bep1995 Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Καλησπερα σας !! Εχω ενα lumia 535 με την τελευταια insider preview build για windows 10 το οποιο το ειχα για backup αλλα το εδωσα στην μανα μου πριν κανα μηνα γιατι το redmi note 4 που ειχε χαλασε. Το εχει μονο για το youtube (μεσω του edge) αλλα αρχησε να βγαζει το μηνυμα οτι πρεπει να αναβαθμησω τον browser και φυσικα δεν μπωρει να δει κανενα βιντεο. Κατεβασα καποιους αλλους browsers απο το store, αλλα δεν δουλευει σε κανεναν. Κατεβασα και εναν unofficial client (εφαρμογη) clifftube client, καπως ετσι λεγετε αλλα ενω φαινεται οτι δουλευει οταν πατας να δεις ενα βιντεο ειναι μαυρο, δεν παιζει, παταω το play και δεν κανει τιποτα. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ;;
mphxths Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 7 hours ago, bep1995 said: Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ;; Ναι , να της παρεις αλλο κινητο. 8
bep1995 Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου Ναι θα γίνει και αυτό, αλλά μπορεί να πάρει 1-2 βδομάδες. Έλεγα μέχρι τότε μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
tsimisdel Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Δυστυχώς πλέον δεν μπορεί να γίνει η αναβάθμιση καθώς, έχει σταματήσει η υποστήριξη των Windows phones, παρόλα αυτά, μπορεί να βρεις κάποια άκρη με κάναν οδηγό στο YouTube, πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι.... 1
Saloniki0s Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Με cookie manipulation γίνετε να κάνεις bypass το μύνημα από όσο ξέρω άμα έχει tampermonkey μπορώ να σου στείλω script
bep1995 Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 28/07/2024 at 08:31, Saloniki0s said: Με cookie manipulation γίνετε να κάνεις bypass το μύνημα από όσο ξέρω άμα έχει tampermonkey μπορώ να σου στείλω script Τώρα το είδα το μήνυμα σου, σόρρυ. Τσέκαρα να δω τι είναι το tampermonkey, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Αλλά ούτως ή άλλως πώς θα το βάλω στο lumia ;; Δεν παίρνει extensions ο edge των win10m. Η δουλεύει κάπως αλλιώς ;; Επεξ/σία 3 Αυγούστου από bep1995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα