mechpanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, vins είπε Σκελετος θα γίνει μάλλον από ξύλο καστανιάς. 36 λεπτά πριν, vins είπε για οικονομική κι εύκολη λύση γιατί θα το κάμω μόνος μου. Μάστορα αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, vins είπε Καλημέρα παίδες! Πανελ vs πολυκαρβονικο vs κεραμίδι vs λαμαρίνα. Σε σκέπαστρο μονόριχτο 10τμ σε κτήμα για κάνα ψήσε φάε. Σκελετος θα γίνει μάλλον από ξύλο καστανιάς. Ψάχνω για οικονομική κι εύκολη λύση γιατί θα το κάμω μόνος μου. Ευχαριστω! Για μένα λαμαρίνα τραπεζοειδή. Πχ https://www.e-metalshop.gr/sidera/lamarynes/trapezoeideis/trapezoeidis-lamarina-aluzinc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 56 minutes ago, mechpanos said: Μάστορα αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί!!! Χαχαχχαχαχα! Σωστός, αλλά έχω εύκολη/οικονομικη προσβαση σε ξυλεία καστανιάς. 6 minutes ago, Doubt said: Για μένα λαμαρίνα τραπεζοειδή. Πχ https://www.e-metalshop.gr/sidera/lamarynes/trapezoeideis/trapezoeidis-lamarina-aluzinc Κι εγώ προς τα εκεί κλίνω να σου πω.. Σκεφτομαι σκελετό 2,5x4m από πελεκητή καστανιά, μετά δοκάρια που θα δίνουν 3x4m μονοριχτη. Τι απόσταση τεγιδων χρειάζονται αυτά; Φαντάζομαι δεν ενδείκνυται να βιδωθούν χωρίς τεγιδες πάνω στα δοκάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, vins είπε Καλημέρα παίδες! Πανελ vs πολυκαρβονικο vs κεραμίδι vs λαμαρίνα. Σε σκέπαστρο μονόριχτο 10τμ σε κτήμα για κάνα ψήσε φάε. Σκελετος θα γίνει μάλλον από ξύλο καστανιάς. Ψάχνω για οικονομική κι εύκολη λύση γιατί θα το κάμω μόνος μου. Ευχαριστω! Θα συμφωνίσω με τον Doubt και θα προσθέσω ότι με τη λαμαρίνα εκτός του ότι είναι η οικονομικότερη λύση δεν χρειάζεσαι και μεγάλες κλίσεις όπως θες για κεραμίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 6 minutes ago, papoys1 said: Θα συμφωνίσω με τον Doubt και θα προσθέσω ότι με τη λαμαρίνα εκτός του ότι είναι η οικονομικότερη λύση δεν χρειάζεσαι και μεγάλες κλίσεις όπως θες για κεραμίδι. Εχω κεραμίδια εντωμεταξύ για τη μισή σκεπή αλλά δεν ψήνομαι να μπλέξω ακριβώς γι αυτό το λόγο… Βεβαια πιστεύω με τη λαμαρίνα το καλοκαίρι θα την έχει τη ζεστούλα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Αφού θα'ναι ανοιχτό τί σε πειράζει η ζέστη!!! Βάλε κει - πέρα ένα κεραμίδι, να το 'φχαριστηθείς, να είναι αρχοντική η όψη του με την καστανιά, ένα ωραίο πετσωματάκι, τα πηχάκια του να πατήσει, μπιμπελό, αρχοντιά, α ρε να λες, τι στεγάρα έφτιαξα!!! Τι θα βάλεις τον τσίγκο ή την πλαστικούρα στην καστανιά επάνω... 10 τετραγωνικά εντωμεταξύ 120-140 κεραμίδια θα χρειαστείς, και μια μεμβρανούλα του 1€/m2 από κάτω... να το χαρεί η ψυχούλα σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 17 minutes ago, mechpanos said: Αφού θα'ναι ανοιχτό τί σε πειράζει η ζέστη!!! Βάλε κει - πέρα ένα κεραμίδι, να το 'φχαριστηθείς, να είναι αρχοντική η όψη του με την καστανιά, ένα ωραίο πετσωματάκι, τα πηχάκια του να πατήσει, μπιμπελό, αρχοντιά, α ρε να λες, τι στεγάρα έφτιαξα!!! Τι θα βάλεις τον τσίγκο ή την πλαστικούρα στην καστανιά επάνω... 10 τετραγωνικά εντωμεταξύ 120-140 κεραμίδια θα χρειαστείς, και μια μεμβρανούλα του 1€/m2 από κάτω... να το χαρεί η ψυχούλα σου Ρε συ Πανο, γιατί το περιέγραψες έτσι τώρα; 😅 Τι κλίση θα χρειαστεί σε μονόριχτη αυτό; 20 φτάνει; Επισης λογικά με κεραμίδι δε θα φτάσουν 4 κολώνες.. ειδικά στο 4μετρο άνοιγμα θα θέλει κι ενδιάμεσα στηριξη σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, vins είπε Ρε συ Πανο, γιατί το περιέγραψες έτσι τώρα; 😅 Τι κλίση θα χρειαστεί σε μονόριχτη αυτό; 20 φτάνει; Επισης λογικά με κεραμίδι δε θα φτάσουν 4 κολώνες.. ειδικά στο 4μετρο άνοιγμα θα θέλει κι ενδιάμεσα στηριξη σωστά; Απότι κατάλαβα, κάτι τέτοιο θες να κάνεις... Η κλίση πρέπει να είναι 30% δηλαδή στα 2.5 μέτρα, θα πρέπει στην πίσω μεριά η στέγη να σηκώνεται 75 πόντους αν θες να είσαι σωστός στην απορροή νερών κλπ. Τώρα και με 25% και με 20% δεν θα έχεις πρόβλημα τα περισσότερα χαγιάτια χαμηλή κλίση έχουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 minutes ago, mechpanos said: Απότι κατάλαβα, κάτι τέτοιο θες να κάνεις... Η κλίση πρέπει να είναι 30% δηλαδή στα 2.5 μέτρα, θα πρέπει στην πίσω μεριά η στέγη να σηκώνεται 75 πόντους αν θες να είσαι σωστός στην απορροή νερών κλπ. Τώρα και με 25% και με 20% δεν θα έχεις πρόβλημα τα περισσότερα χαγιάτια χαμηλή κλίση έχουν. Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Απλά φοβάμαι το βάρος από το κεραμίδι να σου πω την αλήθεια… Και στη φωτο που έστειλες νομίζω κάνει κοιλιά το δοκάρι 😅 Με λαμαρίνα θα είμαι σίγουρα οκ με 4 κολώνες πελεκητή καστανιά 10x10. Με κεραμίδι δε νομίζω… Αν αρχίσω να προσθέτω κολώνες και σκουρετα κλπ ανεβαίνει το κόστος.. Σίγουρα θα είναι πολύ πιο όμορφο φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αυτή τη ζημιά πώς μπορώ να την φτιάξω ή να την προστατεύσω από το να χειροτερέψει; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, zoranb είπε Αυτή τη ζημιά πώς μπορώ να την φτιάξω ή να την προστατεύσω από το να χειροτερέψει; Τυχερός είσαι που είναι άσπρο και θα βρεις ίδιο 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, vins είπε Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Απλά φοβάμαι το βάρος από το κεραμίδι να σου πω την αλήθεια… Και στη φωτο που έστειλες νομίζω κάνει κοιλιά το δοκάρι 😅 Με λαμαρίνα θα είμαι σίγουρα οκ με 4 κολώνες πελεκητή καστανιά 10x10. Με κεραμίδι δε νομίζω… Αν αρχίσω να προσθέτω κολώνες και σκουρετα κλπ ανεβαίνει το κόστος.. Σίγουρα θα είναι πολύ πιο όμορφο φυσικά. Ε ναι με 10χ10 δεν θα αντέχει το βάρος. Μπορείς να δεις από κει και πέρα και το ασφαλτικό που έχει ένα αισθητικό αποτέλεσμα που ταιριάζει με την ξυλεία. Τον τσίγκο τον έχω συνδυάσει με πιο πρόχειρες - ελαφριές καταστάσεις, βιομηχανικού τύπου, άντε και κανένα στεγαστράκι αποθήκης ή γκαράζ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, zoranb είπε Αυτή τη ζημιά πώς μπορώ να την φτιάξω ή να την προστατεύσω από το να χειροτερέψει; Έχει φουσκώσει το κάτω μέρος και πέταξε τη σοκοροταινία, δεν σώζεται. 2 ώρες πριν, vins είπε κάνει κοιλιά το δοκάρι 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, zoranb είπε Αυτή τη ζημιά πώς μπορώ να την φτιάξω ή να την προστατεύσω από το να χειροτερέψει; Είχα το ίδιο θέμα με τα ξύλα της κουζίνας που άρχισαν να φουσκώνουν και να ξεφλουδίζουν από τα κτυπήματα της ηλεκτρικής σκούπας. Έφτιαξα από inox λαμαρίνα καλύπτρες σε σχήμα Π και τα προστάτεψα όλα. Στοιχισαν ελάχιστα ευρώ και τα έχω 15 χρόνια τώρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 1 hour ago, mechpanos said: Ε ναι με 10χ10 δεν θα αντέχει το βάρος. Μπορείς να δεις από κει και πέρα και το ασφαλτικό που έχει ένα αισθητικό αποτέλεσμα που ταιριάζει με την ξυλεία. Τον τσίγκο τον έχω συνδυάσει με πιο πρόχειρες - ελαφριές καταστάσεις, βιομηχανικού τύπου, άντε και κανένα στεγαστράκι αποθήκης ή γκαράζ. Υπαρχει κι αυτό βέβαια 😅 https://www.matrakas.gr/τσιγκοσ-κεραμιδιου-3-μετρα/10562/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα