Witcher1st Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Υπαρχει κατι αξιολογο; Στο σκρουτζ τα περισσοτερα προϊοντα εχουν μεικτες αξιολογησεις. Ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Ισως να γινεται και κατι χρηση βεβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου οινόπνευμα,καθαρή βενζίνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Το ρετσίνι βγαίνει με οινόπνευμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Οινόπνευμα μην βάζετε, θολώνει το χρώμα. Δοκιμάστε λάδι μαγειρικής με λίγο βαμβάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 16 hours ago, Witcher1st said: Υπαρχει κατι αξιολογο; Στο σκρουτζ τα περισσοτερα προϊοντα εχουν μεικτες αξιολογησεις. Ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Ισως να γινεται και κατι χρηση βεβαια.. 3 minutes ago, turbat0s said: Οινόπνευμα μην βάζετε, θολώνει το χρώμα. Δοκιμάστε λάδι μαγειρικής με λίγο βαμβάκι. Καλό το λάδι αλλά αν έχει ξεραθεί λίγο δεν κάνει τιποτα Ειχα πάρει από βενζινάδικο ένα wurth νομίζω έκανε τρομερή δουλειά σε εντελώς ξεραμένα ρετσινιά. Μετά βέβαια θέλει καλό πλυσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Αν έχει πέσει σε λαμαρίνα, με ένα πιστόλι θερμού αέρα ζεστένεις το ρετσίνι και σε κάποια φάση με ένα πανί απλά το σκουπίζεις και φεύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Αναλογα το ποσο καιρο ειναι εκει Αν ειναι σχετικα προσφατο και δεν ειναι εντελως σκληρο, εγω πολλες φορες τα εχω αφαιρεσει σχετικα ευκολα με WD40. Το ψεκαζεις αρκετα και με ενα πανακι το αφαιρεις σιγα σιγα Αν εχει πετρωσει, σαν δακρυ, σε ενα πανακι, στην μυτη του βαζεις οινοπνευμα και σιγα σιγα με κυκλικες κινησεις (μονο επανω στο δακρυ) το τριβεις. Στην αρχη ισως δυσκολευτεις, εσυ επεμενε και μολις καταλαβεις οτι φευγει το υλικο, το σκουπιζες με ενα αλλο υγρο πανακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Το βασικό είναι να μην αφήσουμε το ρετσίνι να μείνει πολύ και να ξεραθεί. Ειδικά το καλοκαίρι που "ψήνεται" Όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω κάνουν δουλειά (αφαιρούν τελικά το ρετσίνι). Έχουν όμως πιθανές επιπτώσεις στο χρώμα (θάμπωμα), ανάλογα πάντα με το χρώμα, την χρονική διάρκεια αλλά και την ένταση του τριψίματος. Γι' αυτό προσωπικά χρησιμοποιώ πλέον μόνο ελαιόλαδο. Σίγουρα αν έχει ξεραθεί πολύ, θέλει παραπάνω χρόνο/προσπάθεια αλλά μέχρι τώρα δεν έχω έρθει αντιμέτωπος με κάτι που τελικά δεν έφυγε. Και σίγουρα χωρίς βλάβη/σημάδι στο χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Η μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι η εξής: Το καθαριστικό είναι οινόπνευμα αλλά λόγω του ότι είναι επιθετικό στο βερνίκι έχω στο ένα χέρι βαμβάκι με οινόπνευμα και στο άλλο χέρι σφουγγάρι με σαπούνι. Ξεκινώ με το σφουγγάρι και αμέσως μετά βαμβάκι με οινόπνευμα για δύο τρεις κινήσεις μόνο ,αμέσως μετά χωρίς καθυστέρηση σφουγγάρι με σαπούνι εναλλάξ. Να μην μείνει το βαμβάκι με οινόπνευμα παρά μόνο δύο τρία δευτερόλεπτα τρίβοντας ειδάλλως θα θαμπώσει το βερνίκι. Δυστυχώς όταν ξεραθεί το ρετσίνι, κάτι που δεν αργεί, τότε το ελαιόλαδο δεν μου κάνει δουλειά και αναλαμβάνει το οινόπνευμα εναλλάξ με υγρό σφουγγάρι. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από geopro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου ελαιολαδο σε βαμβακι, κανει δουλιτσα WD40 ομοιως... οχι οινοπνευμα θαμπωνει το χρωμα... ειχα παρει ενα αφαιρετικο της turtle νομιζω δεν εκανε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 23 hours ago, paylidis said: ελαιολαδο σε βαμβακι, κανει δουλιτσα WD40 ομοιως... οχι οινοπνευμα θαμπωνει το χρωμα... ειχα παρει ενα αφαιρετικο της turtle νομιζω δεν εκανε τιποτα To WD40 μπορει να χρησιμοποιηθει παντου εξωτερικα στο αμαξι; Και στα τζαμια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 32 λεπτά πριν, Witcher1st είπε To WD40 μπορει να χρησιμοποιηθει παντου εξωτερικα στο αμαξι; Και στα τζαμια; γιατι οχι..; εγω το χρησιμοποιω κανονικα κ παντου για το ρετσινι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου το WD40 ειναι απο τις μεγαλυτερες ανακαλυψεις της ανθρωποτητας θα ερθει η στιγμη που θα το βαζουμε και στην σαλατα 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Όχι οινόπνευμα αλλά βενζίνη καθαρισμού. το βαμβάκι κανει ζημιά στο χρώμα, η εναλλακτική είναι τα pad ντεμακιγιάζ αλλά και αυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται ταμποναριστάκαι οχι με τρίψιμο. Στο ξεραμένο ρετσίνι μια πλαστική λεπίδα είναι οτι καλύτερο https://www.temu.com/ul/kuiper/un9.html?subj=coupon-un&_bg_fs=1&_p_jump_id=895&_x_vst_scene=adg&goods_id=601099570829076&sku_id=17592430865424&adg_ctx=a-7023a54c~c-2d6a84c5~f-60de3ebd&_x_ads_sub_channel=shopping&_p_rfs=1&_x_ns_prz_type=-1&_x_ns_sku_id=17592430865424&_x_ns_gid=601099570829076&mrk_rec=1&_x_ads_channel=google&_x_gmc_account=772005384&_x_login_type=Google&_x_ads_account=6217438245&_x_ads_set=21094079177&_x_ads_id=158446833486&_x_ads_creative_id=693380981438&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=Cj0KCQjwtZK1BhDuARIsAAy2VzuQfXHXM2COLKtseF6L-hZ4QE9hHBz8KozMKb69VeAqeHWg0I1QT_MaAlFsEALw_wcB&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=772005384-en-17592430865424&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=Cj8KCQjwko21BhDoARIuAFW13t-qm8esmoGzUgGQHs6KAhIiIgCVpdKNVQ3nusUUbQUCZo15mTSJ9z9YQhoC50Q&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICEfQS9cxyBhEZXLztvabUufH&_x_ns_targetid=pla-2258185729814&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwtZK1BhDuARIsAAy2VzuQfXHXM2COLKtseF6L-hZ4QE9hHBz8KozMKb69VeAqeHWg0I1QT_MaAlFsEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Εγώ σε μεγάλη σταγόνα ρετσίνι, που άφησα και ξεράθηκε Έβαλα wd40 και με μια παλιά μπλούζα άρχισα να τρίβω. Δεν είχα και μεγάλη πρόοδο γι'αυτό και το άφησα γιατί δεν ήθελα να κάνω ζημιά Δεν ξέρω αν τα σπρέι κάνουν δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα