hp8 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, zoranb είπε Αυτός που κρίνει, κρίνεται… λυπάμαι για σένα. και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 52 minutes ago, Ukforthemoment said: Αναδευτήρι λέγεται.Μαγαζι με σιδηρικά κλπ δεν έχεις κοντά σου να πας να δεις ,να ρωτήσεις ,να αγοράσεις; Πολλά απο αυτά που ρωτάμε εδώ, ναι μπορούν να λυθούν πηγαίνοντας σε ένα μαγαζί με υλικά όπου μπορεί ο υπάλληλος/ιδιοκτήτης να ξέρει κ να δώσει πληροφορίες… αν συμφωνούν κ οι διαχειριστές τότε να ελαχιστοποιήσουμε τις ερωτήσεις κ να δοθούν guidelines στο τι επιτρέπεται κ τί όχι να ρωτάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Πολλά απο αυτά που ρωτάμε εδώ, ναι μπορούν να λυθούν πηγαίνοντας σε ένα μαγαζί με υλικά όπου μπορεί ο υπάλληλος/ιδιοκτήτης να ξέρει κ να δώσει πληροφορίες… αν συμφωνούν κ οι διαχειριστές τότε να ελαχιστοποιήσουμε τις ερωτήσεις κ να δοθούν guidelines στο τι επιτρέπεται κ τί όχι να ρωτάμε. Ζεις ένα δράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Ζεις ένα δράμα. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, εσύ δεν ζείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, εσύ δεν ζείς; Οχι,μου φτιάχνει την ημέρα κάθε σου ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Ukforthemoment said: Οχι,μου φτιάχνει την ημέρα κάθε σου ποστ. Είσαι ο πιο συχνός βοηθός μου, με τις ειρωνίες σου βέβαια! Επεξ/σία 27 Ιουλίου από zoranb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dude Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Έχετε υπόψη σας καποιο ποιοτικό αλλα οικονομικό λαστιχο για μπαλκονι? Προδιαγραφες να φτανει περιπου τα 7-8 μετρα και κατα προτιμηση να ειναι απο αυτα τα αυτομαζευομενα που δεν πιανουν χωρο. Ιδανικα αν την εβγαζα καθαρη με 15 ευρω θα ηταν ωραια. Μεχρι στιγμης οσα εχω δοκιμασει κατα καιρους καποια στιγμη τρυπανε ή ανοιγουν στη ραφη, φαινεται οτι ειναι λεπτα. Χαλβαδιαζα καποια που εχουν βγει που εχουν εξωτερικα σαν υφασμα συνθετικο, μηπως ειναι πιο ανθεκτικα? Το λαστιχο μαζευεται σε σημειο που δεν το βλεπει ο ηλιος αρα δυσκολο να ειναι φθορα καθε φορα λογω ηλιου. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, Dude είπε Σε τόσα λίγα χρήματα, πτυσσόμενο και ποιοτικό θα έλεγα μάλλον δύσκολο. Κατά καιρούς το lidl βγάζει οικονομικά και αξιοπρεπές αλλά είναι να τα πετύχεις. Αγόρασα πρόσφατα από το Leroy, σπιράλ 15m με κάτι λιγότερο από 15€, σετ με ακροφύσιο, αν θυμάμαι σωστά δίνει 3 έτη εγγύηση. Στο πρώτο τέντωμα που έφαγε φάνηκε να α ξεχείλωσε ελαφρώς ωστόσο η κάννη του φάνηκε τρομερά τίμια, πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/potisma/lastiha-potismatos/set-lastiho-colors-natrain-o-95mm-mikous-15m-61908854?ref=reccodo-pr-j3u7Xel7ot3q 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Στον σωλήνα PVC για τον απορροφητήρα, στην σύνδεση της γωνίας βάζουμε κόλλα για PVC για σταθερότητα και στεγανότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator77 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου δεν χανει συνηθως αλλα κ να χανει σιγα αερας ειναι οχι νερο!!βαλε αμα θες λιγο σιλικονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsoz Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 22/07/2024 at 15:45, hp8 said: αντενδείκνυται κατι τέτοιο ? Hide contents Αποστολή εξετελέσθη. Ελπίζω μόνο να μην καταστραφεί το καλώδιο της κάμερας και τρέχουμε Επεξ/σία 27 Ιουλίου από kotsoz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Επειδή έχει μπουκώσει αρκετά η πράσινη σωλήνα θα χρειαστεί να ρίξω θειικό οξύ. Παίζει ρόλο αν το ρίξω απευθείας στην πράσινη σωλήνα ή θα γίνει η δουλειά μου αν ρίξω το οξύ και από τον νεροχύτη (από την δεξιά μεριά του για ευκολία) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, kotsoz είπε Ελπίζω μόνο να μην καταστραφεί το καλώδιο της κάμερας και τρέχουμε όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται Εφ όσον ενδείκνυται για το καλώδιο του κλιματιστικου γιατί να καταστραφεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsoz Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Just now, hp8 said: όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται Εφ όσον ενδείκνυται για το καλώδιο του κλιματιστικου γιατί να καταστραφεί ? Κοιτά η αλήθεια είναι οτι και εγώ το θεωρώ απίθανο να υπάρχει πρόβλημα, απλά επειδή δεν έχω γνώσεις ρωτάω μπας και… πχ το καλώδιο του ac έχει άλλη μόνωση από αυτή του τροφοδοτικού της κάμερας, αντέχει άλλες θερμοκρασίες κλπ κλπ θενξ για τις συμβουλές πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kotsoz είπε το καλώδιο του ac έχει άλλη μόνωση από αυτή του τροφοδοτικού της κάμερας, αντέχει άλλες θερμοκρασίες στο σημείο αυτό όταν θα λειτουργεί στο ζεστό φαντάζομαι ότι εννοείς δεν είναι τέτοιες οι θερμοκρασίες ώστε να επηρεάσουν την κάλυψη τους Επεξ/σία 27 Ιουλίου από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα