Pandaaa Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου Καλησπέρα, Πρώτη φορά σε macbook και θα ήθελα την βοήθεια σας! Πως μπορώ πλέον να εγκαταστησω τα office 2021 για να μπορώ να δουλεύω word και excel;
petran1790 Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου Καλησπερα και καλως ηρθες! Γινεται φυσικα. Υπαρχει Office for Mac 2021. Αυτο εχω συγκεκριμενα. (φωτο). Ειτε με αδεια που βγαζουν ανα καιρους ορισμενα sites σε καλες τιμες.. η πλαγιως (σπασμενα κτλ).. Λειτουργει μια χαρα παντως!
epinki Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου Ρίξε μια ματιά εδώ. Πρόκειται για γνήσια εφαρμογή, με θετικές κριτικές.
speechless Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 20 ώρες πριν, epinki είπε Ρίξε μια ματιά εδώ. Πρόκειται για γνήσια εφαρμογή, με θετικές κριτικές. Είναι έμπιστα αυτά? Οι τιμές είναι πολύ καλές και αν δεν εγκυμωνουν κανέναν κίνδυνο τότε αξίζουν φουλ.
Mp@mp1s Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Στις 20/7/2024 στις 7:42 ΜΜ, speechless είπε Είναι έμπιστα αυτά? Οι τιμές είναι πολύ καλές και αν δεν εγκυμωνουν κανέναν κίνδυνο τότε αξίζουν φουλ. Και εγώ από εδώ το έχω πάρει 5 άδειες με τα ίδια λεφτά https://softwaresupply.net/product/office-365-home-5-devices/?_gl=1*1ipwu6c*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiAqNSsBhAvEiwAn_tmxTVnth3S5-OqM-Z6EYbCSl8x2gAxvzwKHPwaRkGA8PlvrCHa76qPDRoCeu0QAvD_BwE Δουλεύουν άψογα πάνω από 2 χρόνια , το μόνο κακό είναι ότι μοιράζονται το ίδιο cloud
speechless Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Mp@mp1s είπε Και εγώ από εδώ το έχω πάρει 5 άδειες με τα ίδια λεφτά https://softwaresupply.net/product/office-365-home-5-devices/?_gl=1*1ipwu6c*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiAqNSsBhAvEiwAn_tmxTVnth3S5-OqM-Z6EYbCSl8x2gAxvzwKHPwaRkGA8PlvrCHa76qPDRoCeu0QAvD_BwE Δουλεύουν άψογα πάνω από 2 χρόνια , το μόνο κακό είναι ότι μοιράζονται το ίδιο cloud Τι εννοείς με αυτό?
Mp@mp1s Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Εννοώ ότι έχω πάρει 5 άδειες αλλά ο καθένας βλέπει τ αρχεία που έχει ανεβάσει ο άλλος στο office account . Αν είναι στην ίδια οικογένεια όλα καλά , εννοείτε πως δεν έχει πρόσβαση στο αρχείο απλά το βλέπει . Μπορείς βέβαια να το απενεργοποιήσεις και να μην έχεις κανένα θέμα Όπως και να έχει οι 5 άδειες δουλεύουν και είναι κομπλέ σε iOS android Mac windows ή ότι άλλο θέλεις Μόλις κανείς login στο Microsoft account απλά βλέπεις τ αρχεία
speechless Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Κατάλαβα. Ναι λογικό από την μια αλλά αφού ρυθμίζεται οκ! Πάντως πολύ καλή τιμή για τέτοιο πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα