garcia38 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Μπορεί να με συμβουλέψει κανείς αν το ελληνικό site της creative είναι αξιόπιστο; Θέλω να αγοράσω κάτι ακουστικά που τα βρίσκω στη μισή τιμή σε σχέση με Σκρουτζ κλπ... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 18 λεπτά πριν, garcia38 είπε Μπορεί να με συμβουλέψει κανείς αν το ελληνικό site της creative είναι αξιόπιστο; Θέλω να αγοράσω κάτι ακουστικά που τα βρίσκω στη μισή τιμή σε σχέση με Σκρουτζ κλπ... Για βάλε το λινκ μην παίζει καμιά απάτη.
garcia38 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Για βάλε το λινκ μην παίζει καμιά απάτη. https://gr.creative.com/ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2024 από garcia38 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 38 λεπτά πριν, garcia38 είπε https://gr.creative.com/ seems legit. 1
jimmy213 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Αυτό που έβαλες είναι το επίσημο site της Creative. Οπότε κομπλέ θα είσαι. 1
stcp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Για τους νεότερους, η Creative Labs κάποτε ήταν κορυφαία εταιρεία...σχεδόν μονοπώλιο. Την εποχή που τα PC δεν είχαν ήχο, αλλά μόνο μπιπ μπιπ, τα μεταμόρφωνε. Έχω ακόμα το κουτί της SoundBlaster Pro, αγορασμένη 29.000δρχ κάπου αρχές '90. Το πιο εντυπωσιακό add-on που έχω βάλει σε PC ever! 10 1
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 8 hours ago, Ukforthemoment said: seems legit. ειναι tο official. αμα αλλαξεις χωρα και βαλεις ελλαδα σε αυτο θα σε βγαλει https://gr.creative.com/
garcia38 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Το θέμα είναι ότι έχει διάφορες κατηγορίες προιοντων και έχει και μια κατηγορία μόνη της τα μεταχειρισμένα που τα λέει b-stock. Το προϊόν που θέλω να αγοράσω λοιπόν το έχει και σαν καινούριο και σαν b-stock και το έχει βάλει μισοτιμης και στις 2 κατηγοριες. Αυτό είναι λίγο που με παραξενευει...
Parapas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 1 hour ago, garcia38 said: Το θέμα είναι ότι έχει διάφορες κατηγορίες προιοντων και έχει και μια κατηγορία μόνη της τα μεταχειρισμένα που τα λέει b-stock. Το προϊόν που θέλω να αγοράσω λοιπόν το έχει και σαν καινούριο και σαν b-stock και το έχει βάλει μισοτιμης και στις 2 κατηγοριες. Αυτό είναι λίγο που με παραξενευει... Έχει επίσημη κατηγορία στοκαδικου η Creative στο site όπως λες. Προχωρά άφοβα. Είναι προϊόντα είτε ελαφρώς μεταχειρισμένα αλλά έχουν περάσει έλεγχο είτε με στραπατσαρισμένη συσκευασία.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 2 hours ago, garcia38 said: Το θέμα είναι ότι έχει διάφορες κατηγορίες προιοντων και έχει και μια κατηγορία μόνη της τα μεταχειρισμένα που τα λέει b-stock. Το προϊόν που θέλω να αγοράσω λοιπόν το έχει και σαν καινούριο και σαν b-stock και το έχει βάλει μισοτιμης και στις 2 κατηγοριες. Αυτό είναι λίγο που με παραξενευει... ειναι creative.οποτε διαλεγεις και παιρνεις χωρις φοβο. τωρα b stock ή καινουριο εσυ το αποφασιζεις 15 hours ago, stcp said: Για τους νεότερους, η Creative Labs κάποτε ήταν κορυφαία εταιρεία...σχεδόν μονοπώλιο. Την εποχή που τα PC δεν είχαν ήχο, αλλά μόνο μπιπ μπιπ, τα μεταμόρφωνε. Έχω ακόμα το κουτί της SoundBlaster Pro, αγορασμένη 29.000δρχ κάπου αρχές '90. Το πιο εντυπωσιακό add-on που έχω βάλει σε PC ever! και mp3 players ειχα αγορασει απο creative
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 7 hours ago, Exosia said: Βέβαια κάποτε έκανε και κάτι τέτοια 😅 μεγαλη βλακεια τους αλλα γενικα βγαζουν καλα προιοντα.το θυμαμαι και εγω αυτο το τοπικ. ειχα παρει και Mp3 players. τα πρωτα ηταν λιγο πιο καλη κατασκευη απο τα επομενα αλλα γενικως ωραια πραγματα βγαζει και Normal τιμες.ειχα παρει και το Creative muvo 2c που ηταν πολυ ωραιο. 8 hours ago, Parapas said: Έχει επίσημη κατηγορία στοκαδικου η Creative στο site όπως λες. Προχωρά άφοβα. Είναι προϊόντα είτε ελαφρώς μεταχειρισμένα αλλά έχουν περάσει έλεγχο είτε με στραπατσαρισμένη συσκευασία. kai λογικα θα δινουν και εγγυηση κανονικα. On 20/07/2024 at 18:17, garcia38 said: https://gr.creative.com/ αν πας και απο το European site της creative στο ελληνικο σε πεταει αυτοματα εδω.οποτε ξερεις οτι ειναι Legit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα