Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες. v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 727
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Είναι λίγο overkill αυτό, δεν έχει σάπιο ξύλο στο σημείο. Ξύσιμο, τρίψιμο να φύγουν τα σαθρά χρώματα, στοκάρισμα τον αρμό κάτω με ακρυλικό και βάψιμο με ριπολίνη νερού ακρυλική.

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

4 ώρες πριν, zoranb είπε

Στην πόρτα του WC, από την υγρασία έχει γίνει αυτή η ζημιά. Πώς θα φτιάχνατε το ξύλο του κασώματος που έχει φύγει η μπογιά;

ΚΟΥΦΩΜΑ-ΠΟΡΤΑΣ-WC.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, zoranb είπε

Στο δικό μου δεν έχει χαλάσει το ξύλο, η μπογιά του έχει φύγει.

Εχει γίνει κακή εφαρμογή του χρώματος από την αρχή οπότε τώρα τι να διορθώσεις.Θα είναι σαν μπάλωμα και θα δείχνει πάλι χάλια. Για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να φύγει όλο το παλιό χρώμα και να βαφτεί από την αρχή.

3 ώρες πριν, famas είπε

Και λέω του μάστορα: Κόψε λίγο τον σιδηρόδρομο γιατί θα βρίσκει στο φελιζόλ(γύψινο)

Να μας τον συστήσεις! 🙃

Πραγματικά.... δεν υπάρχουν λόγια.

Κρίμα!

• Like 1

έχει κι άλλα.

Δείτε αρμούς στα πλακάκια και μιλάμε για μπάνιο 1.80*1.70

20241008_162329-min.jpg

20241008_162305-min.jpg

Του λέω άλλαξε και το ρουμπινέ στο καλοριφέρ γιατί το παλιό δεν γυρνάει. Και με το φλόγιστρο βάζει φωτιά στα καλώδια.20241008_153506-min.jpg.09bd00ddd4959fbf1062c859a2807ae0.jpg

• Sad 1

6 λεπτά πριν, famas είπε

Πρόσφατα μου σύστησαν πλακά....ήρθε και την δεύτερη μέρα τον έδιωξα! Εσένα, φαίνεται οτι αγνοεί τα πολύ πιο βασικά!

Δυστυχώς κυκλοφορεί πολύ σαπίλα.

Οι καλοί μάστορες χτυπάν τις τιμές γιατί δεν προλαβαίνουν οπότε έχουν αφήσει περιθώριο σε άσχετους, να βγαίνουν και να χτυπούν δουλειές!

Απ'οτι λες....προφανώς κι εσύ εμπιστεύτηκες κάποιον "απ'ολα" μάστορα, οπότε θα έπρεπε να ήσουν λίγο πιο ψιλιασμένος.

• Like 1

1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Πρόσφατα μου σύστησαν πλακά....ήρθε και την δεύτερη μέρα τον έδιωξα! Εσένα, φαίνεται οτι αγνοεί τα πολύ πιο βασικά!

Δυστυχώς κυκλοφορεί πολύ σαπίλα.

Οι καλοί μάστορες χτυπάν τις τιμές γιατί δεν προλαβαίνουν οπότε έχουν αφήσει περιθώριο σε άσχετους, να βγαίνουν και να χτυπούν δουλειές!

Απ'οτι λες....προφανώς κι εσύ εμπιστεύτηκες κάποιον "απ'ολα" μάστορα, οπότε θα έπρεπε να ήσουν λίγο πιο ψιλιασμένος.

Είναι μπάνιο σε σπίτι που κατοικείται κι είναι η 3η εβδομάδα.  Επέλεξα εταιρεία(και καλά) με δικό της συνεργείο,  για να μην τρέχω και βρίσκω μαστόρια και να έχω θέματα τώρα δεν μπορώ, αύριο μόνο απόγευμα, σήμερα δεν θα έρθω κλπ. Για αυτό το λόγο σε όσα μου ζήτησαν, συμφώνησα. Έπειτα δεν μπορούσα να λείψω 3 βδομάδες  από τη δουλειά μου για να είμαι πάνω από το κεφάλι τους. Και να το αποτέλεσμα...

2 λεπτά πριν, famas είπε

Είναι μπάνιο σε σπίτι που κατοικείται κι είναι η 3η εβδομάδα.  Επέλεξα εταιρεία(και καλά) με δικό της συνεργείο,  για να μην τρέχω και βρίσκω μαστόρια και να έχω θέματα τώρα δεν μπορώ, αύριο μόνο απόγευμα, σήμερα δεν θα έρθω κλπ. Για αυτό το λόγο σε όσα μου ζήτησαν, συμφώνησα. Έπειτα δεν μπορούσα να λείψω 3 βδομάδες  από τη δουλειά μου για να είμαι πάνω από το κεφάλι τους. Και να το αποτέλεσμα...

Σημεία των καιρών...δυστυχώς.

Τα λεφτά τα προπλήρωσες;

'Οταν έδειξες του εργολάβου το χάλι που μας δείχνεις, τι σου είπε;

1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Σημεία των καιρών...δυστυχώς.

Τα λεφτά τα προπλήρωσες;

'Οταν έδειξες του εργολάβου το χάλι που μας δείχνεις, τι σου είπε;

Φυσικά κι έχεις δίκιο και να σκεφτείς όσο μίλησα μαζί τους, μου είπαν ότι έχουν πολλές δουλειές που τους περιμένουν.

Τα λεφτά έχω δώσει τα 3/4.

Θα πάω αύριο πρωί από εκεί να μιλήσω με τον υπεύθυνο(όχι το αφεντικό)

Εδω και χρονια δυστυχως τετοιες εργασιες επισκευων στο σπιτι τις κανεις μονο με γραπτα συμβολαια με ρητρες και ορους και οποιος "επαγγελματιας" γουσταρει αλλιως αντε γεια.

Τυπου θα φτιαξεις αυτα, με αυτα τα υλικα, με αυτο τον τροπο, φωτογραφιες και αποδεικτικα πως ηταν τα πραγματα πριν. Ρητρες πως οτιδηποτε χαλασει, καταστραφει εξαιτιας τους θα αποκαταστηθει οπως ηταν πριν ή καλυτερο με δικα τους εξοδα.

Για να γινουμε δυστυχως σοβαρη κοινωνια με σεβασμο στον οποιοδηποτε, ολα μα ολα ξεκινανε απο εμας. Αν δεν πιεσουμε εμεις για να επιβαλουμε πραγματα και πρακτικες δεν υπαρχει προκοπη.

• Like 1

29 λεπτά πριν, famas είπε

Φυσικά κι έχεις δίκιο και να σκεφτείς όσο μίλησα μαζί τους, μου είπαν ότι έχουν πολλές δουλειές που τους περιμένουν.

Τα λεφτά έχω δώσει τα 3/4.

Θα πάω αύριο πρωί από εκεί να μιλήσω με τον υπεύθυνο(όχι το αφεντικό)

Ωραία αντιμετώπιση..

Τι να πεις..

Φαίνεται ισχύει ότι και με τους μηχανικούς αυτοκινήτων, αν πετύχεις κανέναν σωστό κολλάς εκεί και τέλος.

• Like 2

22 λεπτά πριν, Sebu είπε

Εδω και χρονια δυστυχως τετοιες εργασιες επισκευων στο σπιτι τις κανεις μονο με γραπτα συμβολαια με ρητρες και ορους και οποιος "επαγγελματιας" γουσταρει αλλιως αντε γεια.

Καιτοι συμφώνω εξ αρχής, αλλά από τους 5 που ήρθα σε επαφή (γραφεία ανακαινίσεων) μόνο δύο ανταποκρίθηκαν και κατέληξα στον ένα. Εσύ τους ψάχνεις, δεν ήρθαν αυτοί σε εσένα. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Μαστόροι για κλάματα. Καταντήσαμε αυτό που λένε όπου φτωχός και η μοίρα του.Για να γίνει σωστή δουλειά σου λένε εγγυήσεις, συμβόλαια , δικηγόροι , μηχανικοί , σχέδια κ.λ.π. Ποιος έχει να πληρώνει και αν δεν γίνει σωστή δουλειά να πληρώνει από πάνω και αγωγές και άλλους δικηγόρους;;; Κανένας ή ένα πολύ μικρό  ασήμαντο ποσοστό.

Έτσι καταλήγουμε στον κάθε αεριτζή την πατάμε και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.Και γω παλαιότερα την ειχα πατήσει με κάποιο απατεώνα που έκανε τον πλακά αλλά την πρώτη μέρα γυρίζοντας από τη δουλειά τον εβαλα να ξηλώσει τα λίγα πλακάκια που είχε βάλει και τον έστειλα στον αγύριστο.Μακάρι να βρεις άκρη φίλε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...