Paragontas-x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε βρει με κάποιο τρόπο να έχετε ίντερνετ με nano sim ή γενικότερα με sim κινητού αλλά να είναι βασισμένο σε 2g ή 3g γιατί εδώ που είμαι στις ώρες της δουλειάς μου με το ζόρι έχει σήμα και πόσο μάλλον 4g σήμα γι αυτό και ψάχνω μια εταιρία που να δίνει ακόμα ίντερνετ μέσω δεδομένων 2g ή 3g. Είπα να ανοίξω αυτό το topic γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος που τον απασχολεί κάτι τετοιο. Άλλωστε υπάρχουν και ακόμα ατομα που έχουν τόσο αρχαία κινητά που δεν υποστηρίζουν 4g για δεδομένα γενικότερα. Με ενδιαφέρει για την Αττική. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2024 από Paragontas-x
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 3g δεν έχει καταργηθεί; με 2g τι περιμένεις να φορτώσει;
Paragontas-x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Το ξέρω ότι έχει καταργηθεί γι' αυτό ακριβώς το λόγο έκανα και αυτό το τοπικ. Αν υπάρχει καμιά εταιρία(Ίσως όχι από τις γνωστές) που να δίνει ακόμα ίντερνετ(Δεδομένα) σε 2g ή 3g. Και σε ένα σημείο όπως αναφέρω και στο 1ο μου ποστ που με το ζόρι έχει σήμα 4g πως γίνεται να έχει 5g? Π.χ. βουνά. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κατάργησαν εντελώς το 3g data?? Ξέρω το λόγο και καλά εξέλιξη αλλά το θέμα είναι ότι το 3g ειδικά για πολύ δύσκολα σημεία ήταν μια χαρά γιατί πρόσφερε ίντερνετ ναι μεν όχι γρήγορο αλλά πρόσφερε ίντερνετ. Τώρα δηλαδή που καταργήθηκε τι κερδίσανε??? Μιλάω πάντα για τα δύσκολα σημεία έτσι. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2024 από Paragontas-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα