Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε πόσο πάνε αυτά, σε κανένα δεν αναγράφουν τα δίδακτρα στο site τους;

Θέλω να παρακολουθήσω ένα Part time και εξ αποστάσεως κάτι σαν το ΕΑΠ αλλά δεν θέλω να μπλέξω πάλι με το ΕΑΠ.

Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με λογικά δίδακτρα; Για παράδειγμα στο ALBA αναφέρει ότι είναι στα 19,500€ !!! 

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.
14 hours ago, @zouve@ said:

Ξέρουμε πόσο πάνε αυτά, σε κανένα δεν αναγράφουν τα δίδακτρα στο site τους;

Θέλω να παρακολουθήσω ένα Part time και εξ αποστάσεως κάτι σαν το ΕΑΠ αλλά δεν θέλω να μπλέξω πάλι με το ΕΑΠ.

Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με λογικά δίδακτρα; Για παράδειγμα στο ALBA αναφέρει ότι είναι στα 19,500€ !!! 

Το ALBA ειναι το πιο ακριβο κολλεγιο που θα μπορουσες να κοιταξεις. Τα άλλα κολλεγια εχουν πιο φυσιολογικες τιμες. Ωστοσο, για να μαθεις τι παιζει απο τιμες, πρεπει να τα επισκεφθεις. Δε θα βρεις πουθενα στο ιντερνετ τρεχουσες τιμες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Το ALBA ειναι το πιο ακριβο κολλεγιο που θα μπορουσες να κοιταξεις. Τα άλλα κολλεγια εχουν πιο φυσιολογικες τιμες. Ωστοσο, για να μαθεις τι παιζει απο τιμες, πρεπει να τα επισκεφθεις. Δε θα βρεις πουθενα στο ιντερνετ τρεχουσες τιμες..

Το ALBA ήταν το μόνο που αναφέρει το ποσό στον ιστότοπό του.
Απλώς έλεγα μην υπάρχει κάποιος χριστιανός που έχει παρακολουθήσει κάποιο να μου πεί στο περίπου πόσο πάνε αυτά.
Επίσης και ποιά από αυτά θεωρούνται αναγνωρίσιμα εκεί έξω.

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.

- Όταν, προ αμνημονεύτων ετών, πήρα πτυχίο και από το ΕΑΠ αρκετοί καθηγητές είχαν προτείνει σε συγκεκριμένους φοιτητές να συνεχίσουν με κάποιο Μεταπτυχιακό εξειδίκευσης είτε στο ΕΑΠ είτε αλλού. Σε μερικούς φοιτητές μάλιστα το πρότειναν 2-3 καθηγητές από διαφορετικές ΘΕ των 2 τελευταίων ετών.

- Επίσης είχαν γίνει δεκάδες συζητήσεις περί Μεταπτυχιακών σπουδών ακόμα και στην 1η ΟΣΣ του πρώτου έτους σπουδών του Προπτυχιακού Τμήματος.

- Δεν γίνονται παρόμοιες συζητήσεις/ενημερώσεις αλλά και προτάσεις/υποδείξεις καθηγητών τα τελευταία χρόνια στο ΕΑΠ;

Δημοσ.

έχω απόφοιτησει από το εαπ το 2021

2010-2016 ΠΛΗ

2017-2021 ΣΔΥ

μεγάλωσα και θέλω κάτι πιο γρήγορο σε part time και εξ αποστάσεως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...