Πέτρος Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, panther_512 είπε Ένα λεπτό, το Crowdstrike δεν είναι αυτό το εδώ και δεκαετίες διάσημο online first person shooter game? Α να χαθείς, σαρδανάπαλε! 3
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 4 ώρες πριν, MariosX είπε Η Ελλάδα δεν επηρεάστηκε γιατί τρέχει ακόμα Windows 2000 και δεν βάζει τέτοια φτηνιαρικα CyberSecurity προγράμματα. Είμαστε υπεράνω και έχουμε αποδείξει πως και τα Windows 2000, καλά είναι για να κάνεις την δουλειά σου. Τι Security Updates και μλκ**ς Εμείς στο δήμο είμαστε μπροστά έχουμε Windows XP 1
music_lover Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Λόγω βιασύνης δεν έκαναν λέει δοκιμή την συγκεκριμένη αναβάθμιση για να προλάβουν κενά ασφαλείας..κλείστε το το μαγαζί. 1 1 1
TechnoState Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Federer είπε Επι εποχές windows XP δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα…κοιμόμασταν με ανοιχτ…εεεε ολα λειτουργούσαν χωρίς προβλήματα, αψεγάδιαστα, ρολόι! ... μπερδεύομαι ή έχω χάσει επεισόδια, τελικά βρήκες λόγο να αναβαθμιστείς απο XP (έπεσε κ το τελευταίο κάστρο)???
Retromaniac Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Federer είπε Επι εποχές windows XP δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα…κοιμόμασταν με ανοιχτ…εεεε ολα λειτουργούσαν χωρίς προβλήματα, αψεγάδιαστα, ρολόι! Που είσαι ρε φίλε! Μου έλειψες! 2
giomar Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 9 hours ago, belkin said: θα "φαει" τόσες αγωγες και μηνήσεις που θα κλείσει πρωτα θα σβησει ο ηλιος και μετα η Microμαλακη☺️ 1 1
Retromaniac Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, giomar είπε πρωτα θα σβησει ο ηλιος και μετα η Microμαλακη☺️ Μιλάμε για τη crowdstrike φίλε. Αλλά πρώτα θα σβήσει ο ήλιος και μετά θα μάθετε να διαβάζετε σωστά τις ειδήσεις 2 1 7
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, giomar είπε πρωτα θα σβησει ο ηλιος και μετα η Microμαλακη☺️ Κατι η ζεστη κατι τα λογια του παπα... 2
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 8 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Εμένα η απορία μου πάλι είναι γιατί έχουν αυτόματα updates. Λολ δλδ. η crowdstrike εστειλε το security update της δικης της εφαρμογης... οχι η ms. Δεν εχει κανενα προβλημα καποιο update της ms.
George1tsn Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, The_Judas said: η crowdstrike εστειλε το security update της δικης της εφαρμογης... οχι η ms. Δεν εχει κανενα προβλημα καποιο update της ms. Και γιατί το update έπρεπε να είναι αυτόματο σε ένα τόσο κρίσιμο σύστημα. Εδώ μιλάμε για εφαρμογή για εταιρικούς πελάτες αντίστοιχη του kernel-level Anti-Cheat που βάζουν στα games. Οι τύποι δεν είπαν απλά ας κάνουμε ένα update, κάναν update σε όλους τους πελάτες (όχι σιγά-σιγά και τμηματικά, πρώτα σε 1000, μετά σε 10.000 -> 100.000 κλπ μήπως προκύψει τίποτα άσχημο) και επίσης το σπρώξαν Παρασκευή σε όλους. YOLO δηλαδή. Πώς δεν σκέφτηκαν να βρουν κανένα τρι-τετραήμερο με αργίες? Επεξ/σία 20 Ιουλίου από George1tsn 1
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ειναι εταιρεια security οπου η ταχυτητα του deployment παιζει ρολο. η ιδια η εταιρεια μαλλον ετοιμαζει-δοκιμαζει τα updates δεν τα στελνει προς δοκιμη. γιατι αν ο πελατης το βαλει σε 1 μηνα θα ειναι ανουσιο. ειναι σαν να εχεις π.χ antivirus με παλια definitions. αλλα και οι ιδιοι παραδεχτηκαν οτι δεν δοκιμασαν το update προτου το στειλουν!! τραγικο. Επεξ/σία 20 Ιουλίου από The_Judas 1
cumulus Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 10 hours ago, belkin said: θα "φαει" τόσες αγωγες και μηνήσεις που θα κλείσει Πρώτα θα κλείσει το νετφλιξ ,που το έχουν προβλέψει οι "ειδικοι" του φορουμ. 1
SAFEBAR Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 11 ώρες πριν, cupra20vt είπε Πρόβα βάνανε.. Το παγκόσμιο χάος έρχεται.. Σωστός... Σας συνδυασμό με κοβιντ και 5g. Θα μας καταστρέψουν οι αλητες. 2
svartevarg Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 11 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ο μιμικος ο γιατρος. Κάτι μου έλεγε το ένστικτό μου ότι ήταν λαμόγιο.
Eloy Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 10 hours ago, cpc464 said: Xασάν τον λένε. Τον ξέρω... Ενας και μοναδικός είναι στην περιοχή του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα