Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Στο πατρικο μου υπαρχει μια 24ρα Vodafone συνδεση και πληρωνω 22 ευρω και ληγει τον Οκτωβριο, αλλα μπορω να ανανεωσω απο τωρα χωρις ρητρα. Το θεμα ειναι το εξης. Το σπιτι αυτο ειναι ουσιαστικα κλειστο, εκτος απο 1-2 μηνες (σπαστους) τον χρονο που πηγαινουν οι γονεις. Οποτε για καποιον λογο μου φαινεται κοροιδια να πληρωνω 260 ευρω/ετος χωρις λογο. Θεωρητικα θα επρεπε να καταργησω την συνδεση. Το προβλημα ομως ειναι πως αυτες τις μερες που κατοικειται το σπιτι, πρεπει να υπαρχει ιντερνετ. Οι γονεις μου εχουν Cosmote κινητα, και εδω ερχεται το δευτερο προβλημα, η Cosmote στο συγκεκριμενο σημειο εχει ανυπαρκτη συνδεση δεδομενων. Τα κινητα τους δεν ειναι δικαρτα για να τους βαλω δευτερη sim (ουτε υπαρχει λογος για upgrade). Οποτε σκεφτομαι, ειτε αν υπαρχει κατι πιο οικονομικο απο τα 22 ευρω/μηνα (τηλεφωνο αδιαφορο) με basic ταχυτητα ιντερνετ, ειτε αν υπηρχε καποιος τροπος με 5G router, οποτε εκει μιλαμε για 20ευρω/τριμηνο για να μην χαθει ο αριθμος και μετα αγορα πακετου οταν βρισκονται στο σπιτι. Δεν ξερω, υπαρχει κατι που δεν εχω σκεφτει σε ολον τον συλλογισμο? Επισης η μεταφορα των κινητων τους σε αλλη εταιρεια ειναι αδυνατη, διοτι λογω deal με την Cosmote στο δικο μου σπιτι, μπαινουν 10ευρω καθε μηνα στον λογαριασμο τους για αγορα πακετων και εξτρα λεπτα ομιλιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου H Vodafone έχει αξιόπιστο σήμα στην περιοχή; Αν ναι, τότε δες μήπως σε βολεύει το Giga Wi-Fi on the Spot, με 3 επιλογές (μόνο sim ή μαζί με Mifi ή με 4G Router). Είναι συμβόλαιο αλλά διακόπτεις όποτε θέλεις χωρίς πρόστιμο. Έχει μηδενικό μηνιαίο πάγιο και κάθε μήνα σου δίνει δωρεάν 200MB δεδομένα. Απλά όποτε το χρειάζεσαι αγοράζεις κάποιο πακέτο δεδομένων. Υπόψη ότι έχει κανονικό αριθμό κινητής, αλλά δεν δουλεύει η τηλεφωνία (εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις) παρά μόνον εισερχόμενα sms. Το έχω στο χωριό εδώ και 2 χρόνια, σε δικό μου Router, για τον ίδιο ακριβώς με σένα λόγο. Σε ελάχιστα λεπτά από την αγορά ενός πακέτου, ενεργοποιείται η σύνδεση στο διαδίκτυο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 1 ώρα πριν, jkoukos είπε H Vodafone έχει αξιόπιστο σήμα στην περιοχή; Αν ναι, τότε δες μήπως σε βολεύει το Giga Wi-Fi on the Spot, με 3 επιλογές (μόνο sim ή μαζί με Mifi ή με 4G Router). Είναι συμβόλαιο αλλά διακόπτεις όποτε θέλεις χωρίς πρόστιμο. Έχει μηδενικό μηνιαίο πάγιο και κάθε μήνα σου δίνει δωρεάν 200MB δεδομένα. Απλά όποτε το χρειάζεσαι αγοράζεις κάποιο πακέτο δεδομένων. Υπόψη ότι έχει κανονικό αριθμό κινητής, αλλά δεν δουλεύει η τηλεφωνία (εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις) παρά μόνον εισερχόμενα sms. Το έχω στο χωριό εδώ και 2 χρόνια, σε δικό μου Router, για τον ίδιο ακριβώς με σένα λόγο. Σε ελάχιστα λεπτά από την αγορά ενός πακέτου, ενεργοποιείται η σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτο φαινεται να ειναι πολυ καλο ως λυση!! Αν δουλευει σωστα το σημα της εκει, τελειωσε, θα το βαλω αυτο και θα ειμαστε μια χαρα!! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα