Mitsakoss1984 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Καλημερα σας τι θα ηταν καλυτερο για εναν χωρο 20τμ για να δροσιζεται ο πατερας μου εχουμε εναν ανεμιστηρα εδω και χρονια που ειχαμε παρει απο ενα καταστημα του χωριου αλλα και παλι σκεθφομαι μηπως υπαρχει κατι καλυτερο που δεν το γνωριζω. Η παραγγελια θα γινει μεσω internet γιατι οπως σας ειπα ειμαι απο χωριο και δεν υπαρχουν πολλα καταστηματα, του ειχα πει για κλιματιστικο αλλα δεν θελει υπαρχει περιπτωση ενας ανεμιστηρας τυπου xiaomi να ειναι καλυτερος απο τους "απλους" η εχω δει κατι του silver crest η αλλης εταιρειας που βγαζουν παγωμενο αερα οταν τους ριχνεις νερο λενε τιποτα αυτα? τι εχετε να προτεινετε σας ευχαριστω
xsterg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 ο ανεμιστηρας δεν κανει δροσισμο. δροσισμο κανει το κλιματιστικο. τελεια και παυλα. ο ανεμιστηρας ανακατευει τον αερα χωρις να εχει την ικανοτητα να κατεβασει την θερμοκρασια του αερα. 3
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Ίσως ο ανεμιστήρας οροφής προσφέρει μια καλύτερη αίσθηση. Αλλά κανονική δροσιά μόνο με κλιματιστικό.
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Πάντα είχα την εξής απορία για την υδρονέφωση. Προφανώς και η αίσθηση του "πιτσιλίσματος" πρόσκαιρα δημιουργεί μία ευφορία/ευχαρίστηση. Και ίσως σε εξωτερικό χώρο (καφέ, κλπ) να μην είναι θέμα. Σαν γενικότερη όμως αίσθηση σε κλειστό χώρο, αυτή η αύξηση της υγρασίας δεν δημιουργεί χειρότερη κατάσταση; Αφού ξέρουμε ότι ζέστη και υγρασία...δεν. 1
Petros Electron Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Mitsakoss1984 είπε Καλημερα σας τι θα ηταν καλυτερο για εναν χωρο 20τμ για να δροσιζεται ο πατερας μου εχουμε εναν ανεμιστηρα εδω και χρονια που ειχαμε παρει απο ενα καταστημα του χωριου αλλα και παλι σκεθφομαι μηπως υπαρχει κατι καλυτερο που δεν το γνωριζω. Η παραγγελια θα γινει μεσω internet γιατι οπως σας ειπα ειμαι απο χωριο και δεν υπαρχουν πολλα καταστηματα, του ειχα πει για κλιματιστικο αλλα δεν θελει υπαρχει περιπτωση ενας ανεμιστηρας τυπου xiaomi να ειναι καλυτερος απο τους "απλους" η εχω δει κατι του silver crest η αλλης εταιρειας που βγαζουν παγωμενο αερα οταν τους ριχνεις νερο λενε τιποτα αυτα? τι εχετε να προτεινετε σας ευχαριστω 9 λεπτά πριν, BadMathematics είπε Αφού ο πατέρας σου δε μπορεί το κλιματιστικό, μια καλή ιδέα είναι ένας ανεμιστήρας υδρονέφωσης. Ειχα πάρει εναν (AEG) αλλα δεν εκανε και πολλα τον χάρισα σε εναν φιλο μου και έμεινα με το air-condition. Αν ο πατέρας σου μενει σε σπιτι που το χτυπάει παντού ο ηλιος και δεν εχει και μια στοιχειώδη μόνωση και σκίαση, τοτε σορρυ 🤷♂️ οτι και να κανει δεν θα ανακουφιστεί και το air-condition ειναι η μονη λύση 💯.. Και ΥΓ για οσους δεν γνωρίζουν, ο ανεμιστήρας εκτος οτι ανακατεύει τον ζεστό αερα, τον κανει ακόμα ποιο ζεστό λογω του μοτερ του που ζεσταίνετε και ειναι πισω ακριβώς απο την φτερωτή με αποτέλεσμα ενα μερος της θερμοτητας του να βγαίνει προς τα εμπρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα