polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, poulinos said: βλεπεις αμα δεν γινει ενα μαθημα θα καταστραφει ο κοσμος...... το χα γραψει και σε αλλο θεμα και το γραφω και εδω. για μενα ισχυει το παρακατω. χτυπαει το τηλεφωνο: αν ακουσω dialer τοτε το κλεινω πριν το σηκωσει το ατομο που θα μου μιλησει.αν δεν γινει αυτο υπαρχουν 2 σεναρια. αν εχω χρονο μολις ξεκινησει να μιλαει και πει οτι καλω απο εκει και απο εκει και κανει την πρωτη παυση λεω ευχαριστω δεν ενδιαφερομαι και το κλεινω.δεν περιμενω απαντηση δεν περιμενω αντιλογο. ακουγεται χυμα αλλα γλυτωνω το χρονο και των δυο μας αφου δεν θα παρω ΟΤΙ και αν μου δινει.αν ηθελα κατι θα τοειχα παρει ηδη. αν οδηγω ή εχω αναμονή καμια δευτερη γραμμη στο κινητο τοτε παιζει( αν και σπανια να το κλεισω πριν προλαβει να ολοκληρωσει). Προσωπικά απλά το κλείνω κατευθείαν στη μούρη τους και το βάζω στους blocked. Δείτε το scroll bar και θα καταλάβετε πόσοι είναι. Οχι που θα κάτσω να το συζητήσω κιόλας και να περιμένω να ολοκληρώσουν μην τυχόν και τους πληγωσω τα αισθήματα. Κλεισιμο και πάμε παρακάτω. Έχουν άλλωστε άλλα 300 τηλέφωνα να πάρουν. 🤷🏼♂️ Ως προς το αρχικό σχόλιο, δεν είναι της Cosmote η κουλτούρα και άδικο να στοχοποιείται (εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι ήταν η κουλτούρα της ΑΕΚ ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κατίδη πριν χρόνια). Ο κάθε άνθρωπος όταν θέλει να βγάλει το ψωμί του θα το κάνει σύμφωνα με τις αξίες της ψυχής του. Κάποια θα εκδίδεται, κάποιος θα κλέβει, κάποιος θα προσπαθεί να εξυπηρετήσει και ας μη βγάλει όσα μπορεί. Εσύ απλά έπεσες σε σκατόψυχο. Προχωρα και αστον στη μιζέρια του. Επεξ/σία 21 Ιουλίου από polaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 15 minutes ago, polaki said: Προσωπικά απλά το κλείνω κατευθείαν στη μούρη τους και το βάζω στους blocked. Δείτε το scroll bar και θα καταλάβετε πόσοι είναι. Οχι που θα κάτσω να το συζητήσω κιόλας και να περιμένω να ολοκληρώσουν μην τυχόν και τους πληγωσω τα αισθήματα. Κλεισιμο και πάμε παρακάτω. Έχουν άλλωστε άλλα 300 τηλέφωνα να πάρουν. 🤷🏼♂️ Ως προς το αρχικό σχόλιο, δεν είναι της Cosmote η κουλτούρα και άδικο να στοχοποιείται (εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι ήταν η κουλτούρα της ΑΕΚ ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κατίδη πριν χρόνια). Ο κάθε άνθρωπος όταν θέλει να βγάλει το ψωμί του θα το κάνει σύμφωνα με τις αξίες της ψυχής του. Κάποια θα εκδίδεται, κάποιος θα κλέβει, κάποιος θα προσπαθεί να εξυπηρετήσει και ας μη βγάλει όσα μπορεί. Εσύ απλά έπεσες σε σκατόψυχο. Προχωρα και αστον στη μιζέρια του. πολυ σωστα ειδικα τα τελευταια. για καποιο λογο παντως εμενα με παιρνουν σπανια.max 1 φορα ανα δυο μηνες.δεν κανω καν block τις κλησεις.βεβαια φροντιζω για απλα πραγματα. α.εχω ορισει να ειμαι στο μητρωο.(το εχω ορισει απο το app) και β.δεν δινω το κινητο μου αβερτα σε διαγωνισμους και καταστηματα και τετοια. γιατι πολλα απο εκει ξεκινανε.βαλε το τηλεφωνο σου για ενα διαγωνισμο και απο κατω με μικρα γραμματα οτι τα στοιχεια σου θα διαβιβαστουν και σε αλλες 20 εταιρειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 minute ago, poulinos said: πολυ σωστα ειδικα τα τελευταια. για καποιο λογο παντως εμενα με παιρνουν σπανια.max 1 φορα ανα δυο μηνες.δεν κανω καν block τις κλησεις.βεβαια φροντιζω για απλα πραγματα. α.εχω ορισει να ειμαι στο μητρωο.(το εχω ορισει απο το app) και β.δεν δινω το κινητο μου αβερτα σε διαγωνισμους και καταστηματα και τετοια. γιατι πολλα απο εκει ξεκινανε.βαλε το τηλεφωνο σου για ενα διαγωνισμο και απο κατω με μικρα γραμματα οτι τα στοιχεια σου θα διαβιβαστουν και σε αλλες 20 εταιρειες. Δυστυχώς εμένα το έχουν τσιμπήσει εδώ και χρόνια επειδή μέχρι πριν 5-6 χρόνια το είχα στο επαγγελματικο site και γενικά παντού, διαθέσιμο δηλαδή σε όλο το internet και με το scraping / parsing που κάνουν πλέον δε γλιτώνω. Το έχω δε παντού και απλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω γύρους σε όλες τις τράπεζες όλες της υπηρεσίες κλπ κλπ για να το αλλάξω. It’s done. Το έχω πραγματικά 26 χρονια.. Από εκεί και πέρα, ποιο app είναι αυτό που λες με το μητρώο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Just now, polaki said: Δυστυχώς εμένα το έχουν τσιμπήσει εδώ και χρόνια επειδή μέχρι πριν 5-6 χρόνια το είχα στο επαγγελματικο site και γενικά παντού, διαθέσιμο δηλαδή σε όλο το internet και με το scraping / parsing που κάνουν πλέον δε γλιτώνω. Το έχω δε παντού και απλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω γύρους σε όλες τις τράπεζες όλες της υπηρεσίες κλπ κλπ για να το αλλάξω. It’s done. Το έχω πραγματικά 26 χρονια.. Από εκεί και πέρα, ποιο app είναι αυτό που λες με το μητρώο; ε ναι στην περιπτωση σου δεν γινονται και πολλα.παλια ειχα δυο κινητα.ενα το προσωπικο για ολη την σαβουρα και ενα το εταιρικο για τα σωστα πραγματα.το ιδιο και με το email .εχω ενα Official email για τα σωστα πραγματα και ενα email που ειναι για βλακειες.αεροπορικες,ξενοδοχεια και ολα τα αχρηστα πραγματα. το app για μενα που εχω Nova ειναι το Nova my account.μεσα απο εκει μου εχει επιλoγη για ρυθμισεις ιδιωτικοτητας. και γραφει για διαφημιστικες επικοινωνιας για διαχείριση εγγραφων τηλεφωνικου καταλογου κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AonDuine Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 18 hours ago, poulinos said: δεν εχει να κανει με cosmote απλα ετυχε με cosmote.κοινως σε απλα ελληνικα το ποσο μακρυα θα φτασει ενας πωλητης εχει να κανει με τον χαρακτηρα του και οχι με την εταιρεια του.just saying Αυτό.... Απλά δυστυχώς έπεσες στον μαλάκα της ημέρας. Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την εταιρεία, δεν δίνει τέτοιες γραμμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Αρχικα, ζωη σε λογου σας! Ατυχες το γεγονος, καφρακος ο υπαλληλος. Θα τον δικαιολογησω ελαχιστα, γτ η γραμμη που εχουν στις τηλεφωνικες γαλερες με τους σκλαβους του κατω του κατωτατου και με τις απληρωτες υπερωριες, ειναι ΠΟΥΛΑ αλλιως τον πουλο. Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα στα τηλεφωνικα κεντρα - κρεατομηχανες οπου ο κοσμος ανακυκλωνεται διαρκως, δεν εκπαιδευεται σχεδον καθολου και συνηθως καιγεται στο 3μηνο - 4μηνο… Οπου Cosmote, βαλε οποιαδηποτε εταιρια με outsourced, ως επι το πλειστον, τηλεφωνικα κεντρα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Broli007 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Συλλυπητήρια φίλε. Όσο αφορά τον υπάλληλο στο τηλέφωνο, πραγματικά δεν πιστεύω ότι γούσταρε να προσπαθεί να κάνει πώληση εκείνη την ώρα, αλλά ήξερε τι θα ακολουθήσει αν δεν το έκανε. Έχω δουλέψει ως τεχνική υποστήριξη (outsource) για χάρη μεγάλων ξένων εταιρειών, αλλά γνωρίζοντας και άλλα project που αναλάμβανε η εταιρία, κάποια από αυτά πωλήσεις, υπάρχει πίεση να σπρώξουν προς τα εκεί με καθε μέσο, αυτοί είναι οι στόχοι που η μαμά-εταιρεία θέτει (δες cosmote, nova, Vodafone, κτλπ). Αν δεν έσπρωχνε για τη πώληση, θα άκουγε κήρυγμα, για το πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η κλήση για να επιτύχει πώληση και τέτοια. Σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό κάνει και τη διαφορά στο αν θα έχει δουλειά τον επόμενο μήνα ή όχι, οπότε τίθεται και θέμα επιβίωσης. Δεν υπάρχει ανθρωπιά πλέον όταν μιλάμε για μεγάλες εταιρείες με κέρδη εκατομμυρίων, εκεί μιλάει μόνο η μεγιστοποίηση του κέρδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Ένα ωραίο παράδειγμα για πίεση στις πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 20 hours ago, Thresh said: Ένα ωραίο παράδειγμα για πίεση στις πωλήσεις. στα νεα σπιτι περνανε και παροχες για οπτικη οποτε και τα καναλακια καποια στιγμη θα καταργηθουν.καποια στιγμη θα πηγαινεις σε νεο σπιτι και θα παιζει μονο ethernet μεσα και ινα προς τακατω.δεν θα υπαρχει χαλκος για καθετη καλωδιωση. τι αλλες βλακειες θα ακουσουμε. ολοι οι παροχοι συνεχιζουν να σκαβουν για ftth και μετα διαβαζεις αυτα και λες ΕΛΕΟΣ τι μαλακιες θα ακουσουμε ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 minutes ago, poulinos said: τι αλλες βλακειες θα ακουσουμε Όταν θες να πουλήσεις συγκεκριμένο προϊόν, θεραπεύει και τον καρκίνο άμα λάχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, Thresh said: Όταν θες να πουλήσεις συγκεκριμένο προϊόν, θεραπεύει και τον καρκίνο άμα λάχει. παιζει αμα το πεις καποιος να το πιστεψει. φανταζομαι σεναριο να σου λενε οτι η ακτινοβολια απο την οπτικη ινα κανει κακο στην υγεια και οτι να πανε στο 5g που δεν εχει ακτινοβολια. ή οπως λενε ραδιενεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 20 ώρες πριν, Thresh είπε Ένα ωραίο παράδειγμα για πίεση στις πωλήσεις. snake oil salesman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Κλασικη Wind - Nova, oπως τοτε που ειχε ερθει η Cyta και ελεγαν παπατζες για δορυφορικο τηλεφωνο, ακτινοβολιες, κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα