Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθέλε την βοηθεια σας. Σε συσκευη Oppo Reno 10 οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα δεν μπορω να στειλω μεγαλα αρχεια οπως εικονες video με καμια εφαρμογη viber, messenger, μηνυματα τηλεφωνου. Μολις ανοιγω το wifi στελνονται ολα.κανονικα. Δεδομενα εχω απεριοριστα, εξοικονομηση δεδομενων και οριο δεδομενων δεν εχω ςνεργο. Πειτς καμια ιδεα? Σας ευχαριστω

Δημοσ.

To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με κινητό του ίδιου group, αναφέρομαι στο OnePlus 12r. Ενώ έχω απεριόριστα data, το internet είναι πολύ αργό, για εικόνες ούτε λόγος. Σε wifi λειτουργία είναι ταχύτατο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/7/2024 στις 8:49 ΜΜ, scrap είπε

To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με κινητό του ίδιου group, αναφέρομαι στο OnePlus 12r. Ενώ έχω απεριόριστα data, το internet είναι πολύ αργό, για εικόνες ούτε λόγος. Σε wifi λειτουργία είναι ταχύτατο, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!

Δες στις ρυθμισεις δικτυου αν εχεις ενεργη καποια επιλογη για Οριο δεδομενων ή εξοικονόμηση δεδομενων και σου κοβει/μειωνει τις ταχυτητες η συσκευη οταν κανεις χρηση/συνδεση με data παρολο που εχεις απεριοριστα.

καπου πρεπει να εχει αυτη την επιλογη το OnePlus

Αναφορά σε κείμενο

Χρήση δεδομένων 

Μπορείτε να ελέγξετε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και την κίνηση Wi-Fi.

Εξοικονόμηση δεδομένων: Όταν ενεργοποιηθεί, οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο δεν θα μπορούν να λαμβάνουν νέα μηνύματα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας, εκτός εάν συγκεκριμένα δεν έχουν περιορισμούς.

Στις 19/7/2024 στις 1:25 ΜΜ, Kos+@s είπε

Καλησπέρα, θα ηθέλε την βοηθεια σας. Σε συσκευη Oppo Reno 10 οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα δεν μπορω να στειλω μεγαλα αρχεια οπως εικονες video με καμια εφαρμογη viber, messenger, μηνυματα τηλεφωνου. Μολις ανοιγω το wifi στελνονται ολα.κανονικα. Δεδομενα εχω απεριοριστα, εξοικονομηση δεδομενων και οριο δεδομενων δεν εχω ςνεργο. Πειτς καμια ιδεα? Σας ευχαριστω

επαναφορά (hard reset) δεν μενει κατι αλλο αφου πρωτα κανεις backup (στις ρυθμισεις δικτυου ειναι οι επιλογες on/off) Οπως σωστα αναφερθηκε

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα ηθέλε την βοηθεια σας. Σε συσκευη Oppo Reno 10 οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα δεν μπορω να στειλω μεγαλα αρχεια οπως εικονες video με καμια εφαρμογη viber, messenger, μηνυματα τηλεφωνου.

Μη λες τέτοια και χτες πήρα της κυράς το συγκεκριμένο σε προσφορά από τον Γερμανό. Ποιος την ακούει αν έχουμε τέτοια θέματα. 😨

Δεν μπορεί όμως. Κάποια ρύθμιση θα είναι.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μη λες τέτοια και χτες πήρα της κυράς το συγκεκριμένο σε προσφορά από τον Γερμανό. Ποιος την ακούει αν έχουμε τέτοια θέματα. 😨

Δεν μπορεί όμως. Κάποια ρύθμιση θα είναι.

Ρυθμιση ειναι :) (στο υπο-μενου ρυθμισεων δικτυου κατι θα εχει μπει on/off) δεν μπορει να εχουν προβλημα ολες οι παρτιδες οποτε δεν θα εχει θεμα με την νεα συσκευή.

Δεν μενει κατι αλλο hard reset (εφοσον κανεις πρωτα backup) τα υπολοιπα που ηδη εχεις κανει/ελεγξει ειναι σωστα ;)

* αν δεν εχει ενεργοποιηθει καποια ρυθμιση ειτε α) εξοικονομησης ειτε β) οριου δεδομενων με χρηση δικτυου κινητης.

Αναφορά σε κείμενο

Χρήση δεδομένων 

Μπορείτε να ελέγξετε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και την κίνηση Wi-Fi.

Εξοικονόμηση δεδομένων: Όταν ενεργοποιηθεί, οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο δεν θα μπορούν να λαμβάνουν νέα μηνύματα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας, εκτός εάν συγκεκριμένα δεν έχουν περιορισμούς.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

... έχω 1+ 12... στέλνει/ανεβάζει κανονικά μεγάλα αρχεία (video δλδ) με οποιοδήποτε εφαρμογή έχω δοκιμάσει μέσω 4G/LTE/5G με πάροχο Cosmote.

Δημοσ.

Το ελυσα κι εγω! Το προβλημα εμφανιζεται οταν ανοιγεις την επιλογη smart δεδομενων που γυρναει αυτοματα απο 5G σε 4G

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kos+@s είπε

Το ελυσα κι εγω! Το προβλημα εμφανιζεται οταν ανοιγεις την επιλογη smart δεδομενων που γυρναει αυτοματα απο 5G σε 4G

Well done B) ευτυχώς ήτανε ρυθμιση δυσκολη σχετικά   κ όχι θέμα συσκευής ή παρόχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...