christos43 Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Καλησπερα σε ολους. Οτι γραφει ο τιτλος Μου αρεσει πολυ σαν σκαφος και ψαχνω αυτοκινητο μεταχειρισμενο σε αυτη την κατηγορια, με αυτα τα χρόνια στην πλατη και σε αυτα περιπου τα χρηματα. Με ανησυχει βεβαια οτι εχει σχεδόν πλημμυρίσει η αγορα απο c3 5ετιας.....τι φαση; Τα φερνουν απ'εξω πανω στην πενταετία; Ειναι νοικιάρικα; Το εχει καποιος και θα το πρότεινε με κλειστα ματια γιατι "δεν βγαζει τιποτα"; 😋 Θα προτεινατε καποιο αλλο, και αν ναι γιατι; Γνωμες; Ευχαριστω!
SaFiS Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Yaris, Clio, C3, 208 ειναι τα πιο δημοφιλη σε εταιριες leasing γι’αυτο και εχει βρωμισει ο τοπος…
christos43 Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου Σωστο, ισχυει. Θα εμπιστευοσουν νοικιαρικο 5ετιας λοιπον; Ενας φιλος πηρε Volvo απο ενοικιαζομενα και δεν του εβγαλε κατι σημαντικο ωστε να το μετανιώσει. Σιγουρα ειναι και που θα τυχεις βεβαια.
primeragt Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Έχοντας περάσει δύο διαφορετικά C3 leasing από τα χέρια μου αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι εξαιρετικά vfm αυτοκίνητα. Δεν κάνουν τπτ εξαιρετικά αλλά είναι πολύ τίμια σε όλα. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι έχουν ένα μικρό θέματα κι με το κάθισμα του οδηγού στη δεξιά πλευρά που διαλύει το αφρώδες εύκολα. Το είδα στο ένα δικό μου και σε 4-5 αλλά από συναδέλφους. Το άλλο είναι το αστείο πάχος στο βερνίκι κ χρώμα τουλάχιστον στα άσπρα που έχω εμπειρία. Κατά τα άλλα, καλή λειτουργία κινητήρα, τραβάει καλά και καεί λίγο (το dirsel). Καλύτερη ποιότητα εσωτερικού σε σύγκριση πχ με αντίστοιχα vag. Άνετη ανάρτηση αν κ λίγο μαλακή για τα γούστα μου. Καλή ποιότητα κύλισης. 1
meletis_m Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 5 ώρες πριν, christos43 είπε Καλησπερα σε ολους. Οτι γραφει ο τιτλος Μου αρεσει πολυ σαν σκαφος και ψαχνω αυτοκινητο μεταχειρισμενο σε αυτη την κατηγορια, με αυτα τα χρόνια στην πλατη και σε αυτα περιπου τα χρηματα. Με ανησυχει βεβαια οτι εχει σχεδόν πλημμυρίσει η αγορα απο c3 5ετιας.....τι φαση; Τα φερνουν απ'εξω πανω στην πενταετία; Ειναι νοικιάρικα; Το εχει καποιος και θα το πρότεινε με κλειστα ματια γιατι "δεν βγαζει τιποτα"; 😋 Θα προτεινατε καποιο αλλο, και αν ναι γιατι; Γνωμες; Ευχαριστω! Πήραν στη εταιρεία του 2023 . Προσεχε γιατί όλα αυτά είναι Leasing 5ετιας οπότε καλό έλεγχο , και από συντήρηση δε ξέρω και εάν γίνεται όπως πρέπει και έχει ανέβει ο καθένας . Οπότε προτίμησε από ιδιώτη . Αυτό που θα με απασχολούσε είναι το θέμα που βγάζουν με τη αντλία του adblue κανέ μια αναζήτηση έχει αναφερθεί από πολλούς κατόχους πρόβλημα με το συγκεκριμένο σύστημα στα συγκεκριμένα μοντέλα Cintroen/ Peugeot 1
christos43 Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, primeragt είπε Έχοντας περάσει δύο διαφορετικά C3 leasing από τα χέρια μου αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι εξαιρετικά vfm αυτοκίνητα. Δεν κάνουν τπτ εξαιρετικά αλλά είναι πολύ τίμια σε όλα. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι έχουν ένα μικρό θέματα κι με το κάθισμα του οδηγού στη δεξιά πλευρά που διαλύει το αφρώδες εύκολα. Το είδα στο ένα δικό μου και σε 4-5 αλλά από συναδέλφους. Το άλλο είναι το αστείο πάχος στο βερνίκι κ χρώμα τουλάχιστον στα άσπρα που έχω εμπειρία. Κατά τα άλλα, καλή λειτουργία κινητήρα, τραβάει καλά και καεί λίγο (το dirsel). Καλύτερη ποιότητα εσωτερικού σε σύγκριση πχ με αντίστοιχα vag. Άνετη ανάρτηση αν κ λίγο μαλακή για τα γούστα μου. Καλή ποιότητα κύλισης. Σε ευχαριστω πολυ! Τα αξιολογω ολα, κυριως φθορες και καταναλωση. Αυτο που εχω τωρα βλεπεις, ειναι ενα πικαντο 18ετιας που αποδειχτηκε πολυ vfm! Οποτε θα ηθελα -χωρις να περιμενω μηδενικα προβληματα φυσικα- να αποφυγω "ακριβα" ελαττώματα που θα προκυπτουν ξανα κ ξανα. 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Πήραν στη εταιρεία του 2023 . Προσεχε γιατί όλα αυτά είναι Leasing 5ετιας οπότε καλό έλεγχο , και από συντήρηση δε ξέρω και εάν γίνεται όπως πρέπει και έχει ανέβει ο καθένας . Οπότε προτίμησε από ιδιώτη . Αυτό που θα με απασχολούσε είναι το θέμα που βγάζουν με τη αντλία του adblue κανέ μια αναζήτηση έχει αναφερθεί από πολλούς κατόχους πρόβλημα με το συγκεκριμένο σύστημα στα συγκεκριμένα μοντέλα Cintroen/ Peugeot Σε ευχαριστω πολυ! Ασφαλως θα το ψαξω! Επεξ/σία 20 Ιουλίου από christos43
PedroG Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Στις 20/7/2024 στις 6:04 ΜΜ, christos43 είπε Σε ευχαριστω πολυ! Τα αξιολογω ολα, κυριως φθορες και καταναλωση. Αυτο που εχω τωρα βλεπεις, ειναι ενα πικαντο 18ετιας που αποδειχτηκε πολυ vfm! Οποτε θα ηθελα -χωρις να περιμενω μηδενικα προβληματα φυσικα- να αποφυγω "ακριβα" ελαττώματα που θα προκυπτουν ξανα κ ξανα. Σε ευχαριστω πολυ! Ασφαλως θα το ψαξω! Έχω ένα που το διαθέτω είναι ακριβώς πενταετίας και δεν είναι leasing 1.5 diesel. Μπορείς να μου στείλεις σε π.μ. ότι θες και να μου πεις τι ψάχνεις και αν σε καλύπτει το εξετάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα