Fan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Θέλω να περάσω ένα καλώδιο περιμετρικά από κάσωμα εσωτερικής πόρτας. Υπάρχει κάτι σαν αυτοκόλλητο ή κάτι αντίστοιχο, ώστε να μην χρησιμοποιήσω αυτά τα παλιακά άσπρα γαντζάκια για να το στερεώσω;
hp8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Fan είπε Θέλω να περάσω ένα καλώδιο περιμετρικά από κάσωμα εσωτερικής πόρτας. Υπάρχει κάτι σαν αυτοκόλλητο ή κάτι αντίστοιχο, ώστε να μην χρησιμοποιήσω αυτά τα παλιακά άσπρα γαντζάκια για να το στερεώσω; αυτοκόλλητο κανάλι Βάφεται Έχει και χρωματιστά
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, Fan είπε Θέλω να περάσω ένα καλώδιο περιμετρικά από κάσωμα εσωτερικής πόρτας. Υπάρχει κάτι σαν αυτοκόλλητο ή κάτι αντίστοιχο, ώστε να μην χρησιμοποιήσω αυτά τα παλιακά άσπρα γαντζάκια για να το στερεώσω; Το κολλάς με σιλικόνη διάφανη ή άσπρη 1
sarakats85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Καλήσπερα στην ομαδαρα! Γνώριζει καποιος ενα θερμοστάτη χωρου που να κλειδωνει η θερμοκρασία για τον χωρο με κωδικό ωστε να μην αλλαζει?
hp8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sarakats85 είπε Καλήσπερα στην ομαδαρα! Γνώριζει καποιος ενα θερμοστάτη χωρου που να κλειδωνει η θερμοκρασία για τον χωρο με κωδικό ωστε να μην αλλαζει? https://bpt-service.gr/ta450/ Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από hp8
toykaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Ηθελα να ρωτησω σε φιαλες προπανιου 3 στην σειρα ποσα bar πρεπει να ειναι ρυθμισμενος ο ρυθμιστης πιεσης υψηλής?Ειναι σεταρισμενες στο 2 απο τεχνικο,δεν θελω να ρυθμισω κατι ,εξαλλου λεει λειτουργια απο 0.5 εως 3 bar εχω τον radiant 2k 24 rain απλα ποια η διαφορα εαν ειναι στο 1 ας πουμε και ποια στο 3,προς ενημερωση απλα αν ξερει καποιος
Alchemist` Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχω ρε παιδιά ένα σημείο του σπιτιού που έχει θέμα με υγρασία. Το πρόβλημα πρέπει να είναι από τις υδρορροές του μπαλκονιού του από πάνω αλλά δε μπορούμε να συνεργαστούμε.... Όπως και να έχει μου σκάει ο τοίχος όπως φαίνεται στη φωτογραφία και βγάζει μούχλα.... Κάθε φορά το ξύνω, το στεγνώνω μερικές μέρες, το στοκάρω και μετά από 3 μήνες ξανά τα ίδια.... Η υγρασία αν δε φτιαχτεί η υδρορροη δεν θα λυθεί, υπάρχει όμως κάτι που μπορώ να κάνω με τη μούχλα γτ είναι στο δωμάτιο του παιδιού? Μπορείτε να προτείνετε κάποιο υλικό που δε θα αφήνει μούχλα να αναπτυχθεί? Ευχαριστώ.... Επίσης αν φυσικά έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο από το ξύσιμο - στοκαρισμα - βάψιμο ως διαδικασία, είμαι όλος αυτιά....
Doubt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Υδρορροή από που περνάει; Μήπως υπάρχει καμία σάπια σωλήνα νερού στο μισό μέτρο ύψος; 1
Alchemist` Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Doubt είπε Υδρορροή από που περνάει; Μήπως υπάρχει καμία σάπια σωλήνα νερού στο μισό μέτρο ύψος; Υπνοδωμάτια είναι κ αυτό κ το από πάνω, δεν υπάρχουν σωλήνες νερού στο σημείο. Εξωτερικά και γυρω στο ένα μέτρο δεξιά του σημείου περνάει η υδρορροη των μπαλκονιών. Προφανώς υπάρχει κάποια πρόβλημα και το τσιμέντο απορροφά το νερό πριν κατέβει από τον σωλήνα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Alchemist`
Doubt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Alchemist` είπε Υπνοδωμάτια είναι κ αυτό κ το από πάνω, δεν υπάρχουν σωλήνες νερού στο σημείο. Εξωτερικά και γυρω στο ένα μέτρο δεξιά του σημείου περνάει η υδρορροη των μπαλκονιών. Προφανώς υπάρχει κάποια πρόβλημα και το τσιμέντο απορροφά το νερό πριν κατέβει από τον σωλήνα Είναι ισόγειο; Ο τοίχος που βλέπουμε με τη μούχλα είναι εξωτερικός; Έχει κανένα κούφωμα χωνευτό;
Alchemist` Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Doubt είπε Είναι ισόγειο; Ο τοίχος που βλέπουμε με τη μούχλα είναι εξωτερικός; Έχει κανένα κούφωμα χωνευτό; 1ος οροφος είμαι. Στη γωνία όπως κοιτάς τη φωτό, ο τοίχος δεξιά είναι εξωτερικός και βγαίνει στο μπαλκόνι (το καφέ ξύλο που φαίνεται λίγο είναι το κούφωμα της μπαλκονόπορτας, τι εννοείς χονευτο κούφωμα?) και ο τοίχος αριστερά είναι εσωτερικός. Δεν παίρνανε από εκεί σωληνώσεις νερού ή καλοριφέρ κτλ.
hp8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, Alchemist` είπε τι εννοείς χονευτο κούφωμα? αν είναι συρόμενα η αναγόμενα τα κουφώματα
Alchemist` Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, hp8 είπε αν είναι συρόμενα η αναγόμενα τα κουφώματα Ανοιγόμενο είναι
Amaretos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Πραγματικα αφου ειναι τοσο ζωωον ο αλλος απο πανω και δεν ενδιαφερεται ενω ειναι το δωματιο των παιδιων σου, θα εβγαινα εξω και θα την ξηλωνα την υδροροη τελειως, ασε που ισως φαινοταν και σε πιο σημειο γλυφει
Alchemist` Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Amaretos είπε Πραγματικα αφου ειναι τοσο ζωωον ο αλλος απο πανω και δεν ενδιαφερεται ενω ειναι το δωματιο των παιδιων σου, θα εβγαινα εξω και θα την ξηλωνα την υδροροη τελειως, ασε που ισως φαινοταν και σε πιο σημειο γλυφει 65+ χρονών, άνεργος επί 10ετιες χωρίς εισοδηματα, κατοικεί μόνος του με 47 γάτες και ιδιόκτητο το σπίτι.... Ούτε κοινόχρηστα δε πληρώνει, δεν απαντάει στα κουδούνια, αν τον πετύχω τυχαία στο δρόμο μπορούμε να μιλήσουμε μόνο.... Δε βγάζεις άκρη... έφερα υδραυλικό αλλά πρέπει να δουλέψει από το μπαλκόνι του για να γίνει.... Τεσπα, εκτός θέματος αυτό.... Σκεφτόμουν μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο υλικό, π.χ. σοβά, με πρόσθετα κατά τις μούχλας, που έχει δοκιμάσει κάποιος εδώ μέσα και είναι αποτελεσματικός Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Alchemist`
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα