Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε, μόλις έπιασαν οι βροχές άρχισαν τα τζάμια από τις μπαλκονόπορτες να θαμπονουν. Σιγά σιγά άρχισε να εμφανίζεται μούχλα γύρω από τις κάσες που καθάριζα με σφουγγάρι γιατί ήταν επιφανειακές 

Τώρα πρόσεξα ότι πάνω από το κουτί του ρόλου του πατζουριου είναι μέσα στη μαυρίλα. Το σπίτι είναι φρεσκοβαμενο από τον Ιούνιο. Παλαιότερα εμένα σε σπίτι με πολύ υγρασία (λόγω παλαιότητας) μέχρι και τα ρούχα μύριζαν αλλά τέτοιο πράγμα δεν έβλεπα.

Εκτός του ότι πρέπει να το καθαρίσω υπάρχει τρόπος να σταματήσει; Υπάρχει κάποιο διαφανές σπρέι ξέρω γω που να το αποτρέπει; Μιας και είναι βαμμένο φαντάζομαι οτιδήποτε άλλο χρώμα θα το κάνει χάλια.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 hours ago, 1988panos2171 said:

Χαιρετε, μόλις έπιασαν οι βροχές άρχισαν τα τζάμια από τις μπαλκονόπορτες να θαμπονουν. Σιγά σιγά άρχισε να εμφανίζεται μούχλα γύρω από τις κάσες που καθάριζα με σφουγγάρι γιατί ήταν επιφανειακές 

Τώρα πρόσεξα ότι πάνω από το κουτί του ρόλου του πατζουριου είναι μέσα στη μαυρίλα. Το σπίτι είναι φρεσκοβαμενο από τον Ιούνιο. Παλαιότερα εμένα σε σπίτι με πολύ υγρασία (λόγω παλαιότητας) μέχρι και τα ρούχα μύριζαν αλλά τέτοιο πράγμα δεν έβλεπα.

Εκτός του ότι πρέπει να το καθαρίσω υπάρχει τρόπος να σταματήσει; Υπάρχει κάποιο διαφανές σπρέι ξέρω γω που να το αποτρέπει; Μιας και είναι βαμμένο φαντάζομαι οτιδήποτε άλλο χρώμα θα το κάνει χάλια.

Προσωρινή λύση θα έλεγα η χρήση 1-2 αφυγραντύρων στον χώρο (ανάλογα τα τετραγωνικά σου), κατά προτίμηση ζεόλιθου θα έλεγα (εγω είμαι υπερ-ευχαριστημένος με τα PDD 8519 & PDDW12100 της PureDry).

Το σπίτι φαντάζομαι δεν έχει θερμοπρόσοψη, σωστά;
Η μούχλα εμφανίζεται σε όλα τα παράθυρα σου;
Πιάνεις τον τοίχο και τον νοιώθεις υγρό;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Ειχαμε χρόνια να δούμε τόσες βροχές και τέτοια υγρασία.

Θυμάμαι πριν 30 χρόνια περίπου που ήρθα στο Γέρακα ξυπνούσα το πρωί και οι δρόμοι από την υγρασία ήταν σαν να είχε βρέξει επρεπε να καθαρίσεις τζάμια αυτοκινητου να φύγεις..Σιγά με τα χρόνια αλλαξε ο καιρός και ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια ήταν σπάνιο φαινόμενο να ξυπνήσουμε το πρωί και να έχει υγρασία γιατί σπάνιες έως ανύπαρκτες ήταν οι βροχές.

Από το Νοέμβριο που άρχισαν οι βροχές ξαναείδα δρόμους το πρωί σαν να είχε βρέξει και φυσικά μέσα στο σπίτι σε αρκετά σημεία υγρασία αφού φτάνει σχεδόν καθημερινά στο 70-80-90% και βάλε. Δυστυχώς σκούπισμα σε παράθυρα-τοίχους που και που  για όσους δεν έχουμε αφυγραντήρα ο οποίος να κάνει δουλειά πρέπει να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο.

Δυστυχώς ουδέν καλό αμιγές κακού αλλά και οι βροχές ρε παιδιά χρειάζονταν ο τόπος τα ποτάμια είχαν ξεραθεί

Δημοσ.

Το φαινόμενο είναι αποτέλεσμα της αυξημένης εσωτερικής υγρασίας σε συνδυασμό με την χαμηλή θερμοκρασία των δομικών στοιχείων, οπότε φτάνουμε στο σημείο δρόσου και έχουμε υγροποιήσεις, που προκαλούν μούχλα. Η λύση είναι αφυγραντήρας και αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Για την αντιμετώπιση υπάρχουν αντιμυκητησιακά σπρέι.

• Like 1
Δημοσ.

Το σχέδιο της φωτο ειναι τμήμα ενός συνόλου Το ερώτημα τι τάση θα εχω στην έξοδο της κάθε επιλογής και ποσα amper αντέχουν αυτά τα εξαρτήματα σε αυτή την τάση Θα μπορούσα να τα μοντάρω και μετρήσω την τάση Αλλά για να μην παιδεύομαι μιας και για amper δεν βρήκα κατι
ΥΓ Δεν ξερω αν έπρεπε να το βάλω σε άλλη ενότητα

amperimage.jpeg.22e11e12173ae5139e91c1fe6f0f6839.jpeg

Δημοσ.

Για να φτιάξει κάποιος την εσωτερικη καλωδιώση του τηλεφώνου σε ενα σπίτι που επικρατεί χαοτική κατάσταση, τι ειδικότητα χρειάζομαι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Demora είπε

Για να φτιάξει κάποιος την εσωτερικη καλωδιώση του τηλεφώνου σε ενα σπίτι που επικρατεί χαοτική κατάσταση, τι ειδικότητα χρειάζομαι;

Ηλεκτρολόγο ή και συνεργεία που ασχολούνται με θυροτηλέφωνα / συναγερμους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...