/σία 23 Ιουλίου από Αγγουραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα