GREGORYMO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, masteripper είπε Έχει κάποιος εικόνα πόσο πραγματικα είναι το κοστολόγιο για τοποθέτηση πλακάκια Έχω 50 τμ σε σπίτι με εντελώς επιπεδο δάπεδο με μωσαικό/μουσαμά (παίζεται γιατι θέλει μια πιο ενδελεχής ματιά) και θέλω να περάσω πλακάκι Αν πούμε ότι το πλακάκι έχει μια αξία 20€/τμ πόσο είναι οι κόλλες,αρμοί,μεροκάματο πλακά και ότι άλλο χρειάζεται. Το πλακάκι θα είναι διαστάσεις 20χ60 - 20χ120 (απομίμηση ξύλου) Προσφορές θα πάρεις
masteripper Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Just now, GREGORYMO said: Προσφορές θα πάρεις Αυτό το ξέρω, απλώς είπα μηπως κάποιος πέρασε πλακάκια πρόσφατα για να πάρω μια εικόνα
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Στις 15/12/2024 στις 11:56 ΠΜ, Ukforthemoment είπε 12 βολτ ειναι αυτός. Ξεσυνδεεις τον μετασχηματιστή και βάζεις ένα φορτιστή.Ο μετασχημ πως παίρνει ρευμα; https://www.rebootyourpc.gr/proionta-eshop/cableexpert-power-adapter-cord-15cm-iec-c14-male-to-schuko-female/?ref=bestprice.gr Update: τελικά έκανα αυτό και δούλεψε μια χαρά! Plug in και έτοιμο! Ευχαριστώ πολύ γκαηζ! 1
nickol-us Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, masteripper είπε Έχει κάποιος εικόνα πόσο πραγματικα είναι το κοστολόγιο για τοποθέτηση πλακάκια Έχω 50 τμ σε σπίτι με εντελώς επιπεδο δάπεδο με μωσαικό/μουσαμά (παίζεται γιατι θέλει μια πιο ενδελεχής ματιά) και θέλω να περάσω πλακάκι Αν πούμε ότι το πλακάκι έχει μια αξία 20€/τμ πόσο είναι οι κόλλες,αρμοί,μεροκάματο πλακά και ότι άλλο χρειάζεται. Το πλακάκι θα είναι διαστάσεις 20χ60 - 20χ120 (απομίμηση ξύλου) Δεν υπάρχει μεροκάματο πλάκα, ούτε τιμή με τετραγωνικό. Οι πλακάδες έχουν πολύ δουλειά και διαλέγουν τις δουλειές τους, οι τιμές είναι ανάλογα τη κρίση τους, βάσει χώρου και ελεύθερου χρόνου τους... Αν μιλάνε για flat 50τμ θα υπολόγιζα κάνα 1000ρικο το ελάχιστο. Η κόλλα πάει ανάλογα με το πάχος που θα χρειαστεί ο μάστορας για να φέρει τα στραβά. Θα έλεγα ότι θα χρειαστείς περίπου 15x25kg, η τιμή ανάλογα της ποιότητας της κόλλας. Αρμοστοκο θα έλεγα περίπου 4x5kg 2
stedes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Στις 17/12/2024 στις 10:15 ΠΜ, masteripper είπε Αυτό το ξέρω, απλώς είπα μηπως κάποιος πέρασε πλακάκια πρόσφατα για να πάρω μια εικόνα Καλημέρα έχω μια εβδομάδα από ανακαίνιση τα ίδια τετραγωνικά με μωσαϊκό και πάμε θα χρειαστεί χαλαζιακο ασταρι περίπου 15 κιλα, κόλλες 30 kerrakoll H30 , πάμε τώρα τιμές 800 ευρώ το μπάνιο τιμή fix, 18 ευρώ πάτωμα μαζί με τα σοβατεπί, τώρα αν έχεις μπαλκόνια η τιμή παίζει ανάλογα αν θέλεις φάλτσα η με καπάκια αλλάζει ,αυτά περίπου 2
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Εχω μια φραπεδιέρα χειρός με το κλασικό μη σουκο βύσμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το βάζω σε κλασικές σούκο πρίζες, ζορίζεται, στραβώνουν τα pins του. Ομοίως δημιουργείται φθορά και στην πρίζα με το βάλε βγάλε. Ισως να φταίει η προστασία ασφάλειας...Υπάρχει κάποια λύση;
Doubt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Εχω μια φραπεδιέρα χειρός με το κλασικό μη σουκο βύσμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το βάζω σε κλασικές σούκο πρίζες, ζορίζεται, στραβώνουν τα pins του. Ομοίως δημιουργείται φθορά και στην πρίζα με το βάλε βγάλε. Ισως να φταίει η προστασία ασφάλειας...Υπάρχει κάποια λύση; Αν είναι πολύ "κλειστές" οι επαφές, άνοιξε τες με το χέρι. Υπάρχουν κι ανταλλακτικά φις, κόβεις το παλιό και περνάς το νέο. https://www.moutsioulis.gr/product/fis-trofodosias-6a-wt-1-pr-lefko/ 1
nickol-us Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, The_Judas είπε Εχω μια φραπεδιέρα χειρός με το κλασικό μη σουκο βύσμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το βάζω σε κλασικές σούκο πρίζες, ζορίζεται, στραβώνουν τα pins του. Ομοίως δημιουργείται φθορά και στην πρίζα με το βάλε βγάλε. Ισως να φταίει η προστασία ασφάλειας...Υπάρχει κάποια λύση; Και αντάπτορα μπορείς να βάλεις. Υπάρχουν πολλές λύσεις στο "πρόβλημα" σου 1
Sebu Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, The_Judas said: Εχω μια φραπεδιέρα χειρός με το κλασικό μη σουκο βύσμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το βάζω σε κλασικές σούκο πρίζες, ζορίζεται, στραβώνουν τα pins του. Ομοίως δημιουργείται φθορά και στην πρίζα με το βάλε βγάλε. Ισως να φταίει η προστασία ασφάλειας...Υπάρχει κάποια λύση; Λυνεται ευκολα με ανταπτορα που μετατρεπεις αγγλικη πριζα σε σουκο. Το εχω αντιμετωπισει στο παρελθον με δυο διαφορετικες συσκευες και το ελυσα με αυτο τον τροπο. 1
The_Judas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, Doubt είπε Αν είναι πολύ "κλειστές" οι επαφές, άνοιξε τες με το χέρι. Υπάρχουν κι ανταλλακτικά φις, κόβεις το παλιό και περνάς το νέο. https://www.moutsioulis.gr/product/fis-trofodosias-6a-wt-1-pr-lefko/ https://keasa.gr/p/χαραλαμπίδης-σούκο-αρσενικό-πλαστικ/ θα μπορουσα να περασω απευθειας σουκο φις;
Doubt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, The_Judas είπε https://keasa.gr/p/χαραλαμπίδης-σούκο-αρσενικό-πλαστικ/ θα μπορουσα να περασω απευθειας σουκο φις; Ναι, εφόσον γείωση δεν υπάρχει θα συνδέσεις μόνο τους 2 πόλους. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από Doubt
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 8:38 ΠΜ, The_Judas είπε Εχω μια φραπεδιέρα χειρός με το κλασικό μη σουκο βύσμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το βάζω σε κλασικές σούκο πρίζες, ζορίζεται, στραβώνουν τα pins του. Ομοίως δημιουργείται φθορά και στην πρίζα με το βάλε βγάλε. Ισως να φταίει η προστασία ασφάλειας...Υπάρχει κάποια λύση; Για δες και δω https://www.skroutz.gr/c/2152/antaptores-prizas.html?keyphrase=μετατροπεας+φις
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 6:38 ΠΜ, The_Judas είπε Εχω μια φραπεδιέρα χειρός με το κλασικό μη σουκο βύσμα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το βάζω σε κλασικές σούκο πρίζες, ζορίζεται, στραβώνουν τα pins του. Ομοίως δημιουργείται φθορά και στην πρίζα με το βάλε βγάλε. Ισως να φταίει η προστασία ασφάλειας...Υπάρχει κάποια λύση; κοψε το διπολικό και βάλε φις σουκο Αλλιώς υπάρχει και το https://lampini.gr/polyprizo-3th-soyko-6th-dipoliko-me-diakopte-kalodio-15m-leyko
stel106 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 17/12/2024 στις 10:15 ΠΜ, masteripper είπε Αυτό το ξέρω, απλώς είπα μηπως κάποιος πέρασε πλακάκια πρόσφατα για να πάρω μια εικόνα περαστικα για πλακακια 10 ευρω /τμ (υπολογιζε και 15-20 /τμ πλακακια Α' με κολλες κλπ) 8/τμ για laminate ( 11-15 /τμ κοστος laminate) αυτες τις τιμες πηρα εγω αν παω με το καλο στο νεο σπιτι το οποιο εχει μαρμαρο αλλα απο τι βλεπω για αρχη θα κανω γυαλισμα μαρμαρων μονος μου 200-250 συνολο(μηχανη υπαρχει)
_^ThEo^_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μία κεκλιμένη κεραμοσκεπή 80τμ με κεκλιμένη πλάκα από κάτω και θέλω να την μονώσω. Συνήθως τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Βγαίνει το κεραμίδι, μπαίνει μονωτικό και ξαναμπαίνει; Τι μονωτικό χρησιμοποιείται συνήθως; Διογκωμένη πολυστερίνη; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από _^ThEo^_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα