Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μόλις η 2η φορά (στα κάμποσα χρόνια που ψωνίζω μέσω της πλατφόρμας του Skroutz) που πρόκειται να κάνω επιστροφή.
Εξοικείωση με τις θυρίδες υπάρχει, αλλά αφορά μόνο παραλαβές, όχι παραδόσεις.
Βρίσκομαι λοιπόν στο τελευταίο στάδιο όπου καλούμαι να επιλέξω Skroutz Point και δεν ξέρω αν θα πρέπει να διαλέξω αυτό με εξυπηρετεί καλύτερα ή εκείνο που βρίσκεται πλησιέστερα στον πωλητή.
Και λέω πωλητή και όχι κατάστημα γιατί ο έμπορος ουσιαστικά διατηρεί ένα χώρο στο σπίτι του - χώρο που χρησιμοποιεί σαν αποθήκη.
Ο τύπος ήταν ευγενέστατος και θα προτιμούσα να μην τον ταλαιπωρήσω.

Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία; Τι συμβαίνει αν παραδώσω το αντικείμενο π.χ. σε Skroutz Point του Πειραιά και αυτός μένει στα βόρεια προάστια; Αναλαμβάνουν τη μεταφορά οι courier του Skroutz ή θα χρειαστεί να διανύσει χιλιόμετρα; (όχι τίποτα άλλο, αλλά μιλάμε για κάτι μικρό τόσο σε όγκο όσο και τιμή)
Επίσης, παίζει ρόλο η μέθοδος πληρωμής; Η αγορά έγινε μέσω IRIS (δεν βρίσκω αναφορά στις FAQ).

Επεξ/σία από 9-11
Δημοσ.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο [Απαντάω στο ερώτημα που έθεσα προχθές]:
Φτάνοντας στο Skroutz Point που είχα επιλέξει νόμιζα πως θα ξεμπέρδευα σε 1′.
Έπεσα έξω!

Παρότι ο οδηγός του Skroutz είναι απλός (ο χρήστης λαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες στο κινητό), όταν άνοιξα το app δεν εμφανιζόταν πουθενά επιλογή για ξεκλείδωμα.
Και δεν (νομίζω πως) είχα παραλείψει κάτι: Mobile Data On, Bluetooth On, καλού κακού ενεργοποίησα και το Location.
Έφαγα 10′, όχι υπό τις καλύτερες κλιματικές συνθήκες, προσπαθώντας να το κάνω να δουλέψει.
Δοκίμασα μέχρι και να ακυρώσω το αίτημα υποβάλλοντας το εκ νέου μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν...

Τελικά αναγκάστηκα να εγκαταστήσω ένα επιπλέον app, το Unlock Point SLM (απαιτείται εγγραφή & PIN) το οποίο και λειτούργησε.
Ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει τι σκάλωμα έφαγε το κανονικό Skroutz app...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...