therock Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Θελω να φτιαξω φορητες εγκαταστασεις Windows για να εχω ενα καθαρο περιβαλλον για gaming, επειδη τωρα εχω μπουκωσει το laptop και εχει αρχισει να ζοριζεται και δεν ειμαι σε φαση για format. Βρηκα αυτον τον οδηγο και λεω να τον ακολουθησω Το ειχα κανει και παλιοτερα με ενα αλλο τουτοριαλ και ειχε φορτωσει windows σε στικακι, αλλα αργουσε απιστευτα. Τωρα λεω να τα περασω σε εξωτερικο SSD Μπορω να επαναλαβω την ιδια διαδικασια και να εχω Dual Boot στον ιδιο εξωτερικο με Windows 10/11? O bootloader θα βρισκει στο δισκο (μεσο αποθηκευσης) η στο laptop?
Aris_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 πάλι θα αργεί οτι και να κάνεις μέσα απο usb δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα latency, ισως γρήγορη thunderbolt να ήταν μια λύση και πρεπει ολα να ειναι top notch : case , ssd , cables κλπ
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Όχι οκ όλα αυτά τα χω. Usbc thunderbolt θύρα σε m2 enclosure με m2Ssd. Το ερώτημα μου είναι πως να κάνω dual boot έτσι. Στο βιντεάκι που δειξα ποιο πάνω σου λέει πως να κατεβάσεις τα iso από τα site της Microsoft και μέσω Rufus να τα περάσεις σαν windows to go σε εξωτερικό μέσο. Αλλά έτσι κανείς μόνο το ένα. TLdr στην ουσία το ερώτημα μου ήταν, Πως μπορώ να έχω και 10 και 11 στο ίδιο εξωτερικό μέσο?
Aris_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Κάνεις dual partition τον δίσκο και μπουταρεις από το ένα ή το αλλο
therock Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Βασικα κανεις partition, Και στο rufus επιλεγεις windows to go, μια στο ενα (W10) και μετα στο αλλο (W11). Και ετσι φανταζομαι θα στα περασει και τα 2 αν τα αναγνωρισει ο bootloader. Αλλιως μετα θα χρειαστω bcdedit κτλ... Προς το παρον δεν εχω ευκαιρο SSD, οποτε θα το δοκιμασω στη πορεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα