korgan Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπερα παιδια, κανενας μαστορας μπορει να μου πει αναλογιες τσιμεντου, αμμου και ασβεστη για πεταχτο σοβα και μετα κανονικο σοβα? Τα εκανα παλιοτερα με τον παππου αλλα τα χω ξεχασει τωρα. Αν γινεται να ειναι κανονικες αναλογιες δηλαδη πχ. 1 προς 4 και οχι 10 φτυαριά σε μισο τσουβαλι τσιμεντο γιατι ετσι δε βγαινει ακρη συνηθως Επισης για τσιμεντοκονια μπαλκονιου αν ξερει κανενας αναλογιες και τι χρειαζεται, γιατι απο αλλους ακουω ψιλη αμμο και απο αλλους χοντρη. Ευχαριστω πολυ
Conan2046 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Στις 7/2/2025 στις 6:23 ΜΜ, BigBlack είπε Μιά διάφανη εποξειδική θα βάλεις (2 συστατικών) αφού τρίψεις λίγο με ψιλό γυαλόχαρτο να καθαρίσεις καλά τα υπολλείματα της παλιάς κόλλας και κατόπιν και τις σκόνες με οινόπνευμα. Έχει αυτές τις μέρες το Lidl μιά UHU με τρία ευρώ, εγώ εμπιστεύομαι πιό πολύ τις PERMATEX αλλά και η UHU θα κάνει τη δουλειά σου. Πήρα μια εποξική και πράγματι έχει κολλήσει γερά και πιστεύω για καιρό. Σ' ευχαριστώ πολύ. 1
BigBlack Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, Conan2046 said: Πήρα μια εποξική και πράγματι έχει κολλήσει γερά και πιστεύω για καιρό. Σ' ευχαριστώ πολύ. Νάσαι καλά.
katbo Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μια εστία υγραερίου και η μπουκάλα είναι σε χώρο εκτός σπιτιού, συνδεδεμένη με λάστιχο ενισχυμένο μήκους περίπου 6μ. Για λόγους ασφαλείας και συντήρησης μετά από 10 χρόνια θέλω να αντικαταστήσω το λάστιχο και σκεφτόμουν μήπως έβαζα κι έναν ανιχνευτή διαρροής υγραερίου και ίσως να αλλάξω και το λάστιχο με χαλκοσωλήνα αν είναι πιο ασφαλές. Θεωρείτε ότι είναι απλή δουλειά για να την κάνει ένας οποιοσδήποτε υδραυλικός ή να ψάξω για κάποιον εξειδικευμένο-πιστοποιημένο σε υγραέριο; Λίγο που έψαξα πάντως δεν βρίσκω κάποιον εξειδικευμένο Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από katbo
meletis_m Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 22 λεπτά πριν, katbo είπε Καλησπέρα, έχω μια εστία υγραερίου και η μπουκάλα είναι σε χώρο εκτός σπιτιού, συνδεδεμένη με λάστιχο ενισχυμένο μήκους περίπου 6μ. Για λόγους ασφαλείας και συντήρησης μετά από 10 χρόνια θέλω να αντικαταστήσω το λάστιχο και σκεφτόμουν μήπως έβαζα κι έναν ανιχνευτή διαρροής υγραερίου και ίσως να αλλάξω και το λάστιχο με χαλκοσωλήνα αν είναι πιο ασφαλές. Θεωρείτε ότι είναι απλή δουλειά για να την κάνει ένας οποιοσδήποτε υδραυλικός ή να ψάξω για κάποιον εξειδικευμένο-πιστοποιημένο σε υγραέριο; Λίγο που έψαξα πάντως δεν βρίσκω κάποιον εξειδικευμένο Ρώτησε κανέναν εξειδικευμένο που ασχολείται και με λέβητες αερίου . Λογικά με τα υλικά με τα πιστοποιημένα υλικά για χρήση με υγραέριο δε θα έχεις θέμα και με υδραυλικό που έχει ασχοληθεί ωστόσο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα