anonymus73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους Θέλω να στερεώσω 2 led τα οποία είναι σε ράγες αλουμινιου (μήκος η κάθε μια 1,8m)στο ταβάνι, προτιμώ να μην τρυπήσω και σκεφτόμουν να βάλω ταινία διπλής όψης μιας και δεν έχουν και πολύ βάρος.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια γιατί η επιφάνεια του ταβανιού δεν είναι 100% λεια όπως των τοίχων, αλλά σαγρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 9 minutes ago, anonymus73 said: Καλησπέρα σε όλους Θέλω να στερεώσω 2 led τα οποία είναι σε ράγες αλουμινιου (μήκος η κάθε μια 1,8m)στο ταβάνι, προτιμώ να μην τρυπήσω και σκεφτόμουν να βάλω ταινία διπλής όψης μιας και δεν έχουν και πολύ βάρος.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια γιατί η επιφάνεια του ταβανιού δεν είναι 100% λεια όπως των τοίχων, αλλά σαγρέ. Ξανασκέψου το, αν η ταινία κολλάει αρκετά καλά για να μην ανησυχείς μη σου έρθει στο κεφάλι, όταν τη βγάλεις θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο χρώμα και τον σοβά από λίγες τρύπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ερώτηση για όσους ξέρουν: Έχω ένα μοτέρ ρολού αλουμινίου, το οποίο ακούγεται να ηλεκτρίζει (βοητό) αλλά δεν κάνει κίνηση. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση (εννοώ χωρίς να παρέμβει επαγγελματίας); Αντικατάσταση μοτέρ; Έχουν πυκνωτή αυτά μέσα και παίζει να έχει εξασθενίσει με τον καιρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Αρχικά δίνεις ρεύμα στο μοτέρ όσο το έχεις πάνω στο τραπέζι να δεις άμα δουλεύει. Μπορεί να έχει σκαλώσει κάτι στο υπόλοιπο σύστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αρχικά δίνεις ρεύμα στο μοτέρ όσο το έχεις πάνω στο τραπέζι να δεις άμα δουλεύει. Μπορεί να έχει σκαλώσει κάτι στο υπόλοιπο σύστημα Στα υπόψιν... Γενικά μαζεύω γνώσεις προτού προβώ σε εγχείρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μέσα στη δεκαετία έχουν αλλάξει τρία συνεργεία καθαρισμού στην Πολυκατοικία κ πριν λίγο καιρό μπήκανε κλέφτες σαν να είχανε το κλειδί καθώς δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης. Τί μέτρα θα παίρνατε για την ελαχιστοποίηση πιθανής παραβίασης από το συνεργείο καθαρισμού που έχει τα κλειδιά; Μήπως υπάρχει κάποια κατάλληλη κλειδαριά που να αλλάζει με κάποιο τρόπο κ η κωδικοποίηση της κλειδαριάς όταν κρίνεται σκόπιμο; Εσείς στην δική σας πολυκατοικία, εφαρμόζετε κάποια λύση για προστασία σε τέτοιου είδους καταστάσεις; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Πώς μπορώ να πάρω νερό από την παροχή της βρύσης της κουζίνας για το πλυντήριο πιάτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, zio10 είπε Πώς μπορώ να πάρω νερό από την παροχή της βρύσης της κουζίνας για το πλυντήριο πιάτων; ποια βρύση ? Στο διακόπτη που πιάνει το σπιράλ βάλε ταφ και πάρε από εκεί Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από hp8 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, hp8 είπε ποια βρύση ? Στο διακόπτη που πιάνει το σπιράλ βάλε ταφ και πάρε από εκεί Από το διακόπτη εννοώ κάτω από τον πάγκο ναι, δεν έχω ξεχωριστή παροχή για πλυντήριο. Κάτι τέτοιο δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, zio10 είπε Κάτι τέτοιο δηλαδή; αυτό και έναν διακόπτη πλυντηρίου 1/2 - 3/4 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από hp8 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peragialos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 10 hours ago, zoranb said: Μέσα στη δεκαετία έχουν αλλάξει τρία συνεργεία καθαρισμού στην Πολυκατοικία κ πριν λίγο καιρό μπήκανε κλέφτες σαν να είχανε το κλειδί καθώς δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης. Τί μέτρα θα παίρνατε για την ελαχιστοποίηση πιθανής παραβίασης από το συνεργείο καθαρισμού που έχει τα κλειδιά; Μήπως υπάρχει κάποια κατάλληλη κλειδαριά που να αλλάζει με κάποιο τρόπο κ η κωδικοποίηση της κλειδαριάς όταν κρίνεται σκόπιμο; Εσείς στην δική σας πολυκατοικία, εφαρμόζετε κάποια λύση για προστασία σε τέτοιου είδους καταστάσεις; Υπάρχουν μαγνητικές κλειδαριές εισόδου που είτε βάζεις κωδικό είτε έχεις κάρτα. Και οι δύο μέθοδοι δεν χρειάζονται κλειδιά και όποτε θέλεις αλλάζεις κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Υπάρχουν και τα λεγόμενα κλειδιά υπηρεσίας. Ανοίγει κανονικά όταν έχεις την πόρτα ξεκλείδωτη. Όταν έχεις κλειδώσει όμως δεν μπορεί να ανοίξει. Βάζετε κανονισμό ότι τη νύχτα η πόρτα θα κλειδώνει, και είστε σίγουροι ότι κάποιος κάτοχος κλειδιού υπηρεσίας δεν μπορεί να εισέλθει χωρίς άδεια. Είναι μια απλή λύση. Βάζεις αν θες και ένα μηχανισμό αυτόματου κλειδώματος και είσαι τζετ για την είσοδο. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις στο topic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Η λαβή της βρύσης μου έχει γίνει πολύ σφιχτή (η λαβή είναι σαν αυτή της φώτο) Εβαλα καθαριστικό για τα άλατα, ξεμπλόκαρε για λίγο αλλά σε μια μέρα έχει γίνει πολύ δύσκαμπτη ξανά. Σαν να μπαίνει μόνο σε 2 θέσεις, μέγιστο και ελάχιστο. Υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης ή να την αλλάξω όλη; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Το μπλέ κόκκινο βγαίνει κι από κάτω έχει βίδα αλεν. Βγαίνει το πάνω και αποκαλύπτει το μηχανισμό. Βγάζεις το μηχανισμό και από κατάστημα με υδραυλικά αγοράζεις ίδιο και το αλλάζεις. Θα καταλάβεις από τον μηχανισμό σε τι κατάσταση είναι κι αν είναι από εκεί το πρόβλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλημέρα στην παρεά. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω μια παλιά συρόμενη πόρτα χωνευτή η οποία έχει κρεμάσει ο μηχανισμός της. Το σπιτι δεν είναι δικό μου αλλά έχω συνεννοηθει με την ιδιοκτήτρια. Χρειάζεται λοιπόν επισκευή αφού θέλω να κλείνει η πορτα και να απομονωνει ο χώρος (γραφείο). Το σπιτι είναι πολύ παλιό του 55, αλλά πλήρως ανακαινισμένο εδώ και χρόνια. Βρήκα λοιπόν έναν μαραγκό απο τους παλιους (διότι δεν υπάρχουν και πολλοι σήμερα, και όσοι υπάρχουν δεν έρχονται έυκολα για μερεμέτια) και ήρθε να την δεί. Μου είπε λοιπόν ότι είναι πολύ παλιός ο μηχανισμός αλλά φτιάχνεται ( όσο παλαιοτέρο κάτι, τόσο πιο πιθανό και να επισκευάζεται). Προσπάθησε λοιπόν να αφαιρέσει το κάσωμα για να βγάλει την πόρτα αλλά σταμάτησε, λέγοντας μου ότι θα χρειαστεί δουλειά απο χτίστη-σοβατζή. Όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που επισυνάπτω, το κάσωμα της πόρτας στηρίζεται σε δυό τούβλα τα οποία καλύπτουν το κενο μεταξύ του κασώματος με το σινάζι (αν το λέω σωστά, δεν ξέρω απο δομική ορολογία), ουσιαστικά το μπετο. Οπότε θα χρειαστεί να γκρεμιστεί το κομματι άνωθεν του κασώματος για να αφαιρεθεί το τελευταίο, να επισκευαστεί ο μηχανισμός και μετα να χτιστεί πάλι ο τοιχος πριν ξαναμπει το κάσωμα στην θέση του. Όπως καταλαβαίνετε το μερεμετι δεν είναι και πολύ μεγάλο, και δεν μπορώ να βρω μάστορα. Οι περισσότεροι έχουν τόση δουλειά που δεν έρχονται ουτε καν δουν και να μου δώσουν προσφορά! Έχετε να προτείνετε κάποια λύση μετά το γκρέμισμα; Ο μαραγκός μου λέει ότι το πιο απλό και συμφέρον οικονομικά είναι να γεμίσω το κενό των τούβλων με γυψοσανίδα, για να έχω και ευκολότερη πρόσβαση στο μέλλον αν ξαναχρειαστεί κάποια επισκευή η πόρτα. Για προτείνετε ρε παιδιά ιδέες και λύσεις , γενικότερα, ακόμη και μαστόρους σε προσωπικό μήνυμα... Περιοχή Μπραχάμι. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα