Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 07:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:53 μμ 3 λεπτά πριν, Sebu είπε περάσπιση δικαιωμάτος ιδιοκτησίας ναι, το οποίο πρακτικά όμως δεν σου στερεί κανένας με μία θερμοπρόσοψη 8-10 εκατοστών εφόσον δεν μπορείς να το εξασκήσεις το δικαίωμα ιδιοκτησίας στον "αερα", γιατί ο μονος τροπος εξασκησης ειναι να γκρεμίσεις την πολυκατοικια/ιδιοκτησια σου του 1970 και να την ξαναχτισεις απο το μηδεν για να προσθεσεις και αλλους οροφους στον αερα σου. Στο παράδειγμα που έφερες πριν, 2 μονώσεις εκατέρωθεν στερούν 20-30 πόντους σε πλάτος από την ταράτσα του θιγόμενου, ο οποίος δεν παραχωρεί ούτε 1 πόντο και δικαίωμα του, η συζήτηση τελειώνει εκεί.
Sebu Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Doubt said: Στο παράδειγμα που έφερες πριν, 2 μονώσεις εκατέρωθεν στερούν 20-30 πόντους σε πλάτος από την ταράτσα του θιγόμενου, ο οποίος δεν παραχωρεί ούτε 1 πόντο και δικαίωμα του, η συζήτηση τελειώνει εκεί. Που ειναι οι 20-30 ποντοι?? Απο την δικη μας πλευρα θα ειναι μαξ 10 εκατοστα. Τα οποια κιολας θα πατησουν πανω στο τσιμεντενιο πεζουλι της ταρατσας τους καθως δεν εχει καγκελο γυρω γυρω αλλα τσιμεντενιο τοιχιο. Αρα δεν χανεται χωρος πρακτικα απο την ταρατσα τους γιατι ηδη το τοιχιο της ταρατσας αντι καγκελου εχει 15 εκατοστα παχος. Η ταρατσα τους δηλαδη εχει ηδη χαμενο ωφελιμο χωρο απο το τοιχιο της περιμετρικα. Επι αυτου του τοιχιου στη μια πλευρα τη δικη μας θα πατουσε η θερμοπροσοψη για να ανηφορισει προς τη δικη μας ταρατσα. Το μονο που θα εχαναν ειναι αν ηθελαν να στησουν αναριχωμενη περγκολα πανω στο δικο μας τοιχο που θα ερχοταν 10 εκατοστα πιο μεσα. Που δεν τους ενδιαφερει να κανουν. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:58 μμ από Sebu
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 08:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:01 μμ "Η δική σας" θα παραμείνει δική σας ως το σύνορο, δεν θέλεις να καταλάβεις και επαναλαμβάνεις τα ίδια. Δεν σας αφήνουν; ΤΕΛΟΣ πως το λένε;
Grfoxz Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 μμ 4 ώρες πριν, Sebu είπε Αρα τριχες κατσαρες Εξοικονομω για ολους Τι σχέση έχει το εξοικονομώ με το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις κάτι το οποίο είναι στη περιουσία και δικαιοδοσία άλλου; Μην λέμε ότι θέλουμε, ούτε εσύ θα σε άφηνες αν ήταν ανάποδα οι ρόλοι.
mechpanos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:50 μμ (επεξεργασμένο) Πωωω....τα ίδια πέρασα κι εγώ με ένα κωλόγερο δίπλα στον σπίτι, συνορεύω με τον ακάλυπτο μιας οικογενειακής πολυκατοικίας που διαχειρίζεται ένας γέρος. Λοιπόν η θερμοπρόσοψή μου θα πατούσε στο πεζούλι που είναι στο κοινό μας όριο και έλεγε ο γέρος ότι το πεζούλι ανήκει όλο σε αυτόν. Ρε παππού του λέω κοινό όριο είναι, μισό μισό πάει άρα στο μισό κάνω ότι θέλω, όχι εκεί αυτός... Κι επειδή δεν ήθελα να μπλέξω δικαστικά στον κλιμακοστάσιο που ήταν πλησίον της οικοδομής, με άφησε να κάνω μόνο 4 εκ.. πάλι καλά στα δωμάτια που είναι πέρα στον ακάλυπτο που είναι χωράφι, με άφησε να βάλω 7αρα... Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα ήρθε μετά για εξυπηρέτηση και πήρε τα .. μου... Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:36 πμ από mechpanos 2
mindreader Δημοσ. Πέμπτη στις 08:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:09 πμ Εγω που αφησα τον γειτονα, να κανει θερμοπροσοψη και προς τη δικη μου γειτονευουσα λωριδα γης, που εχω δεντρακια, και μου 'εφαγε' κανα 10αρι εκατοστα, εκανα λαθος; Οκ λεω, δεν μου τρωει κατι πολυ χρησιμο, ας κανει τη θερμοπροσοψη του ο ανθρωπος. 2
mechpanos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ 28 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω που αφησα τον γειτονα, να κανει θερμοπροσοψη και προς τη δικη μου γειτονευουσα λωριδα γης, που εχω δεντρακια, και μου 'εφαγε' κανα 10αρι εκατοστα, εκανα λαθος; Οκ λεω, δεν μου τρωει κατι πολυ χρησιμο, ας κανει τη θερμοπροσοψη του ο ανθρωπος. Καλά έκανες ! 2
DrLo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 πμ 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εγω που αφησα τον γειτονα, να κανει θερμοπροσοψη και προς τη δικη μου γειτονευουσα λωριδα γης, που εχω δεντρακια, και μου 'εφαγε' κανα 10αρι εκατοστα, εκανα λαθος; Ναι 1
mindreader Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 πμ 2 minutes ago, DrLo said: Ναι Για δωσε τα φωτα σου!
Grfoxz Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εγω που αφησα τον γειτονα, να κανει θερμοπροσοψη και προς τη δικη μου γειτονευουσα λωριδα γης, που εχω δεντρακια, και μου 'εφαγε' κανα 10αρι εκατοστα, εκανα λαθος; Οκ λεω, δεν μου τρωει κατι πολυ χρησιμο, ας κανει τη θερμοπροσοψη του ο ανθρωπος. Ναι. Αν σου ελεγαν να σου φανε 2τμ απο το οικοπεδο θα το δεχοσουν? 20mΧ10cm είναι δύο τετραγωνικά. Δέχθηκες να μικραίνει το οικοπεδο χωρίς κάποιο αντιτιμο. ΥΓ. Χωρίς να είμαι γνώστης του αν γινεται, κανένας απο τους παραπάνω δεν αναφέρει αν προσφερε χρηματικό αντιτιμο και συμβολαιογραφικά έξοδα ωστε ο γείτονας να έχει κάποιο κέρδος απο αυτο. Ολοι λετε τι κακοί που είναι οι ανθρωποι. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:53 πμ από Grfoxz 1
DrLo Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 πμ Μόλις τώρα, mindreader είπε Για δωσε τα φωτα σου! Δε νομίζω οτι χρειάζεται. Έκανες μια ερώτηση να σου πουν αν θεωρούν οι άλλοι αν έκανες σωστά ή λάθος, και η γνώμη μου είναι ότι έκανες λάθος. Αυτό για μένα. Αν εσύ νομίζεις ότι έκανες σωστά και αυτό ΟΚ. 1
frixos4 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:21 μμ Καλησπέρα στην ομάδα! Γνωρίζετε μήπως πώς μπορώ να κρύψω το καλώδιο του κλιματιστικού για να μην φαίνεται; Γνωρίζω από στοκαρίσματα και μερεμέτια, οπότε μία ιδέα θα ήταν το να το βάλω μέσα στον τοίχο, ωστόσο δεν ξέρω μετά το καλώδιο πως να το συνδέσω με την πρίζα.
Grfoxz Δημοσ. Πέμπτη στις 07:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:31 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, frixos4 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Γνωρίζετε μήπως πώς μπορώ να κρύψω το καλώδιο του κλιματιστικού για να μην φαίνεται; Γνωρίζω από στοκαρίσματα και μερεμέτια, οπότε μία ιδέα θα ήταν το να το βάλω μέσα στον τοίχο, ωστόσο δεν ξέρω μετά το καλώδιο πως να το συνδέσω με την πρίζα. Απο έξω δεν έρχεται το καλωδιο ή βλέπω λαθος? Ιδανικα θα επρεπε να είχε περάσει μέσα απο τον τοιχο και να το κατεβάσει πίσω απο την παροχή απο την έξω μερια. Σκάβεις, φωνάζεις ηλεκτρολογο να στο συνδεσει στη παροχή και στοκάρεις μετα. ΥΓ. Προσοχη αν το φέρεις απο την εξω μην έχεις υδροροή πίσω απο τη μπριζα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:34 μμ από Grfoxz
frixos4 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:37 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Απο έξω δεν έρχεται το καλωδιο ή βλέπω λαθος? Ιδανικα θα επρεπε να είχε περάσει μέσα απο τον τοιχο και να το κατεβάσει πίσω απο την παροχή απο την έξω μερια. Σκάβεις, φωνάζεις ηλεκτρολογο να στο συνδεσει στη παροχή και στοκάρεις μετα. ΥΓ. Προσοχη αν το φέρεις απο την εξω μην έχεις υδροροή πίσω απο τη μπριζα. Απ΄εξώ είναι έτσι, έχει κάποια καλώδια νερού, λόγω του γεγονότος ότι είναι ημιυπόγειο που βλέπει σε αυλή. Γνωρίζεις μήπως πώς συνδέεται η παροχή με το καλώδιο του κλιματιστικού; Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:43 μμ από frixos4
Doubt Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ 14 λεπτά πριν, frixos4 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Γνωρίζετε μήπως πώς μπορώ να κρύψω το καλώδιο του κλιματιστικού για να μην φαίνεται; Γνωρίζω από στοκαρίσματα και μερεμέτια, οπότε μία ιδέα θα ήταν το να το βάλω μέσα στον τοίχο, ωστόσο δεν ξέρω μετά το καλώδιο πως να το συνδέσω με την πρίζα. Ευθεία πάνω από πρίζα/διακόπτη πρέπει να υπάρχει ηλεκτρολογικό κουτί. Εκεί μπορεί να μπει πρίζα επίτοιχη, οπότε το καλώδιο δεν θα κατεβαίνει κάτω. Επίσης.. θα μπορούσε η τοποθέτηση να είχε γίνει στον τοίχο που είναι το παράθυρο, η τρύπα στο ίδιο σημείο που είναι και τότε το φις θα ήταν ακριβώς δίπλα στην πρίζα (την επίτοιχη). Υ.Γ. έχω το ίδιο σε 9αρι, είναι τόσο μικρό που χωράει παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα