Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον αισθητήρα ή άλλη λύση για το αυτοκινητάκι μου, που παρκάρω στο δρόμο, που κατά καιρούς μένει από μπαταρία; Ο διπλανός συστηματικά μου το χτυπάει. Υπάρχει κάποια λύση, π.χ., κάτι να ακούγεται αποτρεπτικό όταν πλησιάζει το αυτοκίνητό του σε απόσταση αναπνοής, για να παρκάρει; Δεν ρώτησα για συναγερμό, γιατί μένω πολύ συχνά από μπαταρία...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, margarita1_ είπε

Καλησπέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον αισθητήρα ή άλλη λύση για το αυτοκινητάκι μου, που παρκάρω στο δρόμο, που κατά καιρούς μένει από μπαταρία; Ο διπλανός συστηματικά μου το χτυπάει. Υπάρχει κάποια λύση, π.χ., κάτι να ακούγεται αποτρεπτικό όταν πλησιάζει το αυτοκίνητό του σε απόσταση αναπνοής, για να παρκάρει; Δεν ρώτησα για συναγερμό, γιατί μένω πολύ συχνά από μπαταρία...

Εάν μένεις συχνά από μπαταρία μήπως πρέπει πρώτα να πας σε ηλεκτρολόγο για να ψάξει για διαρροή ρεύματος με αποτέλεσμα να ξεφορτιζει, εκτός και εάν δε κινείται τακτικά το όχημα .

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, margarita1_ είπε

Πάρκαρε αλλού και όχι στου διπλανού.Βάλε σαμπρέλες στους προφυλακτήρες.

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.

εχω την αισθηση οτι αλλου ειναι το προβλημα. εαν αποφορτιζεται η μπαταρια με λογικη χρηση κινησης-ακινησιας τοτε υπαρχει προβλημα η διαρροης η δεν φορτιζει το δυναμο. υπαρχει περιπτωση βεβαια και η ιδια η μπαταρια να ειναι παλια η χαμηλης ποιοτητας και να χανει το φορτιο της. 

για το θεμα του κοπανηματος καπου ειχα δει στο εξωτερικο καποιον που ειχε παρει χαρτοκουτια και τα ειχε βαλει γυρω γυρω απο το αυτοκινητο του για αυτον τον λογο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να διευκρινίσω πως δεν παρκάρω σε κανενός την θέση, ούτε βέβαια και δυσκολεύω ή κλείνω κανένα.

Δημοσ.

αυτο που ζητας γινεται μονο με συναγερμο με περιμετρικη καλυψη... ειδαλλως πατεντες με κουτες μπαλονια ή οτι αλλο μπορεις να φανταστεις για να μη στο χτυπαει ο καθε αουγκανος

• Like 1
Δημοσ.

Στο παρκάρισμα φοβάμαι αυτούς με το μαρκούτσι για τρέιλερ που δεν το αφαιρούν και αν τύχει να βρουν θέση παρκαρίσματος μπροστά σου υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να βρεις κοπανημένο τον προφυλακτήρα γιατί ο δικός τους δεν θα κοπανήσει αν σε βρουν με το μαρκούτσι. Νομίζω υπάρχει Νομος που πρέπει να το αφαιρείς όταν δεν ελκεις κάτι αλλά κανείς δεν τους ενοχλεί.Σε μερικά παλαιά προηγούμενων δεκαετιών βλέπεις κάτι κοτσαδόρους να προεξέχουν μια πιθαμή από τον προφυλακτήρα.

Μαργαρίτα μόνο κάμερα να καταγράφει κίνηση μπρος πίσω αλλά αυτό προυποθέτει καλή μπαταρία, αν δεν θέλεις συναγερμό.

• Like 1
Δημοσ.

Και που να δεις τους μόνιμα "ξεχασμένους" κοτσαδόρους σε SUV που είναι ψηλότερα από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου που είναι παρκαρισμένο από πίσω. Ουου χαρά!

• Sad 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πριν προλάβω να θέσω σε εφαρμογή κάτι σχετικό με συναγερμό και μπαταρία, δυστυχώς εντόπισα χθες τα λάστιχα μου σκασμένα. Καινούρια, τα είχα πάρει πριν τρεις μήνες..:( Σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε...

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margarita1_ είπε

Κατάλαβα, και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πριν προλάβω να θέσω σε εφαρμογή κάτι σχετικό με συναγερμό και μπαταρία, δυστυχώς εντόπισα χθες τα λάστιχα μου σκασμένα. Καινούρια, τα είχα πάρει πριν τρεις μήνες..:( Σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε...

Επεσες και εσύ σε καλούς γείτονες.

Κάνε αναφορά στην αστυνομία.Μην το αφήνεις έτσι

Δημοσ.

Όπως ανέφερε και ο αποπάνω, αναφορά στην αστυνομία, ακόμα και "κατά αγνώστων". Αφού έχεις τόσο "καλούς" γείτονες και (προφανώς) δεν θα σταματήσουν τα συμβάντα, καλό είναι να υπάρχει μία καταγραφή.

Ακόμα καλύτερα (δεν ξέρω αν είναι εφικτό) να έπαιρνες τηλέφωνο στο "100" αναφέροντας βανδαλισμό και να ζητούσες να περάσει περιπολικό για να δει/καταγράψει. Έτσι ώστε και οι γείτονες να δουν ότι άρχισες να μιλάς με την αστυνομία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...