nickol-us Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ 1 λεπτό πριν, dimpap61 είπε Εκτός της σιλικόνης (η οποία μαυρίζει) τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να σφραγίσω το κενό ανάμεσα στον πάγκο της κουζίνας και τα πλακάκια στην περιοχή του νεροχύτη; Αντιμουχλική σιλικόνη καλύτερης ποιότητας
dimviii Δημοσ. Τρίτη στις 08:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:52 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Αντιμουχλική σιλικόνη καλύτερης ποιότητας +1 https://kaxirismonotika.gr/εποξειδικα-ενεσιμα/7658-elastotet-σιλικόνη-superwhite-10-λευκή-280ml.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA_NC9BhCkARIsABSnSTbEClw6k7er0JDtErlhWJdwM34V_GiitmWJnEtpQdnGwb5CMdisOO0aAgGKEALw_wcB https://www.onhome.gr/product/turbo-pool-bath-sfragistiki-silikoni-antimouchliki-lefki-310ml/?skr_prm=WyIzODEyNTJmYS1mNjE2LTRkMWItOTg4YS0wMTc3MTIyYmI3NjEiLDE3Mzk5MDQ4NzEzMTAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d Επεξ/σία Τρίτη στις 08:53 μμ από dimviii 1
chios Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ https://www.skroutz.gr/s/29510068/Ceys-Tri-Protect-Moho-Sfragistiki-Silikoni-Antimouchliki-Diafani-280ml.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Από τις καλύτερες αντιμουχλικες σιλικόνες, την έχω στον νεροχύτη και δεν έχει πάθει τίποτα για πολλά χρόνια, προτιμώ προσωπικά διάφανη.
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ (επεξεργασμένο) Έχει τοποθετήσει κανένας το domus wk+ (https://www.skroutz.gr/s/23867885/Domus-WK-Kleidaria-Anoigomenon-Syromenon-THyron-Leyki-6470L.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share) ; Θέλει ένα απλό τρύπημα στο αλουμίνιο ή είναι κάτι πιο δύσκολο; Θέλουν 20€ τοποθέτηση για κάθε παράθυρο και λέω να το προσπαθήσω εγώ αν είναι κάτι απλό. Edit. Εύκολο φαίνεται στο YouTube. Θα το προσπαθήσω Επεξ/σία χθες στις 12:13 πμ από efib
Sadako Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μια ερώτηση παιδιά, μπας και είναι κάτι εύκολο και αποφύγω να πληρώσω τεχνικό. Σε ρολό-παντζούρι τραβήχτηκε με δύναμη ο ιμάντας, οπότε έφυγαν τα stop και μπήκε το ρολό μέσα στο κουτί. Τα βιντεάκια που βρήκα προς το παρόν στο YouTube αφορούν αλλαγή ιμάντα, και σε όλα αναφέρει ότι πριν βγει το κουτί κλπ πρέπει το ρολό να είναι κατεβασμένο τέρμα κάτω. Οπότε ρωτάω: 1. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γενικά μόνος μου αν ξεβιδώσω την βάση του ιμάντα και βγάλω το καπάκι απο το ρολό; Ή θέλει τεχνικό; 2. Αυτό με το ρολό που είναι ανεβασμένο πάνω επηρεάζει σε κάτι την όλη διαδικασία;
meletis_m Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 17 λεπτά πριν, Sadako είπε Μια ερώτηση παιδιά, μπας και είναι κάτι εύκολο και αποφύγω να πληρώσω τεχνικό. Σε ρολό-παντζούρι τραβήχτηκε με δύναμη ο ιμάντας, οπότε έφυγαν τα stop και μπήκε το ρολό μέσα στο κουτί. Τα βιντεάκια που βρήκα προς το παρόν στο YouTube αφορούν αλλαγή ιμάντα, και σε όλα αναφέρει ότι πριν βγει το κουτί κλπ πρέπει το ρολό να είναι κατεβασμένο τέρμα κάτω. Οπότε ρωτάω: 1. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γενικά μόνος μου αν ξεβιδώσω την βάση του ιμάντα και βγάλω το καπάκι απο το ρολό; Ή θέλει τεχνικό; 2. Αυτό με το ρολό που είναι ανεβασμένο πάνω επηρεάζει σε κάτι την όλη διαδικασία; Ίδια ζημιά στο είχα πάθει . Εμένα ήθελε και ρουλεμάν που δε έβρισκα πλέον πουθενά . Εν τέλει μετά από πολύ ψάξιμο . Άνοιξα το κουτί και με αρκετή υπομονή το ξανά έδωσα (εσωτερικά). Στοπ βρίσκεις 1-2€ έχουν και ιμάντα 10-15€ . Ρουλεμάν - οδηγούς δε βρίσκεις
Sadako Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Στοπ είχα πάρει στο παρελθόν, απλά εδώ δεν πρόλαβα να το αλλάξω, ίσως είχε φαγωθεί εξωτερικά κάποιο (ή και τα 2) και δεν το πρόσεξα. Ο ιμάντας πάντως από μέσα όταν τον χαλαρώνω βρίσκει αντίσταση, δεν ξέρω αν λέει αυτό κάτι για την κατάσταση του ρουλεμάν. Περισσότερο ρώτησα αν αξίζει να δοκιμάσω να το ανοίξω μόνος μου. Επειδή θα ξεβιδώσω αναγκαστικά τον ιμάντα στο πάνω μέρος που είναι βιδωμένο πάνω στο κουτί, λέω μην γίνει καμιά μ@λ@κία με το ρολό ανεβασμένο τέρμα πάνω. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Sadako
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Προς υδραυλικούς. Αγοράζοντας μια περιστροφική λαβή για μια κλασσική βρύση σαν την παρακάτω, τα καταστήματα σου παρέχουν και την βίδα για να βιδώσει επάνω στον μηχανισμό η πρέπει να ζητηθεί η βίδα ξεχωριστά; Εδώ είναι δύο κλασσικές λαβές που θέλω να αγοράσω Σε αυτές αφαιρείται το χρωματιστό κάλυμμα για να βιδώσουν με τον μηχανισμό της μπαταρίας.
BigBlack Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 15 minutes ago, mariosnik_ said: Προς υδραυλικούς. Αγοράζοντας μια περιστροφική λαβή για μια κλασσική βρύση σαν την παρακάτω, τα καταστήματα σου παρέχουν και την βίδα για να βιδώσει επάνω στον μηχανισμό η πρέπει να ζητηθεί η βίδα ξεχωριστά; Εδώ είναι δύο κλασσικές λαβές που θέλω να αγοράσω Σε αυτές αφαιρείται το χρωματιστό κάλυμμα για να βιδώσουν με τον μηχανισμό της μπαταρίας. Συνήθως δεν υπάρχει βίδα μαζί με τη λαβή. Είναι ταιριαστή με το μηχανισμό, οπότε με δειγμα το μηχανισμό ζητάς και βίδα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Προς υδραυλικούς. Αγοράζοντας μια περιστροφική λαβή για μια κλασσική βρύση σαν την παρακάτω, τα καταστήματα σου παρέχουν και την βίδα για να βιδώσει επάνω στον μηχανισμό η πρέπει να ζητηθεί η βίδα ξεχωριστά; Εδώ είναι δύο κλασσικές λαβές που θέλω να αγοράσω Σε αυτές αφαιρείται το χρωματιστό κάλυμμα για να βιδώσουν με τον μηχανισμό της μπαταρίας. αυτή η βίδα που έχει τώρα έχει χαλάσει;
ΠάρηςΓ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες On 18/02/2025 at 18:58, dimpap61 said: Εκτός της σιλικόνης (η οποία μαυρίζει) τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να σφραγίσω το κενό ανάμεσα στον πάγκο της κουζίνας και τα πλακάκια στην περιοχή του νεροχύτη; Γενικα δε πιάνει μουχλα. Ο λογος που πιάνει ειναι γιατι δεν εχει κολλήσει σωστά οποτε περνάει νερο και πιανει μουχλα καθως δε στεγνώνει. Επισης το σωστο ειναι να μπει σωστα με τροπο να μη λιμναζει νερο. θελει πχ 45 μοιρες.
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε αυτή η βίδα που έχει τώρα έχει χαλάσει; Οχι... Θέλω να αλλάξω τις παλιές λαβές της βρύσης με καινουργιες οι οποίες θα βιδωνουν στον παλιό μηχανισμό με βίδα, οι παλιές λαβές δεν είχαν βίδα. Αλλά δεν ξέρω τι βίδα μπαίνει τώρα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα