costas_ Δημοσ. Κυριακή στις 12:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:44 μμ 3 ώρες πριν, funbreaker είπε Παιδιά, νοίκιασα ένα διαμέρισμα και μου την σπάει που το ταβάνι στο σαλόνι είναι σαν της γιαγιάς μου, οπότε σκέφτομαι να τα σκάσω και να κάνω κάτι για να το βελτιώσω. Τι σου τι σπάει ? Εγω δεν βλέπω κάτι. Ούτε ροζέτες δαντελένιες, ούτε γύψινα, ούτε τίποτα. Ενα flat ταβάνι είναι Μήπως είσαι υπερβολικός και τρώγεσαι? 1
papoys1 Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Παιδιά, νοίκιασα ένα διαμέρισμα και μου την σπάει που το ταβάνι στο σαλόνι είναι σαν της γιαγιάς μου, οπότε σκέφτομαι να τα σκάσω και να κάνω κάτι για να το βελτιώσω. Μια χαρα είναι ρε συ το δωμάτιο. Εμείς παλιά βάζαμε γύψινα περιμετρικά ροζέτα στο φως κ.λ.π. Τώρα έτσι κατασκευάζονται.Ωραία τα γύψινα αλλά όταν βάφω άσε που θέλουν κόψιμο με το πινέλο , μου βγαίνει το λάδι γιατί η σύζυγος θέλει διχρωμίες στο περιμετρικό και στη ροζέτα. Το έκανα μια φορά την πάτησα και τώρα τα θέλει συνέχεια.🤣 Για να βάλεις π.χ. κρυφό φωτισμό ναι ωραίος θα είναι αλλά είναι σοβαρή παρέμβαση πρέπει να γίνει με άδεια του ιδιοκτήτη και ποιος θα την πληρώσει;; Οταν βάλεις έπιπλα τηλεόραση κάποια κάδρα στους τοίχους, χαλί στο δαπεδο (μη βάλεις μεγάλο ωραίο μάρμαρο) , 😉φωτιστικό στο ταβάνι , θα αλλάξει ο χώρος..Αυτό που θα έλεγα εγώ που είναι απλό και δεν είναι σοβαρή παρέμβαση να αλλάξεις χρώμα σε κάποια πλευρά του τοίχου ώστε να μην είναι ένα μονότονο άσπρο δωμάτιο. 1
Grfoxz Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ 5 ώρες πριν, funbreaker είπε Παιδιά, νοίκιασα ένα διαμέρισμα και μου την σπάει που το ταβάνι στο σαλόνι είναι σαν της γιαγιάς μου, οπότε σκέφτομαι να τα σκάσω και να κάνω κάτι για να το βελτιώσω. Ναι οκ είναι νοικιασμένο κτλ αλλά στην τελική εγώ θα μένω. Φυσικά το αν θα το κάνω εξαρτάται κι από το κόστος για το οποίο δεν έχω ιδέα. Γενικά είμαι άσχετος από ανακαινίσεις και επισκευές. Δεν ξέρω ακριβώς τι να κάνω, σκέφτομαι για μια περιμετρική επέκταση οροφής με κρυφό φωτισμό. Οι διαστάσεις του χώρου είναι 3.8Χ4.8. Βάζω και μια φωτογραφία για να μου πείτε ιδέες και εκτίμηση κόστους όσοι έχετε εμπειρία. Στην δεξιά γωνία σκοπεύω να βάλω γωνιακό καναπέ και απέναντι τηλεόραση. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Το κόστος μην νομίζεις ότι θα είναι κανένα 100αρικο. Θέλει να φέρεις γυψοσανιδαδες μπογατζιδες ηλεκτρολόγους, υλικά κτλ. Αν ήταν δικό σου να πω ναι, στα πλαίσια μιας μίνι ανακαίνισης να το κάνεις. Αλλά στο νοίκι ούτε που θα περνούσε από το μυαλό μου να το αλλάξω. Δώστα σε κάτι άλλο. Το ταβάνι είναι μια χαρα. 3
zio10 Δημοσ. Κυριακή στις 02:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:19 μμ 5 ώρες πριν, funbreaker είπε Παιδιά, νοίκιασα ένα διαμέρισμα και μου την σπάει που το ταβάνι στο σαλόνι είναι σαν της γιαγιάς μου, οπότε σκέφτομαι να τα σκάσω και να κάνω κάτι για να το βελτιώσω. Ναι οκ είναι νοικιασμένο κτλ αλλά στην τελική εγώ θα μένω. Φυσικά το αν θα το κάνω εξαρτάται κι από το κόστος για το οποίο δεν έχω ιδέα. Γενικά είμαι άσχετος από ανακαινίσεις και επισκευές. Δεν ξέρω ακριβώς τι να κάνω, σκέφτομαι για μια περιμετρική επέκταση οροφής με κρυφό φωτισμό. Οι διαστάσεις του χώρου είναι 3.8Χ4.8. Βάζω και μια φωτογραφία για να μου πείτε ιδέες και εκτίμηση κόστους όσοι έχετε εμπειρία. Στην δεξιά γωνία σκοπεύω να βάλω γωνιακό καναπέ και απέναντι τηλεόραση. Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι μια χαρά, βάλε ένα ωραίο φωτιστικό που θα το πάρεις μαζί σου όταν φύγεις και μη ρίχνεις λεφτά σε ξένα σπίτια.
funbreaker Δημοσ. Κυριακή στις 03:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:33 μμ 6 hours ago, Doubt said: Μόνο σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη, είναι αρκετά μεγάλη η παρέμβαση και μόνιμη. Ο ιδιοκτήτης είναι οκ. 5 hours ago, hp8 said: Το ότι θα μένεις εσύ πληρώνοντας δεν σου δίνει το δικαίωμα να επεμβαίνεις αυθαιρετα στη περιουσία του άλλου Αν δεν σου αρέσει όπως είναι γιατί το ενοικίασες ? Μου μιλάς επιθετικά ή έτσι μου φάνηκε; 2 hours ago, costas_ said: Τι σου τι σπάει ? Εγω δεν βλέπω κάτι. Ούτε ροζέτες δαντελένιες, ούτε γύψινα, ούτε τίποτα. Ενα flat ταβάνι είναι Μήπως είσαι υπερβολικός και τρώγεσαι? 2 hours ago, papoys1 said: Μια χαρα είναι ρε συ το δωμάτιο. Εμείς παλιά βάζαμε γύψινα περιμετρικά ροζέτα στο φως κ.λ.π. Τώρα έτσι κατασκευάζονται.Ωραία τα γύψινα αλλά όταν βάφω άσε που θέλουν κόψιμο με το πινέλο , μου βγαίνει το λάδι γιατί η σύζυγος θέλει διχρωμίες στο περιμετρικό και στη ροζέτα. Το έκανα μια φορά την πάτησα και τώρα τα θέλει συνέχεια.🤣 Για να βάλεις π.χ. κρυφό φωτισμό ναι ωραίος θα είναι αλλά είναι σοβαρή παρέμβαση πρέπει να γίνει με άδεια του ιδιοκτήτη και ποιος θα την πληρώσει;; Οταν βάλεις έπιπλα τηλεόραση κάποια κάδρα στους τοίχους, χαλί στο δαπεδο (μη βάλεις μεγάλο ωραίο μάρμαρο) , 😉φωτιστικό στο ταβάνι , θα αλλάξει ο χώρος..Αυτό που θα έλεγα εγώ που είναι απλό και δεν είναι σοβαρή παρέμβαση να αλλάξεις χρώμα σε κάποια πλευρά του τοίχου ώστε να μην είναι ένα μονότονο άσπρο δωμάτιο. 1 hour ago, Grfoxz said: Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Το κόστος μην νομίζεις ότι θα είναι κανένα 100αρικο. Θέλει να φέρεις γυψοσανιδαδες μπογατζιδες ηλεκτρολόγους, υλικά κτλ. Αν ήταν δικό σου να πω ναι, στα πλαίσια μιας μίνι ανακαίνισης να το κάνεις. Αλλά στο νοίκι ούτε που θα περνούσε από το μυαλό μου να το αλλάξω. Δώστα σε κάτι άλλο. Το ταβάνι είναι μια χαρα. 1 hour ago, zio10 said: Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι μια χαρά, βάλε ένα ωραίο φωτιστικό που θα το πάρεις μαζί σου όταν φύγεις και μη ρίχνεις λεφτά σε ξένα σπίτια. Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός ή όχι, μου αρέσουν οι ωραίοι χώροι και ανάλογα με το κόστος μπορεί και να το κάνω. Πέρα από την αποτροπή, μια τάξη μεγέθους για το κόστος έχετε; 1
hp8 Δημοσ. Κυριακή στις 03:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:42 μμ 1 λεπτό πριν, funbreaker είπε Μου μιλάς επιθετικά ή έτσι μου φάνηκε; 7 λεπτά πριν, funbreaker είπε Ο ιδιοκτήτης είναι οκ. καμία επίθεση Αν είχες διευκρινίσει εξ αρχής ότι είχες το οκ του ιδιοκτήτη για να κάνεις αλλαγές - διακόσμηση χώρου θα σου έλεγα να απευθυνθείς σε αρχιτέκτονα
funbreaker Δημοσ. Κυριακή στις 03:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:56 μμ (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, hp8 said: καμία επίθεση Αν είχες διευκρινίσει εξ αρχής ότι είχες το οκ του ιδιοκτήτη για να κάνεις αλλαγές - διακόσμηση χώρου θα σου έλεγα να απευθυνθείς σε αρχιτέκτονα Ο τόνος σου απαράδεκτος αλλά ας τελειώσει εδώ. Αρχιτέκτονα; lol. Ok ευχαριστώ. ---------------------------------------------------------------- Παιδιά αν έχει κανείς εμπειρία σχετικά με το κόστος πείτε μου. Επίσης καλοδεχούμενες και γενικότερες ιδέες για τον χώρο με αλλαγή της οροφής ή χωρίς. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:57 μμ από funbreaker 1
cthulhucarbide Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ 5 ώρες πριν, Grfoxz είπε Καλημέρα, έχω ένα θέμα με τα χερούλια εσωτερικής πόρτας στο σπίτι. Το χερούλι βιδωνει πάνω στην πόρτα σε 3 σημεία. Οι βίδες στις τρύπες των σημείων αυτων έχουν με τον καιρό φάει το ξύλο με αποτέλεσμα να μην κρατάνε και το χερούλι να παίζει μαζί με τη βάση του. Δηλ οι τρύπες του ξύλου έχουν γίνει πολύ μεγάλες για τις βίδες. Προσπάθησα να τις γεμίσω με wood filler προκειμου να βρίσκουν καλύτερα αλλά εκτιμώ ότι δεν θα κρατήσει. Επιλογή 1. Ανοίγω νέες τρύπες στο πλαστικό του χερουλιου και στην πόρτα. Επιλογή 2. Το χερούλι μέσα έχει ένα έλασμα το οποίο είναι αρκετά σκληρο. Δεν μπορώ να καταλάβω που χρησιμεύει μιας και φαίνεται ο μηχανισμός τις γλώσσας να επαναφέρει το χερούλι. Ίσως σε αυτό οφείλεται η φθορά. Μήπως απλά να βγάλω το ελασμα και να το βιδωσω στις παλιές τρύπες; Τι θα κάνετε; Αν είχες βάλει οδοντογλυφίδες και ξυλόκολλα θα ήταν πιο γερό 1 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. Κυριακή στις 05:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:01 μμ 1 hour ago, funbreaker said: Ο ιδιοκτήτης είναι οκ. Μου μιλάς επιθετικά ή έτσι μου φάνηκε; Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός ή όχι, μου αρέσουν οι ωραίοι χώροι και ανάλογα με το κόστος μπορεί και να το κάνω. Πέρα από την αποτροπή, μια τάξη μεγέθους για το κόστος έχετε; Για ωραίο αποτέλεσμα μόνο ταβάνι χαλαρά 4ψηφιο πόσο.
Grfoxz Δημοσ. Κυριακή στις 05:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:13 μμ 17 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αν είχες βάλει οδοντογλυφίδες και ξυλόκολλα θα ήταν πιο γερό Δίκιο έχεις. Δεν το σκέφτηκα. Θα το δοκιμάσω
funbreaker Δημοσ. Κυριακή στις 06:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:33 μμ 1 hour ago, ΠάρηςΓ said: Για ωραίο αποτέλεσμα μόνο ταβάνι χαλαρά 4ψηφιο πόσο. Περίμενα κάτι γύρω στα 500. Είσαι σίγουρος για το 4ψηφιο ποσό; Έχεις εμπειρία ή έκανες μια εκτίμηση?
ΠάρηςΓ Δημοσ. Κυριακή στις 07:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:34 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, funbreaker said: Περίμενα κάτι γύρω στα 500. Είσαι σίγουρος για το 4ψηφιο ποσό; Έχεις εμπειρία ή έκανες μια εκτίμηση? Εκτίμηση έκανα. Εμπειρία έχω από εργασίες που κάνω κάθε χρόνο αλλά και από γνωστούς που κάνουν ανακαινίσεις και χτίζουν. Γενικά επειδή η προσφορά είναι χαμηλή και η ζήτηση μεγάλη ζητάνε πολλά λεφτά. Τώρα για να βάλεις γυψοσανιδα μόνο εκεί Αν ο χώρος είναι 20τμ τότε βάλε 20 επί 20 για κόστος υλικών άρα 400 και οι μάστορες χρεώνουν το ελάχιστο υλικά επί 2 δκδ 800 στη καλύτερη Αν θες τώρα και βαψιμο, ηλεκτρολόγο φώτα κτλ ανάλογα τι θα κάνεις από 500 έως πολύ. Γενικά όσους μάστορες έχω δει δε πέφτουν κάτω από 500€ τη μέρα. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:40 μμ από ΠάρηςΓ
papoys1 Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ 4 ώρες πριν, funbreaker είπε Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός ή όχι, μου αρέσουν οι ωραίοι χώροι και ανάλογα με το κόστος μπορεί και να το κάνω. Πέρα από την αποτροπή, μια τάξη μεγέθους για το κόστος έχετε; Αν πετύχεις τον μάστορα όχι δεν είναι απαγορευτικό. Εκανα στο διαμέρισμα του γιου μου κρυφό σε σαλόνι και κουζίνα δεν θυμαμαι ακριβή ποσά πάνε χρόνια αλλά δεν ήταν μεγάλο το ποσό.
costas_ Δημοσ. Κυριακή στις 08:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:14 μμ 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Περίμενα κάτι γύρω στα 500. .. Και τι θα ήθελες να κάνεις με τα €500 σε ένα flat ταβάνι ? Προφανώς δεν υπάρχει κάποιο επισκευαστικό θέμα. Ο σκοπός είναι μόνο διακοσμητικός και μπορεί να γίνουν από ελάχιστα πράγματα ... μέχρι να ζητήσεις να βλέπεις τον ουρανό με τ άστρα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. Κυριακή στις 08:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:26 μμ (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, costas_ said: Και τι θα ήθελες να κάνεις με τα €500 σε ένα flat ταβάνι ? Προφανώς δεν υπάρχει κάποιο επισκευαστικό θέμα. Ο σκοπός είναι μόνο διακοσμητικός και μπορεί να γίνουν από ελάχιστα πράγματα ... μέχρι να ζητήσεις να βλέπεις τον ουρανό με τ άστρα. Εγώ λέω αν θέλει κρυφούς και σχέδια και dimmers κτλ. Αν είναι τυχερός ίσως βρει με λίγα αλλά εχουν κόστος αυτά και δεν είναι για όλο το σπίτι οπότε θα ζητήσουν παραπάνω για να βγάλουν καθώς θα έχουν πιο επικερδείς δουλειες Επεξ/σία Κυριακή στις 08:28 μμ από ΠάρηςΓ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα