thanosAIAS Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Pepis13 είπε Το θέμα είναι ότι ανέβασε πολύ ψηλά την συνδρομή. Σίγουρα, αλλα είναι ΟΛΑ 4H HDR...σημαντικό!
Upogeios Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου πεταμενα λεφτα ετσι και αλλιως πλεον μπαινουν συνδρομες μονο στις διακοπες των παιδιων για 1 μηνα και τελος παμε απο τη μια πλατφορμα στην αλλη και ολοι ειναι χαρουμενοι!
cmak Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου ok, ναι φαίνονται πολύ προσεγμένες οι παραγωγές του apple tv+, όχι σαν τον αχταρμά του netflix. Ναι έχει βγάλει διαμαντάκια και για τα 5.99 που είχε όταν πρωτοξεκίνησε ήταν ίσως από τις πιο τίμιες προτάσεις. Πλέον με τη τιμή στο 9.99€ το μήνα είναι σχεδόν απαγορευτικό. Το είχα, το συμπάθησα, άλλα πλέον δε με ικανοποιεί η σχέση τιμής/ απόδοσης. 1
bill_viper Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Την ποιότητα εικόνας/ήχου/ταινιών/σειρών δεν την έχει καμία άλλη συνδρομητική υπηρεσία.&- Ειδικά αν έχετε καμία LG OLED βάλτε να δείτε την καλύτερη σειρά για εμένα των τελευταίων ετών "Masters Οf The Air" και θα σας πέσουν τα σαγόνια! Προτιμώ να έχω λίγα και ποιοτικά παρά τον αχταρμά του Netflix ή του Disney+. Άλλωστε ο χρόνος είναι τόσο λίγος που το backlog ακόμη και στο Apple TV+ είναι πολύ μεγάλο!! Επίσης, την έχω καταβρεί με την ενοικίαση των ταινιών, με 3€ ή 5€ (αναλόγως τη ταινία) αράζεις καναπέ και τσουπ βλέπεις όποια σου αρέσει! 1
Loup-Garou Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Έψαχνα να δω για το Twisters σε πια πλατφορμα θα το παιξει και παρατήρησα οτι καποιες ταινιες που εχουν ελληνικους υποτιτλους δεν ειναι στο Ελληνικο Apple Τι φαση;
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Έχει το twisters ελληνικούς υπότιτλους έτοιμους ναι από το stream βγήκε χθες πολύ γρήγορα 1 μήνα είχε κινηματογράφο. Και εξαιρετική δείτε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα