Προς το περιεχόμενο

BSOD οθόνες σε Windows συστήματα παραλύουν επιχειρήσεις παγκοσμίως εξαιτίας προβληματικής ενημέρωσης της CrowdStrike


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 hours ago, uniquegr said:

Πρόβλημα σε ένα σέρβερ που εξυπηρετεί πολλούς clients, λύνεται με την επίλυση του ζητήματος πάνω στον σέρβερ, οπότε οι clients θα λειτουργήσουν. Όταν όμως το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάθε client ξεχωριστά, στο λειτουργικό που τρέχει ο καθένας απο δαύτους, τότε το πράγμα αλλάζει, πρέπει να διορθωθεί σε κάθε client ξεχωριστά. Εκτώς αν όλοι οι clients τρέχουν το ίδιο λειτουργικό για να κάνουν μια συγκεκριμένη εργασία και μόνο ( σύνδεση με τον remote desktop server ), οπότε διορθώνεις το αρχείο απο το οποίο μπουτάρουν και όλοι επανέρχονται. Εγώ με αυτό έχω σκαλώσει. Ποιος ο λόγος να τρέχει κάθε μηχάνημα ξεχωριστά τη δική του τοπική εγκατάσταση ενός λειτουργικού, είτε είναι Windows, είτε είναι Linux, είτε BSD ή οτιδήποτε. PXE Boot με φόρτωμα στη μνήμη, αγνωστικό τελείως και ας είναι και τέρμα κλειδωμένο το hardware. 

Αυτό που αναφέρεις μπορεί να λειτουργήσει μόνο εάν όλοι ο clients βρίσκονται συγκεντρωμένοι με μια ή λίγες τοποθεσίες, όπου η δικτυακή υποδομή είναι σχεδιασμένη, ελεγμένη και  έχει την απαραίτητη χωρητικότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες των clients.

 Όταν υπάρχουν όμως χιλιάδες clients σε εκατοντάδες τοποθεσίες, πολλές εκτός δικού σου ελέγχου (remote work, αεροδρόμια, υποκατάστημα , βραχυχρόνιες ενοικιάσεις χώρων κ.ά)  δεν μπορεί να γίνει αυτό. Στέλνεις έτοιμα (και κλειδωμένα ) clients στους εργαζόμενους για να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...