Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, popopo είπε

Που μπορώ να προμηθευτώ μερικά;

τις βίδες παντού Είναι αυτές που βάζουμε στους μεντεσέδες των ντουλαπιών Τα πλαστικά πρέπει να είναι αυτά https://www.skroutz.gr/mp/183657689/Stirigma-plastiko-goniako-50-temachia-Kodikos-500T-2885960175-OEM.html

image.jpeg.8456d6d07ba69a7ade730737359d6c08.jpeg

Επεξ/σία από hp8
  • Thanks 1
  • Απαντ. 888
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 minutes ago, hp8 said:

τις βίδες παντού Είναι αυτές που βάζουμε στους μεντεσέδες των ντουλαπιών Τα πλαστικά πρέπει να είναι αυτά https://www.skroutz.gr/mp/183657689/Stirigma-plastiko-goniako-50-temachia-Kodikos-500T-2885960175-OEM.html

image.jpeg.8456d6d07ba69a7ade730737359d6c08.jpeg

Οι βίδες υπήρχαν στη συσκευασία. Τα πλαστικά όντως είναι αυτά. Σε ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Σε ένα συγκρότημα με 4 σπίτια υπάρχει ένα κλασικό θυροτηλεφωνο με 4 κουδούνια στην εξωτερική πόρτα.

Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί στην ίδια καλωδίωση και ένα κουδούνι με κάμερα για το ένα σπίτι μόνο;

Δεν μας ενδιαφέρει να ανοίγει και την πόρτα (έχει αυτή τη δυνατότητα) ας ανοίγει από το άλλο θυροτηλεφωνο όπως άνοιγε. Απλά να μπορεί να δει ποιος χτυπάει το κουδούνι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Αν κατάλαβα καλά κάνει αυτό που λέω; Τι συνδέει πάνω στην υπάρχουσα εγκατάσταση και δουλεύουν ταυτόχρονα και τα δύο;

έτσι κατάλαβα Στην περιγραφή από κάτω  έχει τηλέφωνο Ρώτησε τον για την όλη διαδικασία - υλικό και αν το κάνεις γράψε να υπάρχει -  εγκυκλοπαιδικα 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Tο καζανάκι στο σπίτι εμφανίζει μια μικρή διαρροή (όχι πάντα), δηλαδή αν αφήσω τη βάνα του νερού ανοιχτή κάποιες φορές υπερχειλίζει.

Οι ερωτήσεις μου είναι δύο: α) πρόκειται για πρόβλημα φλοτέρ; και β) πόσο απλό είναι να το αλλάξω μόνος μου, γιατί δύο υδραυλικούς που ρώτησα, υποψιάζομαι πως επειδή δεν είναι "αξιόλογη" δουλειά με έχουν από αναβολή σε αναβολή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Snoob είπε

Tο καζανάκι στο σπίτι εμφανίζει μια μικρή διαρροή (όχι πάντα), δηλαδή αν αφήσω τη βάνα του νερού ανοιχτή κάποιες φορές υπερχειλίζει.

Οι ερωτήσεις μου είναι δύο: α) πρόκειται για πρόβλημα φλοτέρ; και β) πόσο απλό είναι να το αλλάξω μόνος μου, γιατί δύο υδραυλικούς που ρώτησα, υποψιάζομαι πως επειδή δεν είναι "αξιόλογη" δουλειά με έχουν από αναβολή σε αναβολή.

Δεν είναι τόσο δύσκολο αλλά  αν δεν έχεις ξανακάνει ίσως σου πάρει ένα ολόκληρο απόγευμα. 

Βγάζεις φωτό το σύστημα και πας σε καταστήματα να πάρεις αντίστοιχο. 

Τώρα από αυτά που περιγράφεις μπορει απλά να θέλουν αλλαγη τα λάστιχα γιατί πιάσαν άλατα και δεν κλείνει το φλοτερ 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, hp8 είπε

έτσι κατάλαβα Στην περιγραφή από κάτω  έχει τηλέφωνο Ρώτησε τον για την όλη διαδικασία - υλικό και αν το κάνεις γράψε να υπάρχει -  εγκυκλοπαιδικα 

Εντάξει είναι αρκετά παλιό το βίντεο και μου φαίνεται κάπως να πάρω να ρωτήσω για άλλο σύστημα και όχι το δικό του. Σκέφτομαι ή να το συνδέσω με καινούργιο καλώδιο και να μην πειράξω καθόλου την άλλη εγκατάσταση ή να χρησιμοποιήσω το καλώδιο που ήδη υπάρχει και να δουλεύουν παράλληλα. Θα το δω όταν πάω εκεί.

Δημοσ.

υπαρχει τροπος σε κλασσικο θυροτηλεφωνο με ακουστικο να παρεμβαλω καποιο wifi module ωστε να ανοιγω απομακρυσμενα την πορτα μεσω εφαρμογης?

Δημοσ.

εχω παρει εναν απλο μονο διακοπτη ρευματος. Δεν βλεπω πισω επιλογες ουδετερο φαση κλπ.

Γραφεια 1-6. Οι 1-2, 4-5 ειναι dummy, κενες. Μονο οι 3 και 6 εχουν υποδοχη,

Πως να συνδεσω τα καλωδια πισω;

20241123_165247.jpg

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, The_Judas είπε

εχω παρει εναν απλο μονο διακοπτη ρευματος. Δεν βλεπω πισω επιλογες ουδετερο φαση κλπ.

20241123_165247.jpg

φωνάζεις ηλεκτρολόγο αφού ψάχνεις ουδέτερους και φάσεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

20241123_165247.jpg

Βάζεις σε 3,6 όπως να ναι, διακόπτης είναι, ή κλειστός θα είναι ή ανοιχτός.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 2:48 ΜΜ, Doubt είπε

Οι παλιές είναι από χυτοσίδηρο (μαντέμι).

Ναι μαντέμι, τότε δεν είχε πλαστικές δυστυχώς. Το καλύτερο είναι να φάει ξυλωμα και να γίνει ντουζιέρα με πλακάκια, αλλά κόστος θα έχει ακριβό φαντάζομαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...