Doubt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, x-tra είπε Ναι μαντέμι, τότε δεν είχε πλαστικές δυστυχώς. Το καλύτερο είναι να φάει ξυλωμα και να γίνει ντουζιέρα με πλακάκια, αλλά κόστος θα έχει ακριβό φαντάζομαι Οι πλαστικές πάλι, αν δεν είναι καλής ποιότητας, σπάνε.
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Πήρα να αλλάξω ένα σιφώνι στο νιπτήρα απλό πλαστικό σαν αυτό: Έχω θέμα και στάζει λίγο εκεί που ενώνεται με τη βαλβίδα. Πήρα κι άλλο μήπως κάτι έφταιγε στο λαστιχάκι, τα ίδια. Θυμάμαι πιο παλιά δεν είχα θέμα και μου κάνει εντύπωση. Καμιά ιδέα πριν πάρω και τρίτο ή του βάλω λίγη σιλικόνη;
panosno1com Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έσπασε μια πορσελάνινη βάση σαπουνιου στο μπανιο.. (Ηταν εντοιχισμενη ) Ράγισε και οταν τραβηξα το κομματι εφυγε σχεδον το 2/3 οπότε θα βγαλω το υπολοιπο κομματι . Με τι μπορω να γεμισω την τρυπα? Αν παρω αυτον τον αφρο που φουσκώνει θα κανω δουλεια? Δεν με νοιαζει το αισθητικό αποτελεσμα επειδη θα μπει μια στηλη μπανιου μπροστα αρα δε θα φαίνεται. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από panosno1com
kokos23 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, panosno1com είπε Έσπασε μια πορσελάνινη βάση σαπουνιου στο μπανιο.. (Ηταν εντοιχισμενη ) Ράγισε και οταν τραβηξα το κομματι εφυγε σχεδον το 2/3 οπότε θα βγαλω το υπολοιπο κομματι . Με τι μπορω να γεμισω την τρυπα? Αν παρω αυτον τον αφρο που φουσκώνει θα κανω δουλεια? Δεν με νοιαζει το αισθητικό αποτελεσμα επειδη θα μπει μια στηλη μπανιου μπροστα αρα δε θα φαίνεται. τι εννοείς στήλη; αν δεν βρέχεται με απλή κόλλα πλακιδίων σε στρώσεις 1-2 χιλ στεγνώνει και βάζεις την επόμενη στρώση μέχρι να το κάνεις αλφάδι...εγώ θα έβαζα και κανένα κομμάτι από τη σπασμένη βάση μέσα να δέσει καλύτερα... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από kokos23
hp8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, zio10 είπε Καμιά ιδέα πριν πάρω και τρίτο ή του βάλω λίγη σιλικόνη; αν χάνει σίγουρα από κει δοκίμασε να βάλεις 2 φλάντζες κατά προτίμηση λαστιχένιες (οχι περμανιτη) Δες μηπως τρέχει μεταξύ νιπτήρα και βαλβίδας και σε ξεγελάει 3
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, zio10 είπε Πήρα να αλλάξω ένα σιφώνι στο νιπτήρα απλό πλαστικό σαν αυτό: Έχω θέμα και στάζει λίγο εκεί που ενώνεται με τη βαλβίδα. Πήρα κι άλλο μήπως κάτι έφταιγε στο λαστιχάκι, τα ίδια. Θυμάμαι πιο παλιά δεν είχα θέμα και μου κάνει εντύπωση. Καμιά ιδέα πριν πάρω και τρίτο ή του βάλω λίγη σιλικόνη; Εγώ έβγαλα την δικιά μου βαλβίδα για καθάρισμα, αφιέρωσα μια ώρα από την ζωή μου να την κάνω να γυαλίζει και όταν την ξαναέβαλα κλώτσησε η βίδα και ήταν και μπρούτζινη. Οπότε κατευθείαν καινούρια λογικά συμφέρει 1
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ έβγαλα την δικιά μου βαλβίδα για καθάρισμα, αφιέρωσα μια ώρα από την ζωή μου να την κάνω να γυαλίζει και όταν την ξαναέβαλα κλώτσησε η βίδα και ήταν και μπρούτζινη. Οπότε κατευθείαν καινούρια λογικά συμφέρει Δεν έχει θέμα η βαλβίδα, το σιφώνια το πλαστικό χάνει. 1 ώρα πριν, hp8 είπε αν χάνει σίγουρα από κει δοκίμασε να βάλεις 2 φλάντζες κατά προτίμηση λαστιχένιες (οχι περμανιτη) Δες μηπως τρέχει μεταξύ νιπτήρα και βαλβίδας και σε ξεγελάει Δοκίμασα και με τις δύο φλάντζες από τα δύο σιφώνια που πήρα αλλά δεν έπιασε. Από εκεί χάνει σίγουρα και μου κάνει εντύπωση γιατί έχω ξανααλλάξει σιφώνι και δεν είχα θέμα. 1
hp8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, zio10 είπε Δοκίμασα και με τις δύο φλάντζες
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δεν έχει θέμα η βαλβίδα, το σιφώνια το πλαστικό χάνει. Δοκίμασα και με τις δύο φλάντζες από τα δύο σιφώνια που πήρα αλλά δεν έπιασε. Από εκεί χάνει σίγουρα και μου κάνει εντύπωση γιατί έχω ξανααλλάξει σιφώνι και δεν είχα θέμα. Δεν χάνει στην ένωση με την βαλβίδα δλδ? Υπέθεσα ότι φταίει η βαλβίδα αφού το σπιράλ σου είναι καινούριο
panosno1com Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kokos23 είπε τι εννοείς στήλη; αν δεν βρέχεται με απλή κόλλα πλακιδίων σε στρώσεις 1-2 χιλ στεγνώνει και βάζεις την επόμενη στρώση μέχρι να το κάνεις αλφάδι...εγώ θα έβαζα και κανένα κομμάτι από τη σπασμένη βάση μέσα να δέσει καλύτερα... Ντουλαπι μωρε απλα ειναι ψηλολιγνο 😄 οχι μονο υγρασία (λίγη οταν κανεις ντουζ χειμωνα) του μπάνιου! Παρολα αυτα με τη κολλα πλακιδιων θα γεμισει η τρυπα που χει μεινει? Σκεφτομαι μην περασει υγρασια και αρχισουν να χαλανε τα πλακακια Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από panosno1com
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, hp8 είπε Στο κάτω που δείχνεις. Πήρα άλλο λάστιχο να δοκιμάσω.
kokos23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, panosno1com είπε Ντουλαπι μωρε απλα ειναι ψηλολιγνο 😄 οχι μονο υγρασία (λίγη οταν κανεις ντουζ χειμωνα) του μπάνιου! Παρολα αυτα με τη κολλα πλακιδιων θα γεμισει η τρυπα που χει μεινει? Σκεφτομαι μην περασει υγρασια και αρχισουν να χαλανε τα πλακακια δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα, γιατί δεν βρέχεται άμεσα, για θέμα κόστους στο είπα και ευκολίας, αν έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να πάρεις επισκευαστικό τσιμέντο να του χώσεις και ραβινεξ και θα γίνει τέλειο... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από kokos23
panosno1com Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kokos23 είπε δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα, γιατί δεν βρέχεται άμεσα, για θέμα κόστους στο είπα και ευκολίας, αν έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να πάρεις επισκευαστικό τσιμέντο να του χώσεις και ραβινεξ και θα γίνει τέλειο... Σ ευχαριστώ! Υπαρχει κολλα πλακιδιων σε σωληναριο να τη βαλω με πιστολι?
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, panosno1com είπε Σ ευχαριστώ! Υπαρχει κολλα πλακιδιων σε σωληναριο να τη βαλω με πιστολι? Όχι, σε σακούλα 5κιλη την πιο φθηνή που θα βρεις.
greekfragma Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω έναν επαγγελματία να αναλάβει έναν ηλιακό σερβισακι κοντά στο Μπουρνάζι στην Αθήνα. Ο ηλιακός είναι κοντά στα 30χρόνια αλλά γενικά έχει συντηρηθεί σωστά. Αυτή τη φορά βέβαια θα χρειαστεί ένα καλό πλύσιμο το εσωτερικό κύκλωμα (υπάρχει λάστιχο με παροχή νερού δίπλα), αντιπαγωτικό, καθάρισμα το καζάνι από άλατα, νέο ανόδιο και μάλλον και αντίσταση. Μοναδικό περίεργο οτι είναι τριπλής (αλλά η θέρμανση έχει καταργηθεί άρα δουλεύει μόνο ως διπλής) και οτι το φλατζοκαπάκι στο πλάι είναι 5 τρύπες αντί 8 που είναι και το σύνηθες αν τα θυμάμαι όλα σωστά. Αντιπαγωτικό έχω προμηθευτεί ήδη ένα 3λιτρο. Τι κοστολόγιο να υπολογίζω περίπου με ΦΠΑ. Ο ηλιακός είναι 120άρης με 1 πανελ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα